Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand: Petry et stensikkert holdepunkt

Skrevet af bold
tor 14. nov 2013
Kasper Hjulmand jubler over forlængelsen med Lasse Petry, som træneren betegner som et stensikkert holdepunkt i FCN-truppen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(461354221212)
Hvad mener FCN folkene egentligt om Petry?
Jeg synes han har virket svag i de kampe jeg har set med FCN, men det er selvfølgelig heller ikke så mange.
Han var egentlig en af de spillere, når man så på holdkortet, der fik en til at synes, at FCNs styrke var væsentligt reduceret i forhold til de to foregående sæsoner.

Men Hjulmand har ofte virket begejstret for ham, så han har måske noget som jeg har overset.
Skrevet af BerdiinH
Jeg har ikke noget positivt at sige om ham. Han er en umoderne fodboldspiller, der ikke tør tage chancer fremad banen. Jeg ville hellere have Fcn spillede med ham Issah de har købt i Rennes
Skrevet af tobach
@kewell10

Ja jeg mener kun han har gjort det okay på den mere defensive position på holdet, men han arbejder på det offensive lige pt.
Hjulmand er nok stærkt begejstret for ham pga. han kender spillestilen ret godt.. han er jo af egen avl.

Jeg tror også at han har mere at byde med end hvad vi hidtil har set.. men det mener jeg også for hele FCN holdet
Wild Tiger fra Vendsyssel
Skrevet af Abramzik
For mig at se en fuldstændig ligegyldig spiller, hvorfor det undrer mig stærkt at de forlænger med 4 år. Normalt vil jeg mene han er lige på grænsen til superliganiveau , og da FCN bør have ambitioner om placeringer i den bedre halvdel virker det underligt. Han er en spiller der ikke tager chancer og 90% af hans afleveringer er ikke fremadrettet. Dødsyg balancespiller.
Skrevet af Jennerdrengen
Jeg var imponeret af Petry i de første kampe jeg så ham. Stokholm var skadet og som 19-årig hoppede han bare ind og gjorde det samme som Stokholm. Siden har det dog været med blandet succes og jeg var begyndt at tvivle på ham efter nogle dårlige præstationer, men han har virkeligt spillet godt i de sidste mange kampe. Særligt har jeg været imponeret af hans præstationer som midterste mand i et tre-mands forsvar hvor den lille mand har gjort det forbløffende.

Petry er ikke en offensiv midtbanespiller, men spiller på den centrale midtbane og har derfor ikke mange offensive aktioner. Mest ses lange diagonalafleveringer. Han har dog et godt og hårdt skud som han nogle gange giver prøver på. I klubbe har jeg hørt at han bliver kaldt "mini-Stokholm" og det er vist en meget god betegnelse. Han minder rigtig meget om Stokholm blot i en yngre udgave.

I FCN spiller alle ungdomshold samme system som Superligaholdet og man taler om, at man "uddanner" spillerne til at spille bestemte positioner. Petry er uddannet til Stokholms position.

I en tid hvor der har været indkøbt flere spillere der ser åbenlyst fejlcastet ud i FCN-spillestilen (Martin Hansen, Stryger) er det vigtigt, med spillere der har systemet under huden. Glædeligt at der bliver forlænget med ham.
annonce
0