Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand: OneLove-debatten er ingen undskyldning

tor 1. dec 06:13

Kasper Hjulmand føler, at optakten til VM var god, og han mener ikke, at al debatten om OneLove havde indflydelse på de dårlige præstationer. Læs hele nyheden her
Tænker egentlig de fleste spillere er godt tilfreds. Nu der en god lang ferie.

Så hvertfald sådan ud! Skammeligt!
Nåå, det er da ellers stik imod hvad en del herinde mener. Du må være gal på den Hjulmand.
Ud med ham
Kan vi forresten så blive fri for den tåkrummende STARK reklame med landsholdet og et håndværkerkor, der skampuler nationalmelodien?
Det er ikke rigtigt charmerende længere, det var det heller ikke før…
Problemet må være, at vi havde vores største stjerne med i alle puljekampene. Ved EM i ‘84 mistede vi Allan Simonsen i første kampe og nåede semifinalen. Ved EM i ‘92 meldte Michael Laudrup afbud, og vi vandt turneringen. Ved EM i ‘21 mistede vi Christian Eriksen i første kamp og nåede semifinalen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Først beder I spillere og træner om at mene en hel masse og når de så ikke kan koncentrere sig om fodbold får de på puklen for det. Ja ja
@Ebba

+1

Det er tåkrummende hyklerisk.

Og alle de selvbestaltede eksperter her på sitet udstiller sig selv med manglende fodboldviden og som usaglige tastaturkonger.

Som jeg har skrevet i anden tråd, så har al det menneskerettighedshejs fyldt alt for meget og derved har optakten været forstyrret og mangelfuld fodboldmæssigt.

Glem ikke, at spillerne rent faktisk er mennesker og tænkende individer. Det er ikke bare FIFA23 på PlayStation.

Og "Hjulmand, raus!" er jo dybt uintelligent.

Når dette så er sagt, vil jeg blot kalde VM for en gigant fiasko og dybt skuffende. Den dårligste slutrunde nogensinde for et dansk landshold. Er udmærket klar over, at vi tabte alle tre kampe ved EM2000, men det var immervæk bedre nationer, vi mødte. At vi ikke formår at score mod Tunesien og Australien siger jo alt.

Lad os se frem imod EM2024 i Tyskland, hvor stemningen alt andet lige vil være i top og en slutrunde i et rigtig fodboldland.
ForzaNapoliSempre siden 1988 • Negativitet er gift for sjælen • Be kind - always • OB
Uenig med Hjulmand. Jeg tror den største forskel fra 2021 er at landsholdet ikke har fået opbakning og ikke har kunnet knytte sig sammen med den danske befolkning - netop på grund af hele "Quatar" spørgsmålet. - hele optakten er bleveet forvirret og møederne og sammenholdet med fansene blev ikke eksisterende - og glæden netop ved at "spille sammen med og for fansene" har været for vanskelig for selv et godt og sammentømret hold at etablere.
Spændende om herrelandsholdet i håndbold også skal kæmpe en LBGTQIA+ kamp til VM i Polen i januar. Eller om det kun var sjovt for fodboldlandsholdet i Qatar?
Syntes ikke hjulmand skal gå eller fyres. Dog er der et par af spillerne der skal skiftes ud/genovervejes til næste slutrunde imo. Wass, Stryger, Robert Skov, Braithwaite, Yussuf Poulsen, Cornelius og måske endda Delaney bør absolut ikke være sikre kort ved EM i 24 (hvis vi kvalificere os selvfølgelig). Tror på at både Schmeichel, Kjær og Eriksen har en slutrunde eller to i sig endnu, men når man kigger på talentmassen er er vi virkelig godt dækket ind. V Kristiansen, O’Riley, Hjulmand, Billing, Kjærgaard, Højlund og Sertdemir muligvis, kunne overtage for de syv førstnævnte. Derudover skal en Dolberg til at tage sig sammen hvis han også vil med. Kunne være fedt hvis vi lige fik opdaget/udviklet en diamant/klasse 9’er i mellemtiden. Wind, Højlund, Faghir osv er alle stadig unge. Desuden er Corner og Dolleren heller ikke gamle, men ingen af dem har været decideret fremragende på landsholdet eller på klubplan for den sags skyld. Mika Bierith som er ejet af Arsenal er spændende, men også meget ung/uprøvet på højt niveau. Har ikke den store tiltro til Ingvartsen, Uhre og Odgaard eksempelvis.
annonce