Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af hjst
Prelec synes ikke at være manden, der kan ændre det


Kan man ikke sige at det er ham der har indført det (været med til det, så ?)

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af færdig
Klubånd i solskin troskab i regn og vilje til sejr Findes åbentbart ikke på banen i Vejle
Skrevet af Pulv
Skuffende resultat i dag. Hvor VB havde marginalerne i sidste uge, så gik en række ting imod VB i dag særligt i fem minutter fra omkring 70 til 75 minutter inde i kampen. Først giver dommeren Hillerød et frispark på kanten af feltet efter, at han først har ladet spillet køre, hvorefter Hillerød slår et godt indlæg fra kanten og skaber en stor chance inde foran mål. Enten giver man fordel, eller også stopper man spillet. Og så scorer Hillerød direkte på frisparket, hvilket trods alt sjældent sker. To minutter efter giver dommeren Emmanoulidis et gult kort for at sparke bolden væk, efter han bliver dømt offside alene med målmanden - problemet er bare, at Emmanoulidis ikke sparkede bolden væk, men direkte op i hænderne på målmanden. Kort efter får Emmanoulidis så et korrekt gult kort og dermed rødt kort for at forsøge at trække trøjen af en Hillerød spiller et ufarligt sted på banen. En uheldig serie af hændelser, der alle er afgørende for Hillerøds sejr.

VB spillerne virkede med rette brødebetyngede efter kampen, og vi kan håbe på en reaktion mod Horsens på onsdag. Ellers kan det blive en grim oplevelse mod de gule.
Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Skrevet af vbkbh
Hvem har nogensinde påstået at Hillerød er et dårligt hold, VB fans?
Det er deres fortjeneste mere end VB der spillede skidt. Findes der overhovedet en dansker i VB udover Kirkegaard?


Synes faktisk det var VB selv der var sin egen værste modstander i dag. Var egentlig ikke synderligt imponeret over Hillerøds niveau, for at være helt ærlig. Derfor var sejren dog stadig fuldt fortjent.

Og ja, der er flere danskere i VB - hvis du gad gøre dig den ulejlighed at undersøge det selv, ville du vide at VB i dag gjorde brug af 5 danske spillere.

Sikke dog også en gennemført elendig dommerpræstation i øvrigy... Stopper ikke spillet ved hovedskade, i bedste fald tyndt straffespark til VB og situationen hvor Hillerød får det frispark, som de (i retfærdighedens navn) heldigvis scorer på. Det var fratagelse af en 100% chance til Hillerød, at undlade at lade forelsreglen gælder der.

Men det passer jo egentlig meget godt til niveauet i den kamp.

Det virker på en eller anden måde dumt, når man kigger på stillingen, hvor VB bliver "herbstmeister", men jeg jeg har dælme godt nok også min tvivl om Prelec.
Skrevet af NæstvedFan
Imponerende at Hillerød formåede at komme tilbage. De har godt nok rykket sig meget ift hvordan de kom fra start i 1. Division.

