Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand forsvarer Schmeichel: Ikke meningen med bænk-plads

Skrevet af bold
tir 20. sep 07:07

Landstræner Kasper Hjulmand forstår ikke, hvorfor Kasper Schmeichel er røget på bænken i Nice, da landsholdskeeperen er en fantastisk målmand.Læs hele nyheden her
Skrevet af HRz
"- Kasper skal jo ikke sidde på bænken. Der er altid flere sider af sagen, så jeg vil ikke stå og gøre mig klog over, hvad der foregår i Nice. Jeg har ikke været dernede, siden Kasper er kommet til.”

Så lad være med at tal ham op, når han har været en katastrofe i Frankrig.
F.C.B
Skrevet af Slettet(030726220211)
Han er jo bare ikke god nok, han var en af de dårligste keepere i Premier League sidste sæson og han har bare fortsat sin dårlige form i Frankrig. En flot karriere lakker mod enden.
Skrevet af highsven
Vil ikke gøre dig klog på ? Hvad er det så lige du gør…. han har været for nedadgående siden EM, såvel i England som Frankrig…
Skrevet af Slettet(021211222109)
Drengenefralangmarksvej

Du aner ikke hvad du snakker om. Personligt havde han en rigtig god sæson sidste sæson. Leicester havde latterligt mange skader i defensiven, og havde i en periode ingen midtstoppere - hvilket var medvirkende til den svingede sæson.
På trods af det var Schmeichel den keeper med næstflest redninger, kun overgået af Meslier.
Der er faktisk kun et parametre hvor han ligger lavt, det er High Claims hvilket er naturligt når han er relativt lav for en målmand.
Skrevet af Jaaja8000
Han har ret, det er grotesk at en målmand med Schmeichels kvaliteter skal sidde på bænken i Nice. Tåbeligt skifte.
Skrevet af Slettet(421031222311)
Schmeichels niveau er blevet ringere over en periode, problemet er ikke pludselig opstået i Frankrig - vi har også set det i flere landskampe. Han virker berøvet for selvtillid og fremstår usikker i sine indgreb. Det er ikke foreneligt med en landsholdsplads, så Hjulmand kan godt begynde at se sig omkring efter hans afløser. Jo før, jo bedre.
Skrevet af grumblesnake
"Schmeichels niveau er blevet ringere over en periode..."
Leicester´s niveau er blevet ringere sidste sæson. Den før var han en af de bedste i PL.
Skrevet af BryanFury
Selvfølglig handler hans fald i niveau ikke kun om Leicesters elendige form, Kasper har selv lavet flere graverende drops i sin sidste tid i det engelske.. Han bliver ældre ligesom alle andre og har lavet flere og flere fejl igennem de sidste år. Nu er han så skiftet til Sydfrankrig i hvad der mest lugter af et dejligt sted af gå på fodboldpension. Motivationen er dalet og så falder niveauet også hurtigt derefter.


Og tåkrummende udtalelse af hjulmand. Kasper er på bænken fordi hans spil ikke har berettiget ham til mere, tværtimod.
Skrevet af Mazraoui
Selvfølgelig er han faldet en smule i niveau, men nu skal vi heller ikke gøre det værre!. Sjov udtalelse af hjulmand, men selvfølgelig har han stadig noget klasse og det ville være underligt at skifte pladsen på målmandsposten, lige op til et VM.
Skrevet af puting kuneho
forestiller mig at Kasper efter VM stopper på landsholdet og gør klar til de unge kræfter.
Skrevet af grumblesnake
"Og tåkrummende udtalelse af hjulmand. Kasper er på bænken fordi hans spil ikke har berettiget ham til mere, tværtimod. "

Slap dog af. Han siger ikke andet end at han er god for landsholdet. Han siger ikke engang at det er forkert at han er kommet på bænken.
Skrevet af grumblesnake
"Selvfølgelig handler hans fald i niveau ikke kun om Leicesters elendige form, Kasper har selv lavet flere graverende drops i sin sidste tid i det engelske.."
Måske ikke, men det er jo ret normalt at utryghed skaber fejl. Så når han er usikker på om dem foran træffer de rigtige beslutninger, så bliver hans egne aktioner også mere usikre.

VI kan jo også bare se at de er blevet markant dårligere efter at have mistet ham.

Han er selvfølgelig toppet i forhold til reaktionstid, men det har bare ikke meget at gøre med de fejl han har lavet, så jeg tror at det mest handler om relationer. Men det går selvfølgelig også begge veje og kan jo nemt blive selvforstærkende.

Men lad os se. Hvis han også virker usikker med det danske forsvar, så har du måske noget at have det i.
Det tvivler jeg bare på.
Skrevet af Heko
Hjulmand ser du ikk de kampe han har stået siden skiftet. Han har ikk det gamle niveau og har de sidste 2 sæsoner spillet på navnet. Ved godt at han har en høj stjerne, men vi må være ærlig, hans tid lakker mod enden.
annonce
0