Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand affejer trup-kritik: Mange glemmer EM

lør 10. dec 18:29

Den danske landstræner Kasper Hjulmand fastslår, at Danmarks VM-trup var i samme fysiske forfatning, som truppen var til EM i sommeren 2021.Læs hele nyheden her
Rimelig bekymrende, at han ikke anerkender den del.
Skanda! Hjulmand må nok erkende, at tiden er kommet til fornyelse. Flere aldrende spillere frem mod EM skal være ensbetydende med fornyelse i truppen og på trænerposten. Genopbygning af landsholdet i en relativ nem EM-kvalifikation, må være vejen frem!
Hjulmand har kun vundet 1 af 6 kampe i gruppespillet til hhv. EM og VM og det på trods af 3 hjemmekampe og modstandere som Finland, Tunesien og Australien så det er sguda ikke et sammenlignings grundlag der er specielt flatterende.

Vi virkede handlingslammet mod både Tunesien og Australien - de 2 kampe vi skulle vinde og Hjulmand viste intet taktisk modtræk mod et forventet stærk defensiv fra begge hold. Omvendt viste Frankrig hvor stor forskel der er på et trænings turnering som Nations League og så på VM og de var klart bedst da det galt i den 3. kamp mod dem i år, selvom det trods alt var den kamp vi lignede os selv mest.

Alt i alt lyder Hjulmand som en politiker der ikke har taget imod kritik og bekræfter bare hvor ringe han er til medie håndtering når det er modvind der skal håndteres og ikke medvind, hvor enhver kan snakke med medier.
Hjulmand vil åbenbart ikke erkende nogen fejl. Det er korrekt, at han i kampen mod Australien startede med 11 spillere på banen, der var i orden og i form, men det gjorde han ikke i de to første kampe - og hvad med udskiftningsspillerne? Hvis vi var nået til finalen, er det da muligt, der var kommet gang i spillere som Dolberg, Wind og Nørgaard, men det gjorde vi altså ikke. Hjulmand svigtede klart, da han udtog holdet!
Det er godt nok ynkeligt, at han ikke træder til side og lader en bedre træner komme til.
Han erkender fiaskoen, men henholder sig til, at han har kontrakt til 2024. Pengene trækker - ikke sandt Hjulmand - men når visionerne og resultaterne ikke er der, så bør man gå.
DBU-lederteamet har efter fiaskoen debriefet hinanden. Kan de heller ikke snakke dansk? Oversat betyder det, at de har haft en intern storvask og besluttet, at Hjulmand skulle blive. Hjulmand henholder sig til, at EM-indsatsen var god nok, men lige nu er det et kort lys, der tæller og ikke en for længst færdiggjort EM-turnering.
Tag i samme moment "opfinderen" Peter Møller med.
Husk dog på at man ikke er bedre en sidste turnering. Selvfølgelig skal Hjulmand fyres.
dårlige modstandere ved EM sidste år, ændrer ikke på du er en dårlig træner, der har leveret den ringeste slutrunde nogensinde

HJULMAND RAUS
Ja man kan være uenig af trupvalg og holdning til pressehåndtering, men I gå da godt nok til den.

Slutrunder er ikke for mælketænder hverken på spiller eller trænersiden. Han tog nogle chancer med en masse spillere og det gav bagslag - det er vel bare det han skal sige.
Jeg synes slet ikke, at vi skal af med Hjulmand, men det havde klædt ham at erkende de fejl, der var med trupudtagelsen. Der er milevidt til forskel på formen hos EM truppen og VM truppen. Det må føles nær umuligt for spillere som Billing og Ingvartsen, som leverer uge efter uge i en top liga.
Jeg synes han er en fremragende træner taktisk, men når man udtager så mange spillere, som er halvskadet eller ikke i form, så er det jo næsten ligegyldig hvilken opstilling eller udskiftninger man laver i løbet af kampen. Alle trænere har selvfølgelig deres favoritter, men de rigtig gode landstræner udtagerikke favoritterne, men dem som er i form og som har præsteret op til slutrunden.
Vejle Boldklub
Syntes vi endte op med en dårlig trup. Uheldigt. Træner kan jo ikke gøre mirakler selv. Vi havde ikke nok offensiv kvalitet, enkelt sagt. Hjulmand er ikke nogen mirakelmand og der er nok ikke bud efter ham på de øverste hylder. Han bliver!
Faktisk mest til pudersne d-:
annonce