Jeg er dog enig i at det første gule kort til Emmanoulidis er lidt ude af proportioner. Han sparker bolden efter fløjten har lydt men den bliver lobbet lige i hænderne på keeperen og jeg kan ikke helt se hvordan det kan udløse et gult
Skrevet af Pulv
@NæstvedFan, nemlig. Men når man har fået et urimeligt gult kort, skal man jo i hvert fald ikke lave åbenlyse dumheder fem minutter efter. Der ville de fleste spillere have besindet sig, men ikke Emmanoulidis i dag.
Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Skrevet af VB Midtjylland
Nej venner
Det har sjældent været nemt eller enkelt at være VB fan, men vi kommer igen stol på det.
Skrevet af Kenken
Siger bare lige hurtigt at vi har hentet 13 points ud af 24 mulige med Saeid på banen og 21 ud af 24 mulige uden ham. Han er sindssyg dygtig men farlig for mentaliteten på holdet
Skrevet af Grineren61
Vejle Boldklub har været så ringe i mange år, det her var så ringe at det ikke kan beskrives.
Få den ledelse og den træner smidt ud, så vi kan få et VB hold vi kan være stolte af og som kan klare sig i superligaen....... måske de burde en tur i 2 division som Esbjerg .....
Ufattelig at det har kørt sådan i mange år i VB
Skrevet af Star56
Stærkt og overbevisende indsats af Hillerød nu i længere periode. De har en bred og kompetent trup, hvor det handler om holdet fremfor et sammenrend af “wild cards”
Skrevet af Poor Scouser Tommy
For fanden hvor er det dumt!
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Grøn af misundelse
Nederlag til 4 top 6 hold i denne runde. så spændingen i toppen er stadig intakt
Vejle er stadig kæmpe favoritter til at rykke op og det eneste hold der har midlerne til at forstærke sig, men fedt at selv " lille " Hillerød kan tage 3 point i Nørreskoven
Skrevet af færdig
Hvis Vejle har midlerne til forstærkelse så kom da igang de er da mega pinlige at se på
Skrevet af Boldklub Vejle
Hold kæft en flok røde amatører
Og stor ros til Hillerød for at ikke være tilfredse med uafgjort men fortsatte fint og offensivt spil mod et lallende forsvar. Fuld fortjent
Skrevet af Den Gule Fare
Ufatteligt at der stadig er folk som gider se Havenisserne. 😱
Men det siger vel alt om de folk som troligt møder op i Hakke Bakke skoven. 😎
AC Horsens er stille og roligt på vej mod toppen af SuperLigaen.
Skrevet af færdig
Det er da spændende at følge havenisserne de er groft utilregnelige alle regner med p gul sejer men det sker jo ikke
Skrevet af Lean
Elendigt, intet mere eller værre, vi var der ikke fra start, intet konstruktivt, ingen chancer, i ligner nogen der ikke gider, en træner der skifter og skifter, selvom vi fører 1. division, ser det bare ikke godt ud, midtbanen fungerer overhovedet ikke, der skiftes hver weekend, intet der hænger sammen, Albentoza og Provstegård, virker febrilske, tænk ikke at skabe en chance mod nogle halvtidsproffer fra Hillerød, det er bare elendigt, fuldt fortjent succes til Hillerød, og til VB er der kun at sige, kan i ikke lide vi kommer op og ser jer på stadion, i gør alt for at vi skal blive væk.
Skrevet af Maradona-Messi
Hjst: Jo, det er vel Prelec, der kan/skal ændre det, men jeg ser ingen fremgang mht spil. Vi står nede i vores eget felt og og spiller småbold (vanvittigt risikofyldt!) og losser så nogle lange bolde frem! Det er totalt ideforladt, for ikke at tale om røvsygt at se på!

Jeg har set stort set alle kampe med VB i denne sæson og jeg har endnu til gode at se VB spille en hel god kamp. Vi har været vanvittigt heldige, fx i sidste uge mod Nykøbing. Vi overlader bare bolden til modstanderen og så kører vi på kontra. I dag blev vi spillet ud af banen af en flok fyraftensproffer, som stod bedre på banen, havde en langt bedre boldomgang, var mere løbevillige og generelt bare var et bedre hold. Hillerød har virkelig rykket sig fra i sommer og til nu, så måske man skulle overveje, om Christian Lønstrup er manden, der kan få holdet til at spille fodbold, for jeg har mistet troen på Prelec!
Skrevet af vbkfyn
Første gule kort til grækeren er i mine øjne forkert, især når en Hillerød spiller ikke får gult for at sparke bolden væk ved et indkast. Og jeg mener, man bør prøve at få det omstødt. Det ændrer dog ikke på, at Emmanouilidis skal lade være med at lave forseelse nr. to få minutter efter. Og vi skal jo stadig kunne køre kampen hjem med ca 20 min igen. Ros til Hillerød for at spille deres chance. I modsætning til os, der bare trak sig tilbage.
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af pendlermilton
Har ikke lige fulgt med, men havenisserne ???
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
annonce
0