Snak

Mere indhold efter annoncen

HB Køge dukkede Horsens og dufter top seks

Skrevet af bold
man 1. nov 2021

HB Køge nærmer sig top seks, efter de mandag aften slog AC Horsens med 2-0 i NordicBet Ligaen. Læs hele nyheden her
Skrevet af Yellowroad
Virkelig flot drenge, på bare 7 kampe har i pisset det hele væk, mens i har ævlet som har i siddet på en lyserød sky om at oprykning er lige om hjørnet så snart vi får den næste sejr.

Jeg kan nu konstatere at vi har høstet sølle 8 point på 7 kampe, vi taber til et hold der er 2 point over stregen og for et par runder siden var den oplagte favorit til at rykke ned, de eneste sejre vi har er mod Hobro og NFC, det er nu FULDSTÆNDIG soleklart at vi ikke rykker op, men derimod skal spille for at komme med i top 6 og udover det spille for at undgå nedrykning, når man taber til Køge, næsten taber til VIF og kun med hiv og sving kan vinde over Blokhus og NFC så står den altså på at undgå nedrykning.

Jeg kan også konstatere at AK er den nye Brock Madsen, ligeså teknisk elendig og uduelig og uden nogen som helst fart, der tog SE i den grad røven på os, hold da helt kæft et flop af dimensioner, vi har nu haft de dårligste angribere i dansk fodbold i nyere tid, den traumatiske firkløver: Pohl, Brock, Junker samt AK, hvis det ikke var fordi det var et professionelt fodboldhold ville det jo være komik på ekstremt højt plan.

AK må simpelthen have en spilletidsklausul i sin kontrakt, jeg nægter at tro på at han bare har spillet inde fordi han er bedre end de andre på positionen, mener han har spillet 11 kampe i streg nu uden mål, mens stort set alle andre er røget ud på trods af gode præstationer og derved tabt ALT motivationen (Aron, Tonny, Thor Lange, Riisgaard Jensen osv), Tengstedt har heller ikke scoret et eneste mål siden AK kom til klubben, kan være det er derfor han har lugtet lunten og meldt sig "syg", så han kan være med til at udstille hvor ringe AK er. Smid den nulbon til AK på bænken og få ham LANGT væk fra den her trup.

Jeg sagde godt nok inden sæsonen er det bliver til en lunken top 6 placering, men ser ingen grund til at vi ikke kan rutsje hele vejen ned til top 10 - top 8, med det her spil henter NFC og EFB os HELT SIKKERT.

JBA har fejlet og ligner en der er ligeglad, er desværre nødt til at erkende at han ikke er det rigtige valg, fyr manden og kom videre og tag lige direktør Nielsen med iøvrigt.

Vi har nu formået at ødelægge alle de tilbageværende offensiv spilleres selvtillid pga at stjerne AK skulle have plads i start 11´eren (givet mange af dem er også elendige og Tengstedt er en humørspiller og på ingen måde ham der kommer til at bombe mål ind for os). Vores mest scorende spillere udover Tengstedt er en centerback og en wingback.

JBA du har fejlet i den grad og at have brugt AK i sådan en grad og dræbt det allersidste håb om oprykning på trods af at flere fans meldte ud at manden ikke var tilnærmelsesvis god nok, du har fejlet spillet er slut for denne gang. Har ingen anelse hvilken anden træner vi skal have, men denne her tråd må godt komme med nogen bud, såfremt folk har en i sigte.

Iøvrigt skide godt med investeringen i ungdomsarbejdet når man ikke bruger de unge og lader Kruse rådne op på bænken, det skal nok blive sjovt til næste år om vi overhovedet får lov at blive i 1. liga når vi ender på en 8-9 plads i 1. division.
ACH
Skrevet af piben
Var det her JBA´s sidste kamp i spidsen for ACH?

Det her, det er ikke acceptabelt!
HfS/ACH siden 76
Skrevet af Lange32
JBA tag dit tøj og smut.
Skrevet af ACH-fan
Fyr Jens Berthel. Nu!
Fan af: AC Horsens [i] siden 1998 [/i] Manchester United [i] siden 2001 [/i] Villareal [i] siden 2009 [/i] Sympatisør af: IF Elfsborg Molde FK FC Fredericia Wimbledon AFC
Skrevet af girty
Godt jeg valgte at se tiden an, mht at investere i et sæsonkort

Tror vist vi skal være EKSTREMT GLADE, hvis vi ender blandt de 6 øverste……..
Sic parvis Magna : Storhed begynder i det små
Skrevet af firealarm
Jeg synes det går fremad! I modsætning til tidligere kampe, stod AK næsten ikke offside i dag.
Skrevet af Slettet(271224221012)
Horsens er spilstyrende, men meget ineffektive foran mål.
Det var Køges held.

