Snak

Mere indhold efter annoncen

Hedlund: Jeg får ikke flere straffespark

søn 14. apr 2019
Simon Hedlund scorede til 1-0 for Brøndby mod FC København, men den svenske målscorer måtte alligevel sluge et bittert nederlag.

Læs hele nyheden her
Nu burde han så også have været ude for film Hedelund..
Desuden var der et kæmpe straffespark på Doye, som ikke blev dømt
Der var hverken straffe til N´Doye eller Hedlund... Til gengæld skulle Ankersen have været smidt ud, bare for at være irriterende...
Aaaarrh Hedlund - AaB kampen !!!
Han er lidt sød....
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Jeg forstår slet ikke Ankersen får gult i den situation Hedlund smadre ind i ham 3 gange efter han har vist han har set der er fløjtet, hvad skal Ankersen gøre?

Enten bør der vel kun være gult til Hedlund eller også så et gult til Ankersen og Rødt til Hedlund.
(...)
Magiih

Den første med hedlund er jo på ingen måde film. Det er måske ikke nok til straffe, men jo aldrig film.
Der kunne godt være dømt straffe til damen, men det kan det sådan set også da boile går i ryggen på Laursen, ude overhovedet at ville angribe bolden.
Desuden burde Ankersen ha fået gult kort for at smide bolden væk efter 7 minutter, så tror ikke du skal være så utilfreds når du vurdere dommeren, som jeg syntes dømmer en rigtig fin kamp og faktisk lagde en linje og holde den. Flot derby debut til ham.
Og der kunne sagtens være fløjtet - bare en af gangene. N´Doyes er så langt udenfor feltet....eller ikke enig?
@Sebos
Man må rive i trøjen, så skal der dømmes frispark/straffespark, alt efter hvor forseelsen er foregået henne. Da forseelsen startede udenfor feltet, men fortsatte ind i feltet, er der tale om et straffespark, da alle forseelser, der sker i feltet, skal dømmes straffespark på, uanset om forseelsen begynder udenfor feltet og fortsætter ind i feltet, ergo skulle der altså have været dømt straffespark til Dame N´Doye
A
"De er gode på lange bolde" .. Mener han for real det efter FCK´s første mål?
annonce