Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand: De var stærkere end os

Skrevet af bold
lør 15. sep 2012
FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand indrømmede efter 2-1-nederlaget til FC København, at løverne var bedst i topkampen,  og at de formåede at stresse hans egne spillere lidt for meget.

Læs hele nyheden her
Skrevet af iNtoz
Velkommen til virkeligheden!
Skrevet af Mr. Spock
Var de i uvirkeligheden før?

Det ville være lettere at være FCK-tilhænger hvis ikke halvdelen af ens medfans skrev bøvede indlæg hele tiden.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Scoring17
@Mr. Spock

Du er vel heller ikke FCK tilhænger, pga. dine med fans?

Og ja, FCN har levet i uvirkeligheden. De har gået og troet at de er det bedste hold i DK, hvilket vi så idag at de bestemt ikke var.
Der er kun ÉN klub - F.C. København. Neutral Premier League fan.
Skrevet af Gaggen25
De har levet i en virkelighed hvori de er blevet danske mestre på præcis den spillestil de forsøgte at udføre idag. Successen var bare ikke den samme som sidste år. Det ændre dog ikke på at de er danske mestre og skal spille CL på onsdag (Jeg brækker mig hver gang jeg bliver mindet om det). Det skal de fordi de spiller som de gør. Det er virkeligheden.
123
Skrevet af AWall
Som fodboldfan er jeg lykkelig over at et hold tør holde konceptet.
Det virkede i sidste sæsson, det virker i denne. Hvor mange gange har vi ikke set andre hold tilpasse sig modstanderens spillestil i suppen.
jeg er stolt over at mit hold ( læs træner) har kapacitet nok til at gennem skue hvorledes andre mesterholds-vindende spillestil skal nakkes og at holdet er dygtigt nok til at udfører opgaven.

Keep it up FCN. Lad du vær med at snakke trænerfyring osv. Der er meget stolthed i at spille som i gør og tør holde fast i det. Men indstil jeg på, at det bliver som nummer 2 fremover.

Held og lykke i CL.
Skrevet af bittermand
.
1876!
Skrevet af jokke2
Det må ikke komme så langt hver f... gang FCK. Der er for lidt farlighed over FCK, når de har bolden oppe foran modstandernes felt. FCN var langt farligere med deres fremadvendte ping-pong spil - selvom chancerne var få i går.

FCKs spil går ofte i baglås, så snart bolden lander hos Santin. I mine øjne er Santin ikke god nok til startopstillingen i hver kamp. Nogle gange, men ikke hver gang.

Men kampen fik heldigvis den rette vinder: FCK er det bedste hold og har jo stor "ære" af at ha´ doneret en badebillet til CL. Det bør de "bonderøve" i DKs billigeste klub sgu takke os for ;-) Blomster til CV hver weekend, tak!
KB / FCK forever
Skrevet af oliver34
Har savnet et Københavnsk lokalbrag med kvalitet (jf Brøndbys nedtur). Synes begge hold spillede underholdende og flot! Håber begge hold fortsætter med det spil!
AGF :-)
Skrevet af Hovedstaden
Undrede mig over Hjulmands kommentar i pausen, hvor han nævner at FCK ligger deres spil om i en 4-3-3 pga hans hold, og om hvor mange gange man ser dette ske, når FCK møder Danske hold.

Det lyder i mine ører, som om han har nogle komplekser over for FCK. Jeg kan i alle tilfælde ikke forstå jeg ikke hvorfor han smider sådan en kommentar, når han bliver spurgt af journalisten, hvordan han mener hans hold har begået sig i første halvleg.

Jeg har respekt for Hjulmand og det stykke arb han laver, men respekten forsvinder lidt, når der går tudefjæs i det.
København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
Skrevet af iNtoz
Det var jo allerede udtalt at FCK ville stille op i deres Europa "taktik"
Så nej tvivler det er pga. Farums måde at spille på, tror mere på det handler om de sidste ting der skulle pudses af inden torsdagens kamp.

Og hvorfor ikke gøre det mod det såkaldte "storhold" Farum?
Syntes det er helt på sin plads, at de bliver pillet ned fra den piedestal de har siddet på siden deres første skab.

Jeg brækker mig over den såkaldte wannabe Barcelona stil, ligeså over wannabe Guardiola Hjulmand. At folk falder på halen over det, fred være med det.

Fakta er at de intet skaber i løbet af en kamp, 5 skud forsøg i alt. Virkelig flot, at de kan trille bolden frem og tilbage nede i forsvaret er jo fint nok. Nu går fodbold trods alt ud på at score mål, er det man bliver bedømt på i sidste ende!

Skrevet af Boldiblodet
Enig, det er til at brække sig over. Har stor respekt for Hjulmand, men er han ikke gammel nok til at indrømme, at han ikke havde de taktiske evner til at foretage et modtræk til det FCK gjorde i de første 45 minutter, så er han sgu heller ikke gammel nok til at repræsentere Danmark i Champions League.
annonce
0