Skrevet af 241074
I er bare ikke bedre gule
Skrevet af Gul mand
Al snak om oprykning kan vist godt forstumme. JBA formår ikke at få det bedste ud af truppen, lige før jeg hellere har set Jonas dal fortsætte..
ACH - Den gule fare.
Skrevet af Principia
Klassisk Horsens problem. Ufatteligt dårlige foran mål. Sådan har der nærmest været altid
Ud med direktør træner og spillere
Forfra
Den gule førertrøje
Skrevet af kroghen71
Jeg vil da i den grad foreslå at yellowroad og alle andre der mener at JBA skal fyres overtager trænerbænken i Horsens.

Jeg synes helt sikkert der var vilje i dag - med lidt mere held foran så havde ACH en sikker sejr hjem.

Men det er forskellen på hold, som har tur i den på dagen..
HB Køge har 3 muligheder og laver 2 mål…

Skrevet af Alran 78
Fyr nu den træner han dur simpelthen ik i Horsens , farvel og tak NBA
Skrevet af Cta
Ved jeg har sagt det før herinde, hvor man syntes jeg var tosset… men jba er bare ikke god i mandskabplejen og dygtig nok det samme hørte jeg oppe fra Vendsyssel af… siger igen igen fyr manden og gå efter Michael Hansen han ville være klasse at få til en ellers fin klub som Horsens… at man inden sæsonen gik igang eller lige inden i de første kampen valgte at forlænge med ham var en katastrofe i mine øjn og virkelig dårlig ledelse
Skrevet af Mac2907
Rolig nu, træk vejret tæl til 100 og lad være med kun at leve i øjeblikket. ACH er ikke så elendige og kommer med garanti i top 3-5, og HBK er ikke blevet verdensmestre efter den kamp. De skal være mere end tilfredse med 3 points mod ACH og det samme mod NFC hvor de "stjal" 3 points. Muligt de kan dufte top 6, men der er andre hold der ligger omkring der er væsentlig bedre….også på den lange bane (læs: efter 22 runder)
Skrevet af MikkelF
siger igen igen fyr manden og gå efter Michael Hansen han ville være klasse at få til en ellers fin klub som Horsens…


Han kunne sikkert være et godt navn til Horsens, men hvad skulle trække ham fra Fredericia, som han har ført til en delt førsteplads aktuelt? Det vil i hvert fald være et skridt til siden for ham.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Yellowroad
CTA: Vi har før været uenige om emnet, men jeg må nu bøje mig og sige at du har ramt fuldstændig plet, han fungerer overhovedet ikke til mandskabspleje, han har dræbt alt den motivation der var i truppen.
ACH
Skrevet af piben
Jeg trækker gerne været dybt og tæller til 1000 hvis det skulle være... jeg konstaterer bare, at JBA langt fra har fået det ud af holdet som jeg mener det er berettiget til.

Der er kun et sted at sætte fingeren på: JBA selv.
HfS/ACH siden 76
Skrevet af Jensen99
Synes efterhånden at JBA har bevist at han ikke er den rette mand for AC. Desværre kludrede ledelsen igen ved at forlænge yderligere et år få kampe inde i sæsonen. Nu hænger man på en lønudgift et år længere og dette medfører desværre nok at ledelsen ikke tør træde i karakter og skille sig af med ham.
AK har fået længere snor end nogen anden angriber og har totalt fejlet.
AC er i krise nu. Det sædvanlige målscoringsproblem er på ingen måde ændret. Kommer der ingen løsning her kommer AC heller ikke tilbage i næste sæson.
Denne sæson er reelt slut nu hvad oprykning angår. I stedet bliver det en kamp om 5-6 pladsen.
Skrevet af Balder24
Vil sige at der skal fokus på angrebet. Det er jo også der den halter pt.

At fyre JBA nu synes jeg ikke er løsningen, medmindre man har den perfekte afløser klar og hvem skal det være??

Men man skal få hentet nogle folk ind, der kan gøre angrebet skarpere.

Tror stadig på det, men det ser sort ud nu. kom nu igang Gule.
Skrevet af Cta
Horsens har stadig meget at tilbyde og er en rigtig fin klub som en træner vil finde attraktiv.. Horsens ER større end Fredericia og jeg er sikker på det vil være muligt at tiltrække ham hvis de prøver.. Jonas dal blev osse hentes derfra i sin tid, så jeg er sikker på han osse vil være muligt at lokke derfra… han ville være super spændende at se i jeres klub og osse en type der ville kunne flytte den.. det en mand der ikke kun er just talk
annonce
0