Snak

Mere indhold efter annoncen
Eboué gjorde det godt offensivt.
Gooner
@UTG86
Han var god til at komme ned af venstrekanten, men hans beslutninger var mildest talt ringe. Når der var folk inde i feltet, skød han, og når der ikke var, lagde han indlæg. Plus at han lavede alt for mange boldtab.
He\'s a wizard with his feet and is blessed with a gift for scoring goals. His best quality is his speed while the ball is at his feet. He may be the fastest man ever to lace up a football boot. No defender in the world can keep up with him.
Synes nu stadig Clichy er bedre. Manden virker al for usikker, ikke fordi Clichy er meget sikker. Det kunne være godt, at hente en ny venstre back til sommer.
Syntes Bendtner gør det godt i dag, hvis han begynder at få ordentligt med spilletid, kommer der også flere mål, i en kamp som den i dag.
Det er jo tydeligt at han brænder for det, giv ham en startplads imod Everton, og han afgør den kamp. Han formår næsten altid at skabe plads omkring sig, han mangler bare kynismen, som kommer med spilletid.
Bayern München.
Udover de brændte chancer, så spillede Big Ben en særdeles god kamp.
Jeg holder med Manchester United. Jeg sympatiserer med Aston Villa og Deportivo La Coruña. Jeg holder med Real Madrid imod Barcelona.
@krook: "Teknisk er det nu et selvmål og ikke en scoring af Bendtner, da bolden ikke har retning mod bolden da den bliver rettet af"

Hvad menes der med at bolden ikke har retning mod bolden?

:D

Ellers dejligt at se Nicklas vise at han kan noget
Silkeborg IF
Hvor har Bendtner bare fordærdelige (første-)berøringer. Det er da helt ude i hampen. Og FA har registreret "hans" mål, som et selvmål. Han har i hvert fald stadig ikke overbevist mig om at han er en klasseangriber.

http://www.thefa.com/The…Cup/Results
Skidt runde for Arsenal. Det er skidt for selvtilliden at de ikke er i stand til at dominere en kamp mod et hold fra 3. bedste række når de stiller et rimelig godt hold.
Squillacis røde kort giver to karantænedage og Nasri blev skadet. To svære kampe og en allerede tirsdag mod Everton, som spillede en god kamp mod Chelsea i går og Newcastle allerede lørdag.

Det kan blive afgørende i kampen om mesterskabet, da ikke vælter sig i gode forsvarere. Desuden har Nasri været enestående i denne sæson, så vi må ikke håbe for Arsenal, at han er ude i længere tid.

I det hele taget må man sige, at det var United der kom bedst igennem runden. Chelsea skal spille en hård omkamp og var heldige med at få den og Arsenal kom svækket ud af runden, på trup-siden.
"Han har i hvert fald stadig ikke overbevist mig om at han er en klasseangriber."

Jeg tror han er bedøvende ligeglad.
Jeg synes PSP var dårligere end PC.. og HD er ikke nær så god som MP.. Hold nu op med at bruge de skide forkortelser! Det kan da virkelig ikke tage så lang tid at skrive hele navnet. Evt copy/paste hvis man er luddoven.
Madridista today, Madridista tomorrow, Madridista always!
annonce