Snak

Mere indhold efter annoncen
Som flere skriver så er det nok rette tidspunkt at skyde ham af. Vi har Tonni som har vist at han også er garant for mål, med Kusk og Seb på siderne af ham ser det fint ud, men på back-ups ser vi papirstynde ud nu i offensiven. Der skal hentes mindst 1 og gerne 2 nye folk til de 3 forreste pladser, medmindre man tror på nogle af de unge kan begynde at tage lidt mere fat.

Jeg ser også Helenius som en sympatisk fyr. Nogle kalder ham arrogant og jeg ved ikke hvad, det kan jeg slet ikke se i ham. Jeg har mødt min del af prof. fodboldsspillere der virkede noget værre på det parameter. - Ja, han har haft et ønske om at komme udenlands på en sidste tur og ytret det lidt rigeligt i medierne (det er jo ikke noget vi ikke har set fra nærmest samtlige andre profiler), men bortset fra det har han jo leveret på et utroligt højt niveau for SIF igennem lange perioder og endda af 2 omgange.

Tak for indsatsen Helle, du vil blive savnet i Silkeborg.
Silkeborg IF & Leeds United
Tagdetnuroligt og SotD, tag nu hinanden under armen og tag en øl på Roxy :-)

Nicklas Helenius må (set fra Viborg), anses for at have været et scoop, da man hentede ham i AGF. At Kent Nielsen har haft en god indflydelse på ham er vel indiskutabelt. Derfor en smule overraskende for mig, at han vælger AaB - netop nu...

Sent i karrieren er der bare sommetider nogle andre ting, der bliver mere væsentlige, end det rent sportslige...

@Tagdetnuroligt

Nej, jeg forholder mig direkte til det han selv udmelder. Det med "ingen kommentarer" til et internt skifte kom jo først da Brøndby kom på banen. Indtil da var der absolut ingen slinger i valsen. Men han ændrer jo holdning hurtigere end vi andre skifter underbukser. Først var det kun udlandet, så var det kun udlandet. Så var det udlandet, men "ingen kommentarer" til Brøndby, og så ender han i AaB.

For lige at få tidslinjen på plads.

Nicklas Helenius skifter til SIF d. 1 januar 2021. Han har så en absurd målhistorik i februar og marts.

11 marts 2021 fortæller han så at han drømmer om udlandet, men at det ikke skal være noget eksotisk, og kun for pengene. Det skal være noget rigtigt - han fremhæver selv Tyskland som en mulighed. Her har han altså været i SIF i under 3 måneder!
Det er dog KUN udlandet der er aktuelt, og ikke noget eksotisk.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/helenius-i-vild-maalform-vil-gerne-til-udlandet

Der kommer ingen bud i sommerpausen 2021, og Helenius starter derfor op med SIF i Superligaen 2021/22.

SIF melder klart ud at der ikke vil blive solgt spillere i vintervinduet 2021/22.

27 marts 2022 fortæller Helenius om, at han gerne vil til udlandet. Men nu er det eksotiske ikke fejet af banen længere. Han taler bl.a. om Japan og Australien, men dog ikke Rusland eller Tyrkiet.
https://campo.dk/2022/03/27/helenius-om-fremtiden-hvorfor-ikke-japan-eller-australien/

11 april 2022 er han igen i medierne og fortæller om sin udelængsel. Det skal formentlig ikke være England, men nævner igen bl.a. Tyskland som en mulighed, men at agenten nok skal finde noget.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/nicklas-helenius-droemmer-om-nyt-udlandseventyr

18 april 2022 har bold.dk en historie om Helenius, hvor han endnu engang gør det klart, at han tog skridtet ned til SIF i 1. division med ambitionen om at kulminationen skulle være et udlandsskifte. Der meldes om interesse i Helenius, men der kommer jf. klubben ingen bud fra udlandet.
https://bold.dk/fodbold/nyheder/helenius-tiltraekker-sig-interesse-fra-udlandet/

5 juli 2022 er transfervinduet nu igang og Helenius øjner muligheden for at komme til udlandet
https://campo.dk/2022/07/05/superligaens-topscorer-oejner-skifte-til-udlandet-foeler-mig-klar-og-har-lyst/

1 august 2022 udtaler Helenius endnu engang om sine drømme om et udlandseventyr - men at det skal være det rigtige, fordi han har det pisse godt i Silkeborg. Der spørges direkte ind til "Større danske klubber", hvortil Helenius svarer, man skal aldrig sige aldrig, hvilket er første gang han åbner op for et muligt internt skifte.
https://www.bt.dk/superligaen/udlandsdroemmen-hiver-i-nicklas-helenius-silkeborg-har-vidst-det-fra-dag-et

12 august 2022 starter rygterne om Helenius til Brøndby, og hans ageren i medierne bliver mere fluffy. Det antydes at han måske godt kunne se sig selv i Brøndby. Der er flere artikler om det, som også kan læses herinde.

