Snak

Mere indhold efter annoncen

Helenius: Jeg glæder mig helt vildt

ons 10. aug 2016
Nicklas Helenius håber, at Silkeborg kan blive stedet, hvor han får gang i sin fodboldkarriere igen.

Læs hele nyheden her
- Jeg var havnet i en situation, hvor jeg ikke rigtigt passede ind i AaB’s taktiske filosofi, og sådan er det nogle gange i fodbold. I Silkeborg får jeg en frisk chance.

Det er lige det. Selvom han er høj så er han ikke en boks spiller. Han skal spille lidt mere som 2. angriber med en anden foran. Det var det han gjorde så godt dengang han var i form, han gik ned i banen og deltog i det opbyggende spil. Han lagte op til lige så mange mål som han scorede(eller tæt på).
Aab har flere spillere i angrebet som heller ikke rigtigt kan spille som forreste angriber og derfor blev Helenius smidt frem der fordi han er den højeste af dem. Han blev brugt forkert og spillestilen passer ikke så godt til ham, han passer bedre til et hold som spiller med hurtige angreb.
Håber han kommer i form igen, en af de mest underholdende Aab spiller jeg har set spille, når han var i form.
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
Når man er 196cm høj og samtidigt spiller centerforward, så kan man sgu ikke tillade sig at være så fornærmende ringe i luftspillet, som tilfældet er med Helenius. Forståeligt at han er blevet lejet ud når man ser det i det lys...
.
annonce