Snak

Mere indhold efter annoncen
Den sæson FCH var i Superligaen fik de deres første sejr i netop Haderslev med 2-1 på 2 mål af Mads Aaqvist, så et godt stadion.
Folk skriver alt for meget med følelserne udenpå. Selvfølgelig kommer der en offday eller tre for alle hold - også tophold - Sønderjyske slutter uden tvivl i toppen af rækken, det vil sige top 2 eller top 3.

På sine bedste dage er Helsingør et modbydeligt bekendtskab. Det har de efterhånden været i en del år.
Silkeborg IF
Føj hvor ringe.. sad på stadion og så forfærdet til at holdet faldt totalt sammen.
Jeg skrev allerede efter sidste kamp at der ikke findes nemme kampe i 1 division og idag så vi netop et tamt hold uden energi... ide forladt... manglende tempo... langt fra krops stærke..... 11 hjørnespark hvor kun 1 var farligt... nærmest ingen vundene anden bolde...og jeg kunne blive ved.
Pinligt... Ringe.... og alle andre negative ord er desværre ikke dækkende.
Der skal helt andre boller på suppen hvis vi skal gøre os forhåbning om oprykning.
Skader er der mange af JA... men så er truppen desværre ikke bred nok.
Dommeren var en skændsel af diminsioner og frarøvede os et klokkeklart straffespark samt han lod modstandernes målemand trække tiden x antal gange uden nogen form for konsekvens. Det skal IKKE SES som nogen undskyldning for at vi taber kampen idag.
Håber at spillerne er flove.... vi er MANGE som er
SønderjyskE fan I medgang og modgang
"De vand godt i sdr.jyske---men det var haderslev, de tabte kampen,og ikke h.ør der vandt..."


Vrøvl. Hvis det bare havde været Sønderjyske der var dårlige var kampen endt 0-0, ikke 0-4.
Efter for nogle år siden at have set VB tabe på hjemmebane med 0-4 til AB i 1. division gik jeg hjem og skrev til billetkontoret og bad om at købe sæsonkort til netop den plads, hvorfra jeg så det forsmædelige nederlag. For efter sådan et nederlag havde holdet mere end nogensinde brug for støtte. Og jeg har haft den plads lige siden.
Klubånd i solskin - troskab i regn…

Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Sønderjydske skal nok komme til at spille med om oprykning. Flot start indtil i dag, hvilket ofte er svært for nedrykkere, så de har allerede fint med point. God bred trup, god træner og masser erfaring.
De Sønderjyske-folk, der skriver herinde og bruger alle mulige skældsord om deres hold, ville jeg helst ikke have som såkaldte fans. Efter min opfattelse skal man bakke sit hold op, når tingene slet ikke lykkes en dag. Spiller man 5 kampe på den måde i træk, kan vi tale om det, men det er helt vildt at skrive så nedsættende på grund af en enkelt kamp. Vi må have bedre såkaldte fans også!
Træls, frustrerende og ydmygende kamp.

Videre!

Vigtig kamp på lørdag, hvor alle der ytrer sig forhåbentlig dukker op og støtter.
Drengene har brug for det, Sønderjylland har brug for det.

Forza SønderjyskE ❤️
Var for første gang på stadion og se bold i sønderjyske i dag. Sikke dog nogle ubehøvlede fans i har,- råber og skriger af os fordi hele familien har Helsingør trøjer på. Generelt virkede der bare til at være en sur og negativ stemning mellem de sønderjyske tilskuere på den tribune vi sad på, og det var allerede inden de kom bagud..
annonce