Snak

Mere indhold efter annoncen

Hertha udpeger præsident med ultra-fortid

Skrevet af bold
søn 26. jun 11:59

Hertha Berlin har søndag præsenteret deres nye præsident Kay Bernstein, der har en fortid som ultra-supporter i klubben med blandt andet tre stadionforbud.Læs hele nyheden her
Skrevet af WHT
Fedt
Skrevet af mholmm
Man skal naturligvis altid give folk en ekstra chance i livet så håber da han tager afstand fra hans tidligere virke som Ultra med stadionforbud til følge.

Ellers kan jeg ikke se hvad han skulle kunne udrette for at få Hertha tilbage i toppen igen, tværtimod.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Selvfølglig skal folk ikke betale for deres fortid hele livet, men nogle ting går ikke hånd i hånd. Det her er hovedrystende.
Skrevet af Aussie
Det bliver spændende at følge, umiddelbart virker det blot som et simpelt anti-establishment valg… spørgsmålet er om han kan sammensætte et ledelsesteam, der kan mere end blot sige hvad fans gerne vil høre! Hvis ikke, er det kaos Hertha allerede har set blot begyndelsen…
Skrevet af mholmm
Er helt enige med jer, men nu kender jeg ikke personen og han kan være blevet klogere og uddannet sig, det sker trodsalt ude i den virkelige verden, derfor mit forbehold. Så hvis der ikke er noget der har ændret sig, så er det decideret hovedrystende og et eller andet anarkistisk forsøg på at vælte den eksisterende rammer.
Så er problemet blot hvis dem der vælter strukturen ikke selv har nogle løsninger, så ender det i ren kaos.

Men utroligt at en by som Berlin ikke er en magtfaktor i fodboldverdenen. De har alle forudsætninger for at blive det, i forhold til opland, tiltrækningskraft samt kultur mv..
Skrevet af Sule12
Hvis de stadionforbud er permanente, så bliver det spændende om de også opretholdes i VIP-loungen.
annonce
0