Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis manden mente Brøndby havde den største fanbase, så havde han vel udtalt sig udefra det..

Man må vil gå udefra at når man i Brøndby gang på gang slynger sig rundt med ordene "de største i Danmark", så er det vel fordi man mener man er de bedste til et eller andet det har med fodbold at gøre.. .. Eftersom de jo ikke deltager i Danmarks mesterskaberne i flest seere på 3+.. eller hva..?

Og der kan kun sige det er godt nok ynkeligt at leve så langt fra virkeligheden og så meget i fortiden... så held og lykke med det.FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Dagens joke. Brøndbys Hedlund siger, at Brøndby er Danmarks største klub, ligesom der stadig er nogle Brøndby fans der også tror det.

Fakta er, at FCK på næsten alle parametre har overhalet Brøndby såvel sportsligt som økonomisk.
At bruge TV-tal som grund, er dumt. Jeg ser de fleste BIF-kampe fordi de er underholdende, men tro mig når jeg siger at mit ene seer-tal ikke er et udtryk for en kærlighed eller medfølelse for klubben. Tværtimod.

FCK er bedst og størst. De har flest penge og de har vundet mest de sidste 10 år. Bum sådan er det!

At skændes om en 1-4% tilskuerdifference er irrelevant. FCK kunne have i gennemsnit 5.000 på stadion hver gang, men stadig være den største klub pga den sportslige og økonomiske succes.
F.C.K har mere historie end jeres bindegale sociale sammenslutning af en klub.
Alt omkring hvor proletaragtig den kommentar fra Hedlund, er jo blevet skrevet...

Han skriver det for at kaste lidt gejst ind i BIF tilhængerne, på samme måde som han erklærer at han skam ikke smider sig i feltet.

Vi ved jo godt at det er øregas og det giver immervæk en smule tænding i optakten til kampen.

Der er jo ikke rigtig nogen af trænerne i top3 klubberne, der lukker komplet idiotiske ting ud længere... så spillerne er nødsaget til at tage over.

Så.. Hedlund, tak for at du lyder som en Paradiso, der deltager i en Mensa quiz.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Nogle gange undrer det mig over hvor naive folk kan være over for tal. Tal fortæller ikke alt, som du tilsyneladende tror. Det er derimod tolkningen og forståelsen af tallene og sammenhængen, der giver svaret. Ikke tallet!

18/19 sæson:
BIF = 150.000 TV seere
fck = 118.000 TV seere
Difference = 32.000 TV seere


Og alligevel er det første du gør, at kaste dig over flere tal, uden forståelse i tallene ;)..
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Selvfølgelig er FCK den største klub i Danmark og Norden.
De er størst økonomisk og har det største set-up og har præsteret mest sportsligt de sidste 15 år.

Derudover har FCK haft flest tilskuere totalt de sidste 4 ud af 5 år.
Fakta er også at FCK i de sidste 20 år og næsten hvert år har haft flere tilskuere end Brøndby, både hjemme og samlet. Fakta er også, at FCK har flere registrerede fans end Brøndby.
@RossiTottiHertz

Nårh... det er dumt at bruge TV tallene som grund? Jeg vil nu ikke mene at det er dumt. Det jeg mener er dumt er at du svarer/kommentere på en kommentar som du ikke forstår meningen i!

Jeg siger bare at interessen for Brøndbys kampe er størst, hvilket du også selv beviser, i form af at du ikke er Brøndby fan men alligevel ser kampene.

Derudover kan interessen for en klub også måles i Google-søgninger så ville det da egentlig være meget belejligt at tage dem med i ligningen omkring populariteten på en klub. Nårh nej... så ville der jo være et parameter mere der gjorde Brøndby til de største, og det ville jo være synd for fck fansene.

Og som vi vidst alle godt ved, så er populariteten en væsentlig faktor indenfor størrelsen af en klub. Dog ikke den eneste faktor, men en væsentlig


https://footy.dk/slide/2016/09/14/nu-er-svaret-her-er-brondby-eller-fck-storst/
Så det Brøndby fans siger er at : de har flest tv seere, ift til FCK´s (som tager på stadion i stedet?) - ja så blev Brøndby også lige størst på medløber fronten. :p

Jeg elsker det her! Sæt jer på midterfingeren, og håb på bif engang bliver størst igen. (Dermed ikke sagt, at de ikke er i top tre)
Oh yeah. This is going to be good...

Det er selvfølgelig forkert på alle parametre, men lad nu det sejle :)
Silkeborg IF
annonce