Snak

Mere indhold efter annoncen
@ YouDontSay

Det er sgu tarveligt at ødelægge BIF fans forestillinger med tal og statistik, de har så få tilbage hvor de er bedst. Ikke engang vores plastik prædikat kan vi have lov at have i fred længere - der vil de også være "størst"...

Men for at være seriøs så har BIF en ganske flot fanskare - efter danske forhold - måske den største (who really knows), pokalskabet er også fint fyldt op, om end lidt støvet... men ellers kan der aldrig være nogen reel tvivl om hvilken klub der er landets største og bedste.

Men lidt lir skal der da være plads til - Forza FCK!
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Største klub? Jamen er det så ikke lidt pinligt, at den største klub ikke har vundet et mesterskab i snart 15 år, ikke har været i Champions League i mere end 20 år og ikke har været i Europa League i 14 år?
Og at alle de fordele, der kommer af at være størst, ikke udmønter sig i andet end voldsomt overforbrug, konstant skiftende udmeldinger om retninger og strategier og et væld af tragikomiske møgsager?

Jeg svarer bare selv på spørgsmålet. Jo, det er ret pinligt.
Det er vigtigt at kende forskel på største og bedste i denne sammenhæng.

Nu har jeg selv været så "heldig", at jeg har arbejdet med de tal der kommer mht. seertal osv i Superligaen. Og der er det tydeligt at Brøndby er den mest attraktive klub for seere - selv når de ikke har 18-kampen om søndagen, har de typisk haft flest seere (dette kan godt ha´ ændret sig, da det er et par år siden jeg har haft den stilling - men jeg tvivler).
Samtidig har de også rigtig mange fans rundt i hele landet - så på den front kan man godt argumentere for, at de er DK´s største klub.

Snakker man bedste klub er der ingen tvivl om at det lige nu er FCM. Men at FCK har været det i en lang årrække. Og der kan man jo bare se på FCK´s resultater både i Superligaen og Europa.
AGF er den største klub, der er i hvert fald længst ind til banen
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Poez hvorfor afspejler tilskuer talene de så ikke på stadion? Der bliver hårdnakket påstået at BIF har langt flere ude fans! Men difference sker kun fordi de har to kampe i parken...
Angående tilskuere, hvis vi nu tager en lidt længere sample, for eksempel fra 1992 og frem (alle hele Superliga sæsoner medregnet) fra Super Stats.

Gennemsnit FCK: 11.822
Gennemsnit BIF: 11.504

Antal sæsoner BIF har haft flest tilskuere: 11 (i gennemsnit 14.04% flere tilskuere)
Antal sæsoner FCK har haft flest tilskuere: 16 (i gennemsnit 11.20% flere tilskuere)

Det ser utrolig lige ud i min optik.

Andre aspekter kunne være antal seere, hvor BIF historisk har været langt over FCK.

Eller største bedrift i Europa: 1/8 dels finale i CL kontra en semifinale i UEFA Cup´en.

Eller kontinuitet i Europa, hvor FCK med længder er bedst.

Og set over de sidste 10-15 år er FCK da klart størst, men hvad helvede skal Hedlund dog svare på sådan et tåbeligt spørgsmål?
RickRick selvfølgelig skal Hedlund sige Brøndby er størst. Det skaber en debat da det er to klubber med store egoer og ingen af os gider at være nummer 2. Statistikker på stadion viser en fordel til FCK hvor i TV føre Brøndby an :)
@YouDontSay

Nogle gange undrer det mig over hvor naive folk kan være over for tal. Tal fortæller ikke alt, som du tilsyneladende tror. Det er derimod tolkningen og forståelsen af tallene og sammenhængen, der giver svaret. Ikke tallet!

Du henviser til statistikker over tilskuer tal på stadion. Det er jo åndsvagt. Vi ved alle at fck har flere fans i og omkring hovedstaden end Brøndby har. Hvis du endelig skal kigge på hvor mange der ser en kamp, så kog dog på TV tallene, som Brøndby iøvrigt fører i stor stil.

18/19 sæson:
BIF = 150.000 TV seere
fck = 118.000 TV seere
Difference = 32.000 TV seere

Derudover giver det ingen mening at kigge på sociale medier, når du skal måle en klubs fanbase. For det første kan der oprettes flere profiler. For det andet behøver man ikke at være fan for at følge en klub, hvilket selvfølgelig heller ikke er tilfældet ved at se en kamp i TV, her er det dog interessen for kampen der vægter.

Det hele med en klubsstørrelse ligger i en subjektiv vurdering, og der skal selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om at jeg er Brøndby fan og derfor ser Brøndby som størst.

Lige til sidst, hvis du kigger på udebanekampe og tilskuertal, så kig dog på hvor mange tilskuere udeholdet rent faktisk har med, og ikke bare hele stadion, da det ikke giver mening. Ifølge din måde at se på det hele på, så har Silkeborg jo det tredje største gennemsnit af tilskuere på udebane, hvilket vi jo godt ved at de ikke medbringer.
Så lad være med at konkludere på noget, udebanetilskuere, uden at have bogen som helst form for relevant data.
Det er over 10 år siden brøndby var størst
Ham der Hedlund.......
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce