Snak

Mere indhold efter annoncen

Hazard sigtes af FA

fre 25. jan 2013
Den engelske fodboldassociation FA har offentliggjort, at man sigter Chelseas Eden Hazard for voldelig opførsel efter Capital One Cup-opgøret mod Swansea.

Læs hele nyheden her
Forventlig svar fra FA indtil videre.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Ikke nogen overraskelse i det, det er jo FA vi har med at gøre!

Er der sket noget med bolddrengen siden hen?
Han burde også få nogle sanktioner over hovedet, selvom det er yderst tvivlsomt FA vil gå ind i den sag...
YNWA
Udover drengen ikke gør meget mere, and alle andre bolddrenge rundt om i Europa, når hjemmeholdet er i en god position, hvilke sanktioner er det så lige, du forventer FA kan gøre ved ham?

"Du må aldrig ha´ med bolde at gøre igen - og slet ikke hente dem for andre!"
1995 - 1999 - 2008 - 2014x2 - 2019?
"selvom det er yderst tvivlsomt FA vil gå ind i den sag..." De burde de, det er sq ikke særlig fairplay, at trække tiden på denne måde. OM KAMP ;)
Ender det med en karantæne på 3 dage, kan CFC og Hazard ikke brokke sig. Bliver den længerevarende (5+) er det en hård dom.
Our City! (Elsker Souness) Esbjerg fB!
Alt over 2-3 dage er en skandale,ellers kunne han jo ligeså godt have losset ordenligt til møgsvinet.
For første gang nogensinde sympatiserer jeg med chelsea.


ynwa
Når United ikke kan få ham, så skal ingen have ham, ikke FA?
Thank you, José.
Forventelig af FA og også fair med en længere straf, men hold kæft jeg bliver pissed hvis Swansea går fri for at have sådan en lille debil nar ansat.

Hvis ikke der udstedes nogen straf for Swansea, kan klubberne fremover frit lade deres bolddrenge fremprovokere lignende handlinger, "uden selvfølgelig at have instrueret dem i detHehehehehhEhE". Det er jo åbenbart fint, når ingen straf udstedes udover et "pas lige på næste gang".
Gad godt se en oprevet Rooney (eller andre med over middel temperament) takle en lignende situation..
Chelsea FC http://www.chelseafc.dk http://www.pltransfers.com
Et rødt kort for voldelig adfærd medfører automatisk 3 dages karantæne, så FA´s udmelding betyder at den bliver på mere end det.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
@Cejerskov

At trække tiden er en del af fodbolden. Det er ikke kun bolddrenge som gør det, men også spillere. Skal spillerne også straffes med bøder så? At forvente at Swansea straffes for dette her er dybt naivt.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce