Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand: Billing er ikke vendt tilbage

Skrevet af bold
fre 28. maj 2021

Landstræner Kasper Hjulmand har rettet henvendelse til Philip Billing, der overvejer at skifte til Nigerias landshold, men midtbanespilleren er ikke vendt retur. Læs hele nyheden her
Skrevet af MartinHerold
Han udstråler altid stor klasse, Kasper Hjulmand.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af CLkommerhjem
Var Mohammad Zidan nogensinde i spil til Danmark? Det kan jeg ikke huske.
Skrevet af VikingStar
Zidan var i spil på grunn av etternavnet for DK :)
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Frem og tilbage er lige langt
Lad ham da endelig bare spille for Nigeria
Skrevet af Aussie
Kan der virkeligt koges mere suppe på denne historie?

Lad nu knægten tage hans valg, og så kan alle komme videre! Hverken Hareide eller Hjulmand har alligevel vist den store interesse i ham som spiller, så et skifte for ham kan vel ende som en win-win situation...
Skrevet af grumblesnake
Flot at man kan lave en historie ud af træner der ikke havde noget at sige.
Skrevet af grumblesnake
@Aussie

Under Hariede havde Billing en meget svingende periode og så havde Åge en meget fast gruppe han arbejdede med.

Hulmand udtog allerede Billing på et tidspunkt hvor han stadig havde mere svært ved at få spilletid i Bournemouth og var førstevalget da det så ud til at Christian Eriksen ikke ville komme med til de første VM-kvalifikationskampe. Så at han ikke skulle have interesse for Billing er jo løgn.
Skrevet af Juniorx
Man kommer næsten til at tro at vi mangler en bunke klassespillere. Sandheden er jo at ingen af dem der valgte DK fra er blevet ret gode i andre lande. Måske Robin O. men han havde jo også kun været reserve i DK.

Tilgengæld valgte Vestergaard, Schmeichel og Højbjerg DK til.

Men ser ikke Billing få mere end 10 ubetydelige landskampe i fremtiden, så syntes han skal vælge Nigeria.
Jo ikke fordi vi mangler kvalitet centralt og Billing har jo vist at topnivauet indtil videre ligger lige omkring bunden af Premier Leaugue, toppen af Championship. Der har vi vidst andre muligheder.
Skrevet af TMG
Prøv og hør...

Christian Nørgaard og Anders Christiansen...

Jeg er fuldstændigt overbevist om, at en af de to, eller begge, når at få en skade inden EM, og så kommer Billing med alligevel.

Der vil han så kunne varme bænken 90 procent af tiden, som de to andre alligevel ville have gjort.

Dygtig spiller, med udviklingspotentiale, meeeen ikke en spiller jeg ser kunne løfte det danske landshold.

Faktisk ville jeg sgu nok vælge Nigeria, hvis jeg var ham. Tættere på startopstilling. Connecte med sine rødder. Få nogle eventyr.
Skrevet af CoqRouge
Men essensen er jo netop at man ( og i dette tilfælde Billing) IKKE skal vælge et statsborgerskab ud fra en fodboldkarriere. Det må være et spørgsmål om kærlighed til det land man vælger og den stolthed man har og vil få ved at optræde for pgl. land OG ikke mindst at man har en lyst til at leve i det land man vælger. At man så er god til at spille bold må komme i anden række.
Jeg er stor VB fan og tror at Faghir er en spiller med en vild fremtid, men hvis han gerne vil bo i Afghanistan og repræsentere dem i fremtiden synes jeg da ikke han skal vælge at blive dansk statsborger og spille for DK.
Et dårligt eksempel på valgt statsborgerskab er nogle af de spillere på det Schweiziske landshold der har Albansk baggrund og ved jubel scener laver politiske symboler i en landsholdstrøje fra Schweiz - de skulle da have valgt at satse på det albanske landshold.
Skrevet af AndersUlv
Christian Nørgaard og Anders Christiansen...

Jeg er fuldstændigt overbevist om, at en af de to, eller begge, når at få en skade inden EM, og så kommer Billing med alligevel.


Eller Jens Jønsson, men Hjulmand sagde noget om, at han havde valgt ud fra de situationer, vi kan komme ud for i kampene. Måske vil han skifte Anders Christiansen ind, hvis vi kommer bagud mod Finland? Så kunne Billing selvfølgelig også være en bedre mand end Jønsson, hvis vi skal jagte et resultat der.

Eller også blev AC mere udtaget pga. tiden under Hjulmand i FCN.

Jeg ville nok udtage Jønsson. Han lader til at have noget mere fart og power, hvilket vil være godt mod større nationer.
Skrevet af LFC Karsten
hvad mener hjulmand med at vælge at være dansker?

han er jo dansker og han er jo nigerianer. så hvorfor nogen taler om at han skal vælge statsborgerskab forstår jeg ikke. han skal blot vælge tilhørsforhold ifbm nationale fodboldforbund. statsborgerskaberne forbliver uændret upåagtet det valg.
Skrevet af wombles
Eller også blev AC mere udtaget pga. tiden under Hjulmand i FCN.


Den der mand at AC er kommet med fordi han har en fortid med Hjulmand (for lang tid siden i Nordsjælland) er sgu en god omgang bullshit. Det må være fordi de ikke har set ham spille for Malmø FF. Han har været helt outstanding for dem i en lang periode...
Skrevet af AndersUlv
Den der mand at AC er kommet med fordi han har en fortid med Hjulmand (for lang tid siden i Nordsjælland) er sgu en god omgang bullshit. Det må være fordi de ikke har set ham spille for Malmø FF. Han har været helt outstanding for dem i en lang periode...


Jeg har ikke set ham spille på det seneste, nej. Jeg er ude i ren spekulation.
Skrevet af Nickdkinter
Vi skal da hellere ikk have en som opføre sig som et pattebarn over at skulle spille for dk. Hvis du ik er god nok. Jamen så du ik god nok. Han er ung tag det kogt. Din tid skal nok komme og du er tæt på. Men det der så skift du bare land
Skrevet af Karui
@JuniorX
Sandheden er jo at ingen af dem der valgte DK fra er blevet ret gode i andre lande.

Reid var nu en stor succes i New Zealand. Skader ødelagde desværre hans karriere.
Midtjylland & Arsenal i hjertet!
Skrevet af Kajus
For at være helt ærlig har Billing altid slået mig som værende pænt umoden. Kan slet ikke se ham passe ind i landsholdstruppen. Altså, fint nok han er skuffet, men han er jo bestemt ikke selvskreven. Derudover mangler han jo også relationerne til medspillere (som Hjulmand helt rigtigt vægter højt til en slutrunde) pånær måske nogle enkelte på U-landsholdene? Falk, Dreyer og Jønsson står også foran ham på min liste.
Skrevet af Slettet(401909221509)
,
Skrevet af SotD
Zidan var aldrig aktuel. Han skulle være blevet i Danmark længere for at kunne søge om dansk pas hvis jeg ikke husker forkert.
Silkeborg IF
Skrevet af Pep Guardiola
Men essensen er jo netop at man ( og i dette tilfælde Billing) IKKE skal vælge et statsborgerskab ud fra en fodboldkarriere.


Du er med på at hans danske statsborgerskab ikke er på højkant såfremt han vælger Nigeria ikke?

Vi skal da hellere ikk have en som opføre sig som et pattebarn over at skulle spille for dk.


Du lyder som en bitter person der klager over sin ekskæreste der har slået op..
annonce
0