28 august 2022 SIF melder klart ud, at der ikke har været nogle officielle bud på Vallys eller Helenius. Vallys bliver efterfølgende solgt. Helenius gør ikke.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/sif-sportschef-vallys-og-helenius-bliver-her

12 september 2022 melder SIFs sportslige ledelse klart ud, at der ikke kom bud på Helenius, hverken fra udlandet eller Brøndby
https://www.sportsilkeborg.dk/artikel/dcf5ff70-8b5c-4283-bec0-7a6a8925d9f4/

Indtil august 2022 var Helenius klar i spyttet. Det handlede om udlandet, og intet andet. Det skulle ikke være hvilket som helst bud, men han bevægede sig fra nogle lidt større landet over til noget mere eksotisk - og at det skulle passe ham godt. Men ikke én gang inden august 2022 var et internt skifte tilnærmelsesvist interessant for ham. I hvert fald ikke udadtil.

Derfor bliver det selvfølgelig enormt utroværdigt, når han igennem to år går og fabler om udlandet, for så lige pludselig måske at være interesseret i de "større danske klubber", med direkte henvisning til FCK, FCM og Brøndby, for så under et halvt år senere at ende i alt andet end et "eventyr", men derimod i sin egen baghave.

Hver sin lyst, men det er decideret utroværdigt overfor sine fans at være så utvetydig i sin kommunikation hele vejen frem til at Brøndby bliver blæst op som muligt emne - hvorefter det så bare går totalt i den modsatte grøft, og han ender i en klub han allerede har været i to gange og som i skrivende stund kan betegnes som værende alt andet end en "større dansk klub". Jeg er bedøvende ligeglad med om vi får 0-1 eller 5 millioner kroner ud af Helenius. Han blev aldrig hentet som et investeringsobjekt, men som en stor stjerne. Han er klubbens anfører, så hans placering i hierarkiet er ikke svært at regne ud. Klubben har været åbne i deres dialog hele tiden - også til medierne. De bud som Helenius drømmer om er altså ikke kommet. Havde der været et bud fra Japan på 3mio kr., så havde man selvfølgelig fundet en løsning på det. Men agenten har åbenlyst ikke været mand til at løse opgaven. I stedet for står vi nu i præcis den situation vi ikke skulle stå i med vores anfører og bærende profil. Nemlig at han grundlæggende er pisse ligeglad med SIF, og at han bare skal videre til en middelmådig Superligaklub for at suge flere penge til sig selv.
Silkeborg IF
Karhor
Jeg har ikke været derinde siden det hed Chaplin - fri bar torsdag 21-24 til 40kr. Jeg tænker jeg lader det blive ved minderne hvad angår den smøge ;-)
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
SotD
Tak for historikken. Det ligner for mig en tidslinje på en mand som fra start var tydelig i sit ønske om at forlade SIF når muligheden bød sig, og minimumskravene til hvor han skulle hen har naturligt ændret sig i takt med at han nærmer sig fodboldpensionsalderen og tilbuddene er udeblevet. Det virker ikke så forræderisk på mig ;-) Men vi bruger sikkert også forskellige briller - det er helt okay.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Der er styrke i mine - tror du ikke det er det du mangler? :P
Silkeborg IF
Jeg har faktisk kun et par lynhurtige solbriller uden styrke - for synet er 20/20 endnu! (hvilket jo må være det afgørende slag i den debat :-D )
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Det er en god handel for SIF, og efter at han ikke fik sit skifte i sommer har han jo ikke præsteret på Superliga niveau. Men det er kun en god handel hvis vi får en targetman ind, ellers kan det godt blive et lidt for spændende forår!
Jeg ser ham som en habil 1.div spiller. Så det kommer nok til at passe meget godt.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Hvad er det for en.... en der omtaler andre mennesker som utroværdige, usympatiske, stodder etc.... må ha et problem med sig selv, og jeg kan se at du har skrevet og kommenteret rigtig meget på denne tråd, og såfremt at Helenius er så usympatisk en stodder i dine øjne må du jo være mega glad for ikke at skulle se ham i Silkeborg trøjen mere... eller hvad.... jeg er da super glad for at se ham igen i Aab..
annonce