Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand: OneLove-debatten er ingen undskyldning

Skrevet af bold
tor 1. dec 06:13

Kasper Hjulmand føler, at optakten til VM var god, og han mener ikke, at al debatten om OneLove havde indflydelse på de dårlige præstationer. Læs hele nyheden her
Skrevet af Sebos
Tænker egentlig de fleste spillere er godt tilfreds. Nu der en god lang ferie.

Så hvertfald sådan ud! Skammeligt!
Skrevet af Berker
Nåå, det er da ellers stik imod hvad en del herinde mener. Du må være gal på den Hjulmand.
Skrevet af miks
Ud med ham
Skrevet af Kuglelyn
Kan vi forresten så blive fri for den tåkrummende STARK reklame med landsholdet og et håndværkerkor, der skampuler nationalmelodien?
Det er ikke rigtigt charmerende længere, det var det heller ikke før…
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Problemet må være, at vi havde vores største stjerne med i alle puljekampene. Ved EM i ‘84 mistede vi Allan Simonsen i første kampe og nåede semifinalen. Ved EM i ‘92 meldte Michael Laudrup afbud, og vi vandt turneringen. Ved EM i ‘21 mistede vi Christian Eriksen i første kamp og nåede semifinalen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Ebba
Først beder I spillere og træner om at mene en hel masse og når de så ikke kan koncentrere sig om fodbold får de på puklen for det. Ja ja
Skrevet af OlderWiser
@Ebba

+1

Det er tåkrummende hyklerisk.

Og alle de selvbestaltede eksperter her på sitet udstiller sig selv med manglende fodboldviden og som usaglige tastaturkonger.

Som jeg har skrevet i anden tråd, så har al det menneskerettighedshejs fyldt alt for meget og derved har optakten været forstyrret og mangelfuld fodboldmæssigt.

Glem ikke, at spillerne rent faktisk er mennesker og tænkende individer. Det er ikke bare FIFA23 på PlayStation.

Og "Hjulmand, raus!" er jo dybt uintelligent.

Når dette så er sagt, vil jeg blot kalde VM for en gigant fiasko og dybt skuffende. Den dårligste slutrunde nogensinde for et dansk landshold. Er udmærket klar over, at vi tabte alle tre kampe ved EM2000, men det var immervæk bedre nationer, vi mødte. At vi ikke formår at score mod Tunesien og Australien siger jo alt.

Lad os se frem imod EM2024 i Tyskland, hvor stemningen alt andet lige vil være i top og en slutrunde i et rigtig fodboldland.
ForzaNapoliSempre siden 1988 • Negativitet er gift for sjælen • Be kind - always • OB
Skrevet af Angol
Uenig med Hjulmand. Jeg tror den største forskel fra 2021 er at landsholdet ikke har fået opbakning og ikke har kunnet knytte sig sammen med den danske befolkning - netop på grund af hele "Quatar" spørgsmålet. - hele optakten er bleveet forvirret og møederne og sammenholdet med fansene blev ikke eksisterende - og glæden netop ved at "spille sammen med og for fansene" har været for vanskelig for selv et godt og sammentømret hold at etablere.
Skrevet af kwakk
Spændende om herrelandsholdet i håndbold også skal kæmpe en LBGTQIA+ kamp til VM i Polen i januar. Eller om det kun var sjovt for fodboldlandsholdet i Qatar?
Skrevet af Mazraoui
Syntes ikke hjulmand skal gå eller fyres. Dog er der et par af spillerne der skal skiftes ud/genovervejes til næste slutrunde imo. Wass, Stryger, Robert Skov, Braithwaite, Yussuf Poulsen, Cornelius og måske endda Delaney bør absolut ikke være sikre kort ved EM i 24 (hvis vi kvalificere os selvfølgelig). Tror på at både Schmeichel, Kjær og Eriksen har en slutrunde eller to i sig endnu, men når man kigger på talentmassen er er vi virkelig godt dækket ind. V Kristiansen, O’Riley, Hjulmand, Billing, Kjærgaard, Højlund og Sertdemir muligvis, kunne overtage for de syv førstnævnte. Derudover skal en Dolberg til at tage sig sammen hvis han også vil med. Kunne være fedt hvis vi lige fik opdaget/udviklet en diamant/klasse 9’er i mellemtiden. Wind, Højlund, Faghir osv er alle stadig unge. Desuden er Corner og Dolleren heller ikke gamle, men ingen af dem har været decideret fremragende på landsholdet eller på klubplan for den sags skyld. Mika Bierith som er ejet af Arsenal er spændende, men også meget ung/uprøvet på højt niveau. Har ikke den store tiltro til Ingvartsen, Uhre og Odgaard eksempelvis.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Spændende om herrelandsholdet i håndbold også skal kæmpe en LBGTQIA+ kamp til VM i Polen i januar.

Lad os få nogle flere æbler, pærer, blommer og appelsiner kastet ind i den diskussion. Det skal nok blive konstruktivt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af weeman05
Sjovt som Kjær siger det stik modsatte
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af Rsabrawi
Older Wiser
Hvorfor er det uintelligent?
Hjulmand er jo ikke god nok, så man tydeligt under dette VM.
Det var nok også en grund til at han lige fik omkring lidt over en halv sæson o Mainz.
Der må falde nogle konsekvenser når man spiller som de har gjort.
Skrevet af TheUnitedWay
Undskyldning? Nej de skal stadig spille bedre. Delvis forklaring? Ja helt sikkert, at flytte fokus på den måde til ting udenfor banen er utilgiveligt.

Det skuffer mig at Hjulmand hellere vil være venner med spillerne end at lukke ned for den debat, og nægte dem armbind og at kommentere på det.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce
0