Snak

Mere indhold efter annoncen
@Guhle

Læs lige kommentaren igen, ikk ;-) Der står tallene giver et indblik i interessen for de to klubber, hvilket vi vel ef enige om at de gør, ikk?
I hvert fald Danmarks største klub mht. at tabe millioner, uden tvivl.

Nok også Danmarks største og bedste klub, ifht. at fans laver ballade.

Men så er der heller ikke meget mere, Danmarks største over bundby :D
Nu har Bold jo taget udtalelsen fra Hedlund fra BIFs hjemmeside, saa det jeg ikke saa maerkeligt, at han siger dette...
@danped89

fck har kun så mange fans til deres hjemmekampe fordi 95%* af deres fans er fra København, mens mange af Brøndbys fans kommer fra hele landet. Men undskyld da fordi at folk ikke kan køre på stadion fra Jylland eller Fyn hver weekend. Så læs lige op på betydningen af medløber fans, og samtidig forstå at Brøndby fans har en bredere geografisk fordeling end fck´s

* det er ikke et tal med belæg, bare en måde at sige at størstedelen af fck fansene bor i København
Når man begynder at måle på hvem der måske/måske ikke har flest støtter væsentligt udenfor lokalområdet, så er man godt nok efterhånden nået et pænt stykke forbi hvad der egentlig er relevant at måle på...

Hvorfor ikke kigge på hvem der sælger mest merchandise? Hvem der langer flest hotdogs over disken og hvem der har flest busser tilknyttet?
Silkeborg IF
@VSTGN4EVIGT

Det ved jeg sgu ikke. Personligt vil jeg også hellere se bif end Horsens, men det da udelukkende pga. underholdningsværdien, og har intet med at jeg holder af klubben.

Men bare det at du smider en Footy artikel op som kilde, får hele mit mavesystem til at krølle sig sammen, i ren forargelse.
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Fakta er også disse tal fra de to klubbers 3. kvt. regnskab 2019, som også siger en masse.


Entre, TV og præmieindtægter 78.445 millioner/FCK 44.786 millioner/Brøndby
Sponsorindtægter 65.370 millioner/FCK 50.794 millioner/Brøndby
Mercandiseindtægter 14.710 millioner/FCK 11.407 millioner/Brøndby

Hvem skulle have troet at den næste "ægte" biffer på holdet efter Mike, ville være svensker... fantastisk trolleri :-)
Derudover kan interessen for en klub også måles i Google-søgninger så ville det da egentlig være meget belejligt at tage dem med i ligningen omkring populariteten på en klub. Nårh nej... så ville der jo være et parameter mere der gjorde Brøndby til de største, og det ville jo være synd for fck fansene.


Antallet af google-søgninger kan også være et tale der viser hvor der sker mest ballade. Eksempelvis kunne en søgning på "Oscar-Gate og Brøndby" eller "Brøndby og underskud" være lidet flatterende - men dårlig omtaler er bedre end ingen selvfølgelig.
Silkeborg IF
Bif eller fck.... Gaab
annonce