Snak

Mere indhold efter annoncen

Hazard med hovedrolle da Real vandt topbrag

lør 5. okt 2019

Eden Hazard scorede og lagde op, da Real Madrid vandt 4-2 over Granada i La Liga.Læs hele nyheden her
Vigtig sejr. Langt hed ad vejen en god præstation. Helt unødvendigt at lukke dem ind i kampen igen. Ærgerlig fejl af Areola. Jeg har ellers været fan af hans præstationer de gange, han har spillet.
Skønt endelig at se Hazard direkte involveret i mål både med scoring og assist. Endnu en fremragende kamp af Valverde. Han er efterhånden første mand på midtbanen. Hans arbejdsindsats og unge ben kan i hvert fald ikke undværes. I øvrigt hvilken assist af Bale ved det første mål. Klasse ganske enkelt.
Vanvid hvordan de her komfortable føringer altid skal smides over bord, den kamp skal jo aldrig blive spændende på den måde... Dejligt med første officielle Hazard mål i den hvide trøje, forhåbentlig flere i vente, det må give noget selvtillid!
Hvor er det en skam at den her kamp kun skal ende med en sejr på 4-2, da Real jo spiller en helt igennem fremragende kamp. Gigantisk koks af Areola, også 5 minutters nervøsitet hvor de scorer efter en dødbold. 2 ting som er svære at garderer sig imod. For Real Madrid spiller jo virkelig en fremragende kamp, og synes bestemt at 5-0 havde været mere retvisende end 4-2. De seneste år har CL virket som et afbræk for en skuffende LaLiga kampagne, men i år virker det helt omvendt. 4 flotte seneste kampe i LaLiga, hvor de så halter i CL. Jeg er fortrøstningsfuld ift. en god Real-sæson i LaLiga.
Hvorfor hader jeg danske kommentatorer så meget?? De siger så mange ligegyldige ting. Vigtig sejr.
Rigtig mange gode ting at tage med ud af kampen. Hazard er igang, Modric med en drømmekasse. Generelt kæmper holdet som en enhed og midtbanen fungerer. Men igen igen skal det blive for spændende med 10 minutters dårligt spil, sat igang af Areolas hjerneblødning. Men alt i alt virker det som et Madrid hold i klar fremgang.
Håber fandme Casemiro er okay! Sådan som han rullede rundt hele kampen. Mest usympatiske spiller i hele verden. God bedring til ham!

Hazard igen (udover et heldigt mål) var anonym, og bidrog ikke med noget som helst.

De er godt nok svækket på målmandsposten, det er da helt vildt hvor ringe målmænd de har.
Messi nummer 1! Ingen i nærheden! Længe leve Barcelona! #PUTAMADRID
Wow. Hvorfor gider du overhovedet se Reals kampe? Lyder til du er i dårligt humør hver gang.

Iforhold til kampen idag; dejligt der bliver scoret 4 mål, det er vigtigt for selvtilliden. Valverde bidrager med gode løb og fight, det er fedt at se. Hazard med et køligt mål, håber han er ved at være igang nu.
Real Madrid fan helt ind i sjælen. Stor fan af Roberto Carlos, Pepé og Marcelo.
Iraker drengen er en forsmået Barca fan. Ingen grund til at besvare ham...
Fedt at se Hazard igang. Han bliver guld værd....
Præcis Kastrup, skulle lige til at skrive det. Tror han går efter prisen som den største troll på bold.dk
Må da være sørgeligt som barca fan hele tiden at skulle ind på real madrid forums og kommentere. Håber du er ok.

Stærk kamp af Real Madrid i dag og dejligt med endnu en runde på 1. pladsen. Er ikke i tvivl om, at hvis skadessituationen vender, så har vi nok i de spillere, der er i truppen.
annonce