Snak

Mere indhold efter annoncen
Tror ikke på Ingvartsen, der er for mange angribere.

Bah, Rønnow, Nørgaard, Y. Poulsen, VK
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
Det var godt nok det tyndeste gang tv i meget lang tid, og total spild af tid, hvorfor ikke vente med præsentationen til alle mand er klar, latterlig optagelser om de udtaget spiller, alt skal være så funking smart, hold kæft det var dårligt
Wass er da langt bedre end Bah og mere alsidig.
At folk ikke vil have Wass med, skyldes ene og alene deres klubsympatier. Det er barnagtigt og usagligt.

Ringe angribere? Vi har måske ikke en Haaland, men Lindstrøm brænder igennem i BL, Dolberg er dn fantastisk afslutter, der desværre ikke har fundet den rigtige klub/ træner, Wind er en glimrende opspilsstation.

Hvis man mener, Falk skal med, selv om han prioriterede landsholdet fra ved NL kampene i forsommeren, uden at have habitus til det samtidig med, at han har glasben, er absurd. Vi har til 6’eren og 8’eren meget bedre spillere, der dagligt udfordres på højere niveau.
Relationerne og dynamikkerne på landsholdet betyder jo røv meget. Derfor er Wass også stensikker, og selvfølgelig er han god nok. Hjulmand skal presses langt ud før han tager en med der stort set ikke har været en del af holdet, det giver ganske god mening, det ved enhver der har spillet bare lidt fodbold i sit liv
@Peter Nielsen

Hvornår har du sidst set en VM trup med kun 2 målmænd?
Silkeborg IF
Robert Skov er fast mand i Bundesligaen. Og kan dække begge backs samt begge kanter. Hans dødbolde er også bare et kæmpe våben, hvis vi skal jagte. Så ham meget gerne med i truppen.
Der er ingen værdighed i fodbold. Premier League har solgt sin sjæl til højest bydende.
For mig er den størrelse overraskelse af Robert Skov ikke udtages nu. Mig bekendt er han ikke ramt af skader og har været med i alle de seneste kampe.
Han må kandidat blandt de sidste 5, men åbenbart ikke sikker til trods for at være fit (mig bekendt)
Jeg forstår virkelig ikke Mathias Jensen. Han har aldrig været god for landsholdet. Men han er jo en af landstrænerens drenge, det må være den eneste grund til han er med.
Ahr, Hjulmand lød heller ikke ligefrem som om Zanka var på overvejelsen. Men lad os håbe på Nørgaard, Bah, Højlund, Ingvartsen(?) eller Billing (?) Og så en 3. målmand. Rønnow eller ?
At folk ikke vil have Wass med, skyldes ene og alene deres klubsympatier. Det er barnagtigt og usagligt.

Det kunne måske også skyldes at Bah spiller - og præstere på et højere niveau.

Jeg kan godt forstå Hjulmand udtager Wass, men jeg havde hellere set Bah.

Og jeg har ingen klubsympatier i dansk klubfodbold.
Farvel og tak, bold.dk
annonce