Snak

Mere indhold efter annoncen
Flot drenge - en rigtig manfolkeindsats med en fortjent sejr mod et totalt overvurderet Sønderjyske mandskab, der bliver talt vildt op af Viasat kommentantoren med kommentarer som "miniputterne fra Hillerød´ osv, det klæder ikke Viasat at have så ´farvede´ og forudtagede kommentatorer til at varetage en objektiv og balanceret public service ydelse!
Tak til Hillerød for en god gang fodbold mod et hjemmehold der foran 1-0 stillede 11 mand ned foran eget felt efter 15 min. Flot. Det ligner en Esbjerg 2 for et ideforladt langsomt spillende hjemmehold
Hvor er det bizart, pinligt og elendigt.

Jo, vi skulle nok have scoret et par mål eller tre mere i dag, men at lukke tre mål ind mod fucking Hillerød, det er pinligt.

Der mangler vilje, der mangler kvalitet og der mangler en der tager ansvar i forsvaret. Det sejler rundt.
Dybt pinligt Sønderjyske. Dybt pinligt.
Nu kan det da snart ikke blive ringere - min hund dømmer bedre !
Hvorfor er det at når sønderjyske kommer foran på hjemmebane og mod de små hold i 1.division -så stiller de sig 11 mand ned og forsvarer?.
Power og ild i øjnene på spillerne er væk og det virker som om at der ikke er nogen der kan trække holdet ud af elendigheden.
Vi stiller os jo ikke ned foran eget net efter 15, Günther. Det gør vi efter FEM. Og det har vi gjort hver eneste gang, vi er kommet foran i denne sæson. Det er ikke en tilfældighed. Det er HH’s plan. Hvis det ikke er, så er det fordi han ikke har nogen kontrol over holdet. Det sker jo gang på gang.

Jeg har kæmpe respekt for HH’s spillerkarriere i SE/HFK, og jeg var begejstret, da han blev hyret som cheftræner, men det her trænerarbejde er slet ikke godt nok. Det er fuldstændig perspektivløst. Hvis der ikke kommer en ny mand på posten, så er det bund-6, og det realistiske succeskriterium må være at undgå nedrykning.

Og så i øvrigt tillykke til Hillerød. Fin kamp.
Stærkt af Hillerød - Overlevelse virker nu som en ret realistisk mulighed!
Fedt. Hillerød fodbold i suppen :D
YNWA
Løns er gud🤩
Henrik Hansen må og skal fyres NU!

Jeg er træt af bortforklaringer og ting som “det var bare ikke gode nok”, “vi må vise at vi har nosser” og de tusinde andre klichéer!

I denne sæson har vi spillet 1-1 hjemme mod Næstved, 0-4 hjemme mod Helsingør, 0-0 hjemme mod Hobro, 2-2 hjemme mod Vendsyssel.
Særligt de sidste 5 kampe har været yderst kritisable (de første var det også spillemæssigt, men de vandt da), og kampen i Nykøbing var en once in a lifetime.

Vi mangler balance.
2 afleveringer, så har modstanderen en kæmpe chance.
Flø er ikke konsekvent nok i sit spil, og bagkæden er ganske enkelt ikke god nok.
Hvor starter han inde med Dal Hende gang på gang, selvom han ikke bidrager med en skid?
Vi har en ung talentfuld mand fra Island på bænken, men alligevel skal vi se manden der tager to ryk frem, vender rundt og spiller den ned til målmanden.

Krisen er total, og nu har HH trods alt haft 11 måneder i spidsen.
Jeg har kun set at det er blevet værre, og jeg forventer derfor at klubben reagerer nu.
De ender med at tabe folk hvis de bliver ved med at vente.
annonce