Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand forventede mere: Det bliver kompliceret

Skrevet af bold
tir 22. nov 15:10

Kasper Hjulmand er skuffet over præstationen mod Tunesien og siger, at det bliver kompliceret for Danmark, men det er bestemt ikke ovre, påpeger landstræneren.Læs hele nyheden her
Skrevet af Jillionaire
Det var det vm :) få det afsluttet asap så vi kan komme til transfervindue og superliga.

Farvel og tak til nations league c hold - amatør hold
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Lord Harrasmus
Ja det gjorde vi også. Men Tunesien blev undervurderet, og Delaney, Dolberg og Cornelius blev overvurderet.

God kamp af Schmeichel og eminent indhop af Mathias Jensen.
Skrevet af HaderFIFA&AGF
Vel ærligt talt Tunesien der havde fortjent at vinde om nogen.
Virkeligt ringe indsats af os idag.. Dark horse inden vm, og nu ska vi være heldige at gå videre fra gruppen tsk tsk.
Silkeborg IF, imod moderne fodbold.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Ja det var skuffende, det gik for langsomt. Men når man tager folk med som ikke er i form fordi det er den trykke garde. Så er det lidt forventeligt.
Ingen farlige løb intet hurtigt pasningsspil.
Vi går videre fra gruppen, så må vi tage den der fra.
Skrevet af Paul Allen.
VM er ovre inden det er startet. Det her var nøglekampen. Vi taber givetvis til Frankrig, der er i hvert fald stor chance for det. Tunesien vinder over Australien, og så spiller Frankrig og Tunesien hinanden videre i sidste spillerunde. Der er ikke andet at sige til dette end at det er utrolig pinligt.
Skrevet af Shamran
Piv ringe med en handlingslammet Hjulmand der reagerer alt alt for sent med formations skift der trods alt gav en anelse mere flow og tempo sidst i kampen, men vi skaber jo stort set intet imod et hold der spiller med hele 2 suppe spillere i start elveren.

Langsomt tempo, fysik, bolde i luften og lange bolde var mad for Tunesien og er i det hele taget mad for rigtig mange landshold og det resulterede i et helt lige opgør med to meget ordinære landshold.

Jeg sagde inden slutrunde start at vi ville få det svært med risiko for slet ikke at gå videre pga. mange ting, herunder alt for meget fokus på alt muligt andet udenfor banen som eks. et latterligt anførerbind, manglende opbakning både på og udenfor banen og en landstræner der fuldstændig undervurderer en slutrunde uden optakt.
Skrevet af RaZZ87
Det er selvfølgelig utroligt skuffende, at vi ikke vinder den kamp. Men det viser bare, at man ikke skal undervurdere, hvor meget det psykologiske spil betyder.

Den første kamp i en slutrunde er altid svær, og de danske spillere var tydeligt nervøse. Der var alt at tabe og intet at vinde - lidt groft sagt. Omvendt var tunesernes mentalitet utroligt stærk, og deres fans bar dem frem.

Det var ikke godt nok, men vi må op på hesten igen. Jeg er sikker på, vi mentalt er et helt andet sted mod Frankrig.
Skrevet af HeroldTPW
du sætter selv Eriksen på banen der dræber 95% af al fremgang i spillet. grunden til at det gik så godt til EM var at Eriksen ikke var der
Skrevet af Toon Toon!
Hvis vi ikke vinder over Frankrig, så har Hjulmand kun vundet en ud af fem gruppekampe ved EM/VM.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af LFC forever
Vores absolut største problem er at vi ingen angriber med klasse har. Dem vi har er simpelthen ikke gode/farlige nok
Skrevet af Toon Toon!
Paul Allen

Desværre enig i den analyse. Frankrig vil sikkert gerne undgå at møde Argentina og taber derfor til Tunesien så de går videre som 2er i gruppen.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Jandrea
Tunesien totalt undervurderet, var i hele kampen hurtigere i tankegang og på bolden.
De danske spillere var hamrende nervøse i alt hvad de foretog sig og var også teknisk dårligere. 8-9 spillere langt under daglig standard. Det tegner ikke godt for de næste 2 kampe. Skuffende!
Skrevet af Strategy
Hold da helt op hvor er folk dog negative. Der er spillet 1 kamp i gruppen, og folk tror allerede de ved hvordan den ender.
Skrevet af Lakris
Kæmpe Hjulmand-fan, men havde godt nok ikke forventet tre stopper til denne kamp - og forstår stadig ikke helt rationalet. Blev markant bedre med fireback-kæde.

Generelt spillet vi bedst med firebackkæde.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Shamran
Problemet er ikke angribere i denne kamp, problemet er at vi ikke dominerer og skaber masser af chancer til vores angribere. Havde vi haft et hav af chancer men stadigvæk spillede 0-0 så var det noget andet, men angriberne får jo stort set intet at arbejde med inde i boksen.
Skrevet af dimme
Det er vel ikke mere kompliceret at vi skal slå Australien større end Tunesien gør. Eller håber på vi kun taber med en mod Frankrig og Tunesien taber større. Med det sagt, så er hjulmand nød til at tage noget ansvar for denne præstation. Han skulle have ændre formation allerede efter 30 min. Det virker også som om spillerne ikke anede hvem de spillede imod og hvad de kunne. Ringe trænerarbejde. Mathias Jensen MOTM
Skrevet af Lakris
Hvis vi ikke vinder over Frankrig, så har Hjulmand kun vundet en ud af fem gruppekampe ved EM/VM.

Du medregner seriøst Finland-kampen?

Du synes seriøst at Belgien-kampen ikke var godkendt?
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af FCM_

dårlig taktik ... DK var slet ikke klar fra starten og blev fysisk spillet ned ... for mange underpræsterede ... Dolberg, Rasmus Nissen , Kjær ( virkede meget langsom ).
Men grundlæggende var taktikken ikke god ... Eriksen blev isoleret og var anonym ...
FCM, Lazio, Liverpool, Barca ... VM i Qatar. Der skal ryddes op i Fifa ! https://sport.tv2.dk/fodbold/2021-04-02-da-emiren-loeftede-vm-trofaeet-var-skandalen-en-realitet
Skrevet af Shamran
At Argentina taber mod gruppens formodede ringeste hold gør da puljen helt åbent og da gruppen derfor først forventes at blive afgjort i sidste runde - der spilles EFTER afgørelsen i Danmarks pulje så kan Frankrig ikke spille på noget som helst....
Skrevet af Hank
Vi skal jo ikke spille med tre i bagkæden mod et hold, vi forventer at dominere og skal slå. Det giver ingen mening. Og Eriksen skal ikke ligge på venstrekanten, han skal ind centralt fra starten. Amen for helvede altså, havde godt nok forventet mere af Hjulmand i dag
annonce
0