Snak

Mere indhold efter annoncen
Man kan ikke have andet end respekt for Unai Emery. Fantastisk træner! Hvis jeg var Real fan, ville jeg til enhver tid foretrække ham fremfor Rafa Benitez. :-)

Hvis man tager de danske briller på, og vi går ud fra, at Michael Krohn-Dehli skifter til Sevilla. Kan han overhovedet komme på holdet? Hans direkte konkurrent må være Ever Banega, som jeg ser værende et niveau over Krohn-Dehli.
Manchester United fan siden 1996 \"2-0 er den farligste føring\" - sikke noget sludder, 1-0 er dobbelt så farlig
Hmm.. Kan huske dengang Liverpool vandt CL i 2005. Det betød at Everton ikke kunne komme med i CL året efter, fordi Liverpool endte uden for top 4 i PrL, og derfor tog Evertons plads, som var blevet nr. 4.

UEFA tillod ikke 5 hold fra samme land i CL dengang. Er der nogen der ved om reglerne er blevet ændret på der område? Kan Spanien have op til 5 hold med i CL til næste sæson?
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Tillykke til Sevilla fantastisk de også er med i champions league næste gang det ruller. Havde fuldstændigt svedt ud at det var Dnipro FCK sendte ud i champions leaguekvalen sidste år..
@Dres: Ja ( - som du ser mange skrive)
Mere fodboldnørd end fan...
På den ene side nænner man næsten ikke at fjerne Emery fra Sevilla. På den anden side er der ikke andet at sige end: Florentino Perez, du ved hvad du skal gøre! Forhåbentlig.
Du husker forkert. Everton klarede sig ikke i kval´en og Liverpool fik et pladsen fra et walisisk hold og måtte gennem kval´en.
Så skal Michael Krohn-Dehli spille i Champios Leauge i næste sæson :D
Nu så jeg kampen på en bar uden kommentatorer. Er der nogen der ved hvad der skete med Dnipro spilleren som faldt om? Er det alvorligt?
Blackburn & Mainz D. 17. Maj 2015 - Never forget!
Er Krohn køb på plads?
Daje!
Tillykke til fantastiske Sevilla og Emery. Bliver godt at få dem i Champions League.
annonce