Snak

Mere indhold efter annoncen

Her er FCK's gruppe - brager sammen med Manchester City

tor 25. aug 16:57

FC København er med i denne sæsons Champions League-gruppespil, og her er de danske mestre endt i gruppe med Manchester City, Sevilla og DortmundLæs hele nyheden her
Op af bakke, men det er CHL og alle er hold er gode.. G og C var de grupper de skulle undgå :)

Men nu er vi der, så må de få en oplevelse ud af det :) uafgjort ude mod Sevilla, håbe på en sejr hjemme og så håbe på 4 point er nok :) med lidt held 5 point hvis man kan få en uafgjort hjemme mod dortmund også :)
Så kommer Delaney alligevel til kamp ;)

OT: ikke den værste, men heller ikke ønskegruppen. Bliver svært, men det skal det naturligvis være. Bliver fedt at komme igang!
3. pladsen ser SVÆR ud :>
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Svær pulje, men det skal vi ikke brokke os over, så skulle vi have spillet Europa League i stedet for. Stakkels Plzen som ender i gruppe c. Det bliver på hjemmebane vi skal gøre et eller andet, men det siger historien jo også er muligt. Det er trods alt kun Real Madrid der har slået os der i de 12 kampe man har spillet der i CL. Spændende.
God tur hjem, siger jeg bare
City er i en liga for sig.

Dortmund har solgt Haaland og købt Haller som erstatning, som så har fået cancer. Så hvis man endelig skal have Dortmund, så var det i år.

Sevilla har jeg det svært med at vurdere. De skriger af "leverpostej" og den bløde mellemvare. Det svageste hold i seedning 2.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Alt under 7-0 mod Man City må sessom en stor sejr for FCK
Ja det bliver nok ikke nogen playoff til Europa League. Koefficentmæssigt ville det nok have været bedre at tabe til Trabzonspor.

Men det bliver da spændende at se hvor de er i forhold til den type hold. De skal jo ikke være sådan at de bare bliver kørt over i alle kampene.

City er nok ikke utilfreds med den lodtrækning.
@Taco mix
Hejsa, kan du huske mig? Ellers mødes vi i Parken og på Etihad i Champions League.
En meget sjov lodtrækning for Delaney.
From where you are now i dont think you can go wrong.
annonce