Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Common sense
Fordi der er så mange store fede arrangementer på Fyn, som man kunne have der også?


Egentligt ikke, da det kun skulle bruges til alle landskampe under DBU.

Men ja, Fyn har mange fede arrangementer som der også er mange andre steder i landet... det er da ikke noget Parken har patent på.
Skrevet af Sir , moderator
"Var der reel konkurrence om hvor landsholdet skulle spille, så ville græsplænen formentlig se pæere ud, da det ville være et konkurrenceparameter."


Men er FCK mon ikke også interesseret i at spille på en god bane, som et af de bedre hold i ligaen? Jo mere man har bolden, jo mere er man vel interesseret i at den kan spilles rundt nemt?
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
"Egentligt ikke, da det kun skulle bruges til alle landskampe under DBU."


Altså et kæmpe stort stadion der skal bruges max 8 gange om året? Så tror jeg altså hellere jeg vil have lidt højere løn til sygeplejerske, flere pædagoger, bedre ældrepleje osv.
Dette er en signatur.
Skrevet af bruger 189644
H Y B R I D bane - hvis man kan lide at se pasningsfodbold ala Nordsjælland og SIF - det er ikke så svært
Skrevet af DaveEricGrohl
Jeg ved at man nede i Schalke har bygget et stadion, hvor man kan flytte græstæppet når man ikke spiller. Der bør være mange muligheder hvis man bygger et nyt stadion, for både at kunne afholde koncerter/arrangementer, uden at smadre græsset, og spille fodbold.

Hvorfor man ikke kan finde en smart løsning inde i Parken aner jeg ikke, vi burde have nok kreative ingeniører her til lands.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af AndersP!
Men er FCK mon ikke også interesseret i at spille på en god bane, som et af de bedre hold i ligaen? Jo mere man har bolden, jo mere er man vel interesseret i at den kan spilles rundt nemt?


Helt sikkert. Men er de interesserede nok til at de (som koncern) siger nej til at afholde store koncerter? Det har jeg svært ved at forestille mig, trods alt.


Skrevet af AaBager
Sir, hvem taler om skattefinansiering udover dig?

Jeg har været til speedway på Schalkes hjemmebane, hvor banen kan flyttes, så stadion vil selvfølgelig blive brugt til andet end landskampe, hvis arkitekturen tillader det. Jeg kunne komme på mange arrangementer, der kunne trække mange tilskuere. Ed Sheeran har lige solgt 160.000 billetter på en mark i Tåstrup.

Bruger : mener Parken er hybridbane allerede
Skrevet af Common sense
Altså et kæmpe stort stadion der skal bruges max 8 gange om året? Så tror jeg altså hellere jeg vil have lidt højere løn til sygeplejerske, flere pædagoger, bedre ældrepleje osv.


Vel ikke hvis det finansieres af fonde eller et OPP-projekt som man har set ved motorvej, universiteter m.m. (hvor groft sagt førstnævnte står for OPEX og sidstnævnte CAPEX)


Fandt linket til tidligere indlæg

https://www.dbu.dk/nyheder/2020/august/traeningscenter-til-hele-dansk-fodbold/

Skrevet af Manajohn
Hvis det skal være "hele Danmarks" landshold, så skal der væk fra KBH. Odense eller Århus giver bedst mening. Folk i København kommer også kun, i medgangs tider. Ved at flytte, kan man trække fra hele landet.
Skrevet af Maroqui
Hvorfor spiller de ikke bare på Brøndby Stadion?
Skrevet af MBL
@bruger 189644

Det er en Hybrid bane i Parken
Skrevet af Slettet(541738220105)
@Maroqui.
Fordi det er pisse kedeligt derude. Parken ligger perfekt til hygge inden kampen. Og så kan der være 10.000 flere tilskuer. Parken har også historie, de skal bare stoppe med de koncerter.
Skrevet af Kundernehar altid ret
Syntes stadig at parken skal være vores nationalstadion, da et nyt stadion på feks Amager hvor at logistikforhold ville været ville blive for dyrt for dbu.
Men det virker mystisk at Parken lægger en koncert inden en vigtig landskamp istedet for at lægge den efter . Det må jo i bund og grund at kun tænke på penge, og ikke helbred. Her tænker jeg på spillernes ve og vel( ankelskader eller knæskader)
Så min tanke er at dbu kunne lægge nogle af de penge i en fond, for der efter bygge et med plads til 60000 tilskuere. Så kunne de måske også tjene penge på internationale kampe og koncerter, speedway osv hvis man kan køre banen udenfor.
Træneren har altid ret, eller................måske kun engang imellem
Skrevet af SotD
Argumentet om, at dem der kritiserer Parken primært gør det fordi de er imod FCK går vel så også den anden vej? De der forsvarer det må nødvendigvis være Pro FCK, eller er det bare noget der lige er opfundet til formålet?

