Du svarer på indlægget:
Mande har fået nogle enkelte chancer som starter og indskifter, men har ikke rigtigt leveret, hvilket han så nok heller ikke har til træning - og det må være det rigtige at lade ham gå.

Jeg tror og håber også, at det betyder, at der hentes ny førstemålmand til OB. HC er efter min mening desværre ikke god nok. I hans første sæson har han lavet for mange kampafgørende fejl, og det fortsætter i hans sæson nr. 2. Til sammenligning var OC samme alder i hans første sæson, hvor han også lavede fejl, men faktisk også var kampafgørende med store redninger, hvilket HC mangler. Der er for langt til, at HC har superliga-niveau, hvis han overhovedet får det. Han mangler, efter min mening, kvalitet som målmand, men også som deltager i det opbyggende spil. I iveren for at køre spillere fra egen avl ind, har han fået for lang snor, og der bør hentes ny målmand til at starte inde. Spændende hvem det bliver, og hvornår.

Lössl kunne være god. Hvis Koval er ham Ukraineren vi havde for år tilbage, så nej tak - han var virkeligt dårlig, og heldigvis hentede man hurtigt Grytebust i stedet.

Også enig i, at det er utaknemmeligt, at stå bag forsvaret, som det kører pt. men derfor trænger vi stadigt til en ny førstemålmand - så må HC udvikle sig på andetholdet eller i en anden klub :)
0