Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Holgerogkonen
Pinligt at vi ikke kan vinde over den bønderøvsklub!!
Skrevet af Florafobi
Skønt at se, at fodboldspillet vinder. Løns har virkelig fået skabt et spændende hold her.
Skrevet af BoldenErRund8
@Holgerogkonen
Bonderøvsklub? Siger en fra Haderslev om Hillerød..? Så har man hørt det med.. men udover den mærkelige kommentar, så tænker jeg nok at Sønderjyske har gode muligheder for en oprykning stadig - Held og lykke..
Skrevet af TurboDrengen
Er der en voksen på eller omkring holdet? Total pinlig indsats af SE i dag. Og da særligt i 1. Halvleg.
Del Hende, Galegos og Bjørklund var fornærmende ringe. Del Hende er gået fuldstændig død. I de første 4 kampe i efteråret var han fantastisk. Men det er længe, længe siden. Savner han Taiwo?
Holdets performance ligner desværre noget vi så sidste efterår. Hvis ik det var den ene så var det en anden der forærede modstanderne sejren. I dag sov Del Hende (også med spredte ben) ved 2 af målene. Og Flø laver en sjælden fejl ved det 3. Mål.
Det virker som om der mangler ledelse på banen. Hvem er anfører? Jeg kan godt se hvem der bærer bindet men det virker ik som om der er nogen der tager ansvar på banen.
HH skifter 3 i pausen. Det hjælper lidt på indsatsen men der er for mange der bare yder for lidt.
Måske har man brug for en ny træner, men der er fanme også brug for spillere og ledere på banen der arbejder meget, meget hårdere end tilfældet er for tiden. Pinligt, pinligt, pinligt.
Skrevet af SEback
Hvis ikke Esben Hansen gør noget NU, så må han også ud af vagten når vi rykker ned!
Skrevet af Taco mix
Stort tillykke til Hillerød med sejren. Midt i alle vores frustrationer som Sønderjyske fans, må vi også lette på hatten for en modstander, der i den grad mødte op og spillede fodbold.

Vi er ikke i nærheden af superligaen, og det er måske meget fint i nuværende forfatning.

Havde vi haft marginalerne med os i en masse kampe, og været et bedre sted i tabellen, ville det kun give en falsk tryghed, da vi ganske enkelt ikke e rgode nok.

Især Vejle, som fortjent er på 1 pldsen, spiller Hvidovre, Næstved og Vendsyssel en bedre gang bold end os. Vores kamp mod Helsingør gør, at jeg nok også vil putte dem et bedre sted end os pt.

Vi har et arbejde foran os.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Ronaldinhogaucho
@boldenerrund jeg tænkte præcist det samme…
Skrevet af MikkelF
Bonderøvsklub? Siger en fra Haderslev om Hillerød..? Så har man hørt det med.. men udover den mærkelige kommentar, så tænker jeg nok at Sønderjyske har gode muligheder for en oprykning stadig - Held og lykke..


Bonderøvsprædikatet starter ikke, når man kører over Lillebælt. Bonderøv er et udtryk for en enfoldig, indskrænket type. De findes overalt. Dog ser jeg heller ikke meget bonderøv over Hillerød. Det er bare et lille etablissement.

Hillerød skulle vænne sig til tempoet i 1. division. Nu er de godt med. Det er til gengæld ofte oprykkerne med de små trupper, der får det svært til foråret på dårlige baner og efter den hårde vinteropstart. Indtil videre flot arbejde af Lønstrup og co.

Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Taco mix
Især når personen er Helsingør fan? Jeg er lige så forvirret som I er her.

Men lad mig da endelig slå fast, at vi er da bonderøve, så det ville ikke give mening at beskylde andre for det, med mindre det er et kompliment :)
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Principielt må en bonderøv vel bo på landet. Haderslev er ikke ude på landet.

Fedt set med Vejle-briller, at Hillerød kunne drille SE. Der er ingen nemme kampe i NB Ligaen. Senest fik vi selv en fortjent røvfuld i Hobro, der også skabte problemer for FCK i pokalen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af pibbles|FCBayern
Det er for vildt. Alle de kloge hoveder der havde sendt os ned og sagt vi ikke havde plads i Nordic Bet ligaen må anerkende det arbejde drengene, Løns og resten af staben gør er til UG. 🧡🖤⚽️

Nu var det heller ikke fordi at Hillerød i suveræn stil rykkede op i 1. division, ej viste det på nogen måde i de første mange kampe i 1. division. Klubben er stadig en af dem som er favorit til at rykke ned. Det ændrer dette resultat ikke på.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af BoldenErRund8
Bonderøv eller ej - Jeg har ikke selv noget dårligt at sige om Haderslev, eller Sønderjylland - synes bare bemærkningen var lidt spøjs i forholdet mellem Haderslev og Hillerød trods alt- Man ville måske med rette kunne sige ‘amatørklub’ om Hillerød især i forhold til SønderjyskE, som vel har superligasetup..
Selvom Hillerød stadig er en af favoritter til nedrykning, så synes jeg de er trådt flot ind i NordicBet ligaen, og jeg håber de bliver - selvom det medfører hjemmebane i Helsingør/Farum til næste år - hvilket er skandaløst(at Hillerød Kommune har sovet i timen)…
Skrevet af Taco mix
Der er ingen nemme kampe i NB Ligaen. Senest fik vi selv en fortjent røvfuld i Hobro, der også skabte problemer for FCK i pokalen.


Præcis dette her. Det er ikke "bare at rykke op" igen. Der skal fandme investeres i hevr eneste kamp, og jeg tror mange superligahold ville få et chok over niveauet i 1 division.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
annonce
0