Snak

Mere indhold efter annoncen
Når man efter en kamp hvor man har søgt to straffe der bare ikke var der, står og tuder over at dommerne er mod en, skal man i den grad håbe dommerne ikke læser med.
Hvis han bruer dagens episoder som sin bevisførelse for han bliver snydt, har han jo malet sig selv op i et hjørne som utroværdig som få.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Havde han spillet i hvidt havde fået 2 stk. straffe.
. Se! Det er stemning... http://www.youtube.com/watch?v=Q2EWHJKtiXc . http://www.youtube.com/watch?v=GkMKwtoqB7I&feature=related
Han lyder da ikke alt for klog den svensker...
Når man kigger på de situationer, hvor Hedlund mener, at han skal have straffespark, skal han være lykkelig for, at han ikke bliver vist ud for to gange film.

Det er besynderligt, at han kommer med denne kritik nu efter situationer, hvor han åbenlyst filmer.

Det kunne være dejligt med sanktioner efterfølgende i forhold til disse filmere. Det er ufint og et dårlig eksempel for alle unge, der spiller fodbold.
Walking along, Singing this song, Walking in a Bergkamp Wonderland ...
Havde han spillet i hvidt havde fået 2 stk. straffe.


1 havde været nok, når nu Damen ikke fik sit i kampen.

On topic

Der er langt fra straffe til ham i begge situationer, og han skal være heldig at han ikke får gult kort i situation nr. 2, hvor han tydeligvis prøver at filme sig til noget der ikke bliver begået imod ham.

FCC
annonce