Selvfølgelig er Parken det klart bedste valg lige pt, og selvfølgelig er det ikke godt nok at landsholdet ikke kan få bedre betingelser. Hvordan Parken og FCK indbyrdes vurderer at niveauet skal være er irrelevant, da det er samme ejerforhold. DBU er lejer og skal selvfølgelig have et produkt der svarer til det der står i kontrakten, det der måtte være aftalt og det som markedslejen svarer til. Det er sådan set ukompliceret så langt.

Udfordringen er jo, at Parken ret beset har monopol på gældende hjemmekampe, fordi DBU har et udtalt ønske om, at det forholder sig sådan. Det kunne man jo udfordre i et par kvalifikationer ved at lade Brøndby og Aarhus (f.eks.) overtage. Det er sandsynligvis markant billigere i leje, så det tab det måtte være i færre tilskuere langt henad vejen bliver dækket. Og argumentet "kun 5-8 kampe om året" er jo ligeså væsentligt her. Der er grænser for hvor mange indtægter der går tabt ved at forsøge det i en kvalifikation hvor der formentlig er tale om 5 kampe + evt. 3-6 NL kampe (jeg husker ikke om de allerede spilles andre steder).

Så tabet er til at overse, medmindre man et meget forhippet på at det lige skal være Parken. Og så har man jo malet sig op i et hjørne kan man sige.

Argumentet omkring lys er formentlig semi-gangbart. Knap så gangbart er det dog, at det så ikke løses med kunstigt lys. Når man kan dyrke salat mv. i lagerhaller med kunstig belysning kan man også få græsset i Parken til at gro. Jeg mener det store anlæg i Horsens (ret mig hvis jeg husker geografien forkert) kostede i underkanten af 10mio kroner at anlægge lys og vandingsanlæg for, i et 12 etagers system og arealfodtryk svarende til en fodboldbane. Så der kan sikkert etableres et lignende flytbart system til Parken for det samme eller mindre.

Hvis det handler om, at man smadrer banen med plader, så var en løsning måske at nedsænke græsset, og lave nogle skjulte stativer som kunne bære en platform der frigjorde græsset fra belastning. Dem kunne man passende skjule i render af kunstgræs der udgjorde striberne på fodboldbanen.

Der findes sandsynligvis rigtig mange konstruktive løsninger på at levere en god græsplæne og mulig stadionkoncert i ny og næ, hvis man ellers ville investere i det. Det vil man nok ikke, og derfor er det som det er. En investering i Parken et åbenlyst LANGT billigere end at bygge et nyt stadion, som jo rask væk kommer op i beløbstørrelser på en halv milliard.
Silkeborg IF
Skrevet af Sir , moderator
.
Dette er en signatur.
Skrevet af Common sense

@Sir

.


Sjældent har jeg set dig (eller for den skyld andre) så velformuleret ;-)
Skrevet af Sir , moderator
Dine andre profiler har vel ;)

Kan se på SorDs debathumør i andre landsholdstråde og den stråmand han indleder med, at det ikke er min tid værd.
Dette er en signatur.
Skrevet af SotD
Med retorik som dette er det heller ikke vi andres tid værd, så det er nok fint.

Først tror også folk må gøre op med sig selv om det største problem egentlig er at FCK ejer banen eller om det virkelig er banens kvalitet. Virker som det første spiller en stor rolle.
Silkeborg IF
Skrevet af Common sense
Dine andre profiler har vel ;)


Hahaha... point taken :)
Skrevet af Kundernehar altid ret
Sod
Dine argumenter er fine nok. Men på længere sigt ville er nyt stadion med bedre logistik og en bane man feks kunne køre ud være bedre. Ved godt at det bliver dyrt. Men jeg var for mange år siden i Vitesse Arnhem hvor at de allerede dengang kunne køre banen udenfor, hvor jeg så billeder af at de havde haft motorcros og en Madonna koncert samt en masse andre ting. Jeg mener ikke at denne lille klub havde 1/2 milliard.
Har også været på Frankrigs national stadion hvor at man parkere neden under det og kan kører direkte ud på en motorvej.
Derfor der er mange muligheder til også at få Kbhs kommune og staten til at gå med i er projekt. Som kunne trække store kampe til, med dertil indtægter til både kommune og stat.
Træneren har altid ret, eller................måske kun engang imellem
annonce
0