Snak

Mere indhold efter annoncen
Klassekamp af HB Køge. De lod AC Horsens slå sig trætte som Muhammed Ali lod George Foreman slå løs på sig i "Rumble in the jungle" kampen, og stak så to gange med to klasse mål.
De forsøg som kunne have givet mål til hjemmeholdet tog Oskar Snorre sig af. Det er vel også derfor man har en god målmand.
Det er et genfødt HB Køge, som fik en rigtig god start på den nye sæson.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
@TommyOlsen.
Bevares. Han gjorde hvad han skulle og passiviserede i store dele af kampen wingen. Han var aktiv og på vagt hele tiden.
Dog viste han ikke noget som Mark Gundelach ikke kunne gøre. Gunde ville også have haft kræfter til tage nogle ryk op langs fløjen, og det så vi ikke rigtig fra Flanagan.
Nu er det første kamp, så mon ikke lige han skal have 4-5 kampe mere før rusten er banket af.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Det rigtig ærgerlige er at jeg havde spillet 3-0 til HB Køge :-)
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Girty

Bare i orden:-)
Giv jeres hold en chance. Jeg husker, at Vejle også havde det svært i starten af 1. Division, efter de rykkede ned for et par sæsoner siden.

Jeg ser jer stadig som favorit til en af oprykningspladserne - også efter i dag:-)
Hvor er Gundelach egentlig ….?
Frygtelig kamp. Men end i mere frygteligt arbejde af den sportslige ledelse mht. sammensætning af truppen. Vi havde næsten kun ungdomsspillere på bænken.
Det meste af kampen bliver spillet med en middelmådig midtbanespiller i 2. Division og en ungdomsspiller. Katastrofalt.
JBA nægter at ændre formation - selv efter enhver kan se, at det ikke virker.
Av. Av. Av. Men hey - det kan kun blive nedre herfra!
Fan af: AC Horsens [i] siden 1998 [/i] Manchester United [i] siden 2001 [/i] Villareal [i] siden 2009 [/i] Sympatisør af: IF Elfsborg Molde FK FC Fredericia Wimbledon AFC
Jytterolf mfl

Off topic men i kan sikkert svare

Er Victorien Adebayor stadig hos jer og hvordan har han præsteret hvis han har spillet?

Husker ham fra da han brændte Vejle af i 2018-ish
Hvordan så Flanagan ud?

Jeg antager naturligvis at han var en kende rusten.


Jeg syntes JytteRolf er lidt flink. Han skal i hvert fald være glad for en kamp har to halvlege for den første var virkelig dårlig fra hans side. Flere fejlafleveringer og busede også underligt frem flere gange og efterlod et stort bagrum. Kommentatorerne var også godt efter ham. Jeg ved ikke om han måske ville for meget, havde for travlt med at vise hvad han kunne? Anden halvleg var markant bedre, mon ikke Agger lige havde fat i ham og fik justeret på det. Så helt klart rusten, men giv ham nogen kampe, så skal det såmænd nok blive godt.
Hvordan kan NES stadig have et job indenfor fodbold, få nu ryddet op i den ledelse. Fy forstan
Jeg tror helt seriøst aldrig jeg har set så ringe en divisions kamp. Begge hold lavede utroligt mange fejl og det samme gjorde dommer trioen. HB bliver fløjtet offside efter en halv time og AC tager det 5-10 meter inde på HBs banehalvdel... Et hav af bolde som blev afleveret direkte ud over sidelinjen fra begge hold. Ping pong høje bolde frem og tilbage. Uden nogen form for retningsbestemmelse, den skal bare frem!
AC der hele første halvleg prøver en diagonal bold over til Santos og rammer ham 0% af forsøgene. Santos som JBA talte op som ufattelig hurtig inden kampen. Han viste det 1 gang i 2. halvleg. I øvrigt var JBAs snak i loungen inden kampen utrolig positiv - under kampen blev der bare ikke leveret en eneste af de ting som han gav udtryk for.
Gomez spillede en god kamp for AC - håber ikke han er skadet siden han blev skiftet ud. Brochmann gjorde det også godt i 2. halvleg. I det mindste ligenede han en som faktisk gad at spille.
Adedeji fra HB ser rigtig spændende ud og så har de en brølstærk Efion i front. Størstedelen af alle andre personer på banen var mere eller mindre piv elendige...
Vagtelæg. Miniskørt. Gren. Klejnsmed. Velsmurt. Melorm. Urt. Biksemad. Læder.
annonce