Snak

Mere indhold efter annoncen
.... og var det ikke 2 dage, Rooney fik for at råbe et ord, som bliver sagt 1000 gange om dagen, ind i et kamera....?
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
@vbkfyn

Man kan også vende den om.

Rooney sparker en spiller fra montenegro (hvilket var direkte forsætligt), mens FA prøver at appellere hans straf på 3 dage...
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Det skal lige siges, at FA hverken er værre eller bedre end i sidste uge!
Dette har som sådan intet med FA at gøre, da det er et uafhængigt panel, der har vurderet sagen.
Derfor kan jeg ikke helt se, hvad bestikkelse af FA skulle medføre, men det er jo normalt, at folk ikke engang læser den artikel, de kommenterer på.

Ergo skal FA hverken have ris eller ros, men det skal det uafhængige panel derimod.
Og der er i min verden ingen tvivl om, at de rent faktisk har været dygtige og retfærdige til at vurdere sagen, selvom mange fans af andre klubber (sjovt nok) synes noget andet.
Vel også det maksimale man bør kunne få for at prikke til bolden. ;)
Endnu et sinke-indlæg fra Adriaanse...

Verbale overgreb skal naturligvis straffes laaaangt hårdere, end fysiske overgreb.

Racisme skal naturligvis straffes laaaaangt hårdere end en uintentionel fysisk kontakt, der ikke forårsagede hverken synderlig smerte eller nogen form for skade. Det har du ganske ret i, selv om det selvfølgelig er monstersvært for dig at indse, at et halvt års karantæne er fuldstændigt vanvittigt.

Eksempelvis Evra har sikkert fået mén for altid

Hans psykiske men er nok mere seriøse end Charlie Morgans fysiske men efter at have mærket Hazards ben røre ved sine ribben.

Den provokerende bolddrengs påståede, men i givet fald helt selvforskyldte småskader, heler hurtigt

De skader bolddrengen jo netop ikke fik i situationen? Ja, skader der ikke eksisterer heler helt enormt hurtigt. Det har du også helt ret i.

Og det er heldigvis ikke mere, end at testosteronfyldte ungersvende med spændende temperament, penge og her og nu behov, kan tillade sig at losse til disse møgunger, hvis de finder det nødvendigt

Hvis FA havde vurderet, at Hazard havde losset til Morgan, så ville han også have fået en betydeligt længere karantæne. Det er så bare ikke FAs vurdering. Det giver jo i øvrigt godt mening, for videobillederne viser meget klart, at Hazard netop ikke lossede til Morgan, men derimod sparkede kontrolleret til bolden under Morgan.

Jo, der er faktisk en forskel. Den er ret åbenlys for enhver, der ikke er komplet evnesvag.

Mon ikke Hazard og hædersmændene i Chelsea anker sagen, der jo stadig burde være endt med en frikendelse, en fidusbamse til Eden, en mærkbar bøde til Swansea og udelukkelse af bolddrengen fra al fodbold i 47 år?

Og så slutter du jo fornemt dit sinke-indlæg af med en stråmand. Det var dygtigt. Din mor må være stolt og alt muligt.
Fornuftigt at sagen slutter her!

Hazard fik en fortjent straf, og FA overreagerede ikke.
Our City! (Elsker Souness) Esbjerg fB!
Åh hold nu op, 3 dage er fortjent nok. Han rammer jo ikke engang tøsen og det ved FA også godt.
Personligt synes jeg hans karantæne skulle være helt annulleret eller reduceret til 1-2 dage. Det er bolddrengen der har opført sig usportsligt. Fair nok han fik rødt i situationen, men når man ser det igen og får nys om bolddrengens tweet, er det jo tydeligt at "drengen" fremprovokerer det. SELVFØLGELIG skal han ikke forsøge at sparke bolden væk under drengen, men synes ikke det er til karantæne. Bolddrengen skal til gengæld holde sig langt væk.

p.s. Jeg er United-fan og har ingen sympati for Chelsea.
3-5 måneders karantæne for at prikke til bolden?? :D haha..

Det må da være pinligt for drengen, Hazard prikker bolden fra ham og så begyneder han at græde, han er 17.....
Uanset hvordan man vender og drejer den var det forkert af begge spillere, men et overgreb kan ingen påstå det var. Kan på ingen måde sammenlignes med Cantona.

Derimod var der en lignende episode sidste sæson i League 2, hvor spilleren slap med gult kort og så blev der ikke gjort mere ved den sag. Sådan er der så stor forskel på mennesker :)

Det er nemlig ikke FA, der har afsagt dom. Det var det heller ikke i Suarez eller Terry-sagerne. Fat det nu.

FA ønskede at hæve karantænen. De er anklagemyndighed om man vil. Hvis Roman har bestukket dem, er det lidt fjollet for ham, at FA så stadig gik efter ekstra straf. Dermed er FA værre eller bedre end i sidste uge om man vil.

Bare lige til Info til idioterne til den næste artikel om fejlkendelser - det er heller ikke FA, der udpeger dommerne til PL-kampene.
Tak.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
annonce