Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand giver status på Wind: Ikke med i særligt meget

Skrevet af bold
fre 18. nov 13:22

Landstræner Kasper Hjulmand fortæller, at Jonas Wind fortsat ikke har været med i særligt meget indtil videre i Qatar, og derfor kan det på ingen måde lade sig gøre, at angriberen er i betragtning til en startplads mod Tunesien.Læs hele nyheden her
Skrevet af Vladivostok
få send ham hjem nu og ind med en frisk og stærk ung mand som Højlund. vi har 3 super skrøbelige angribere med og det er ikke holdbart
Skrevet af Lifetec
Jeg er kæmpefan af Hjulmand, men jeg er lidt loren ved den udtagelse. Jeg synes der er for mange ude af form eller småskadede. Det minder mig lidt om det Morten Olsen i perioder fik stor kritik for. Håber det trods alt går godt, men jeg begynder at blive en smule nervøs.....
Skrevet af SotD
Hmm, så skulle man måske overveje at tage en af de gutter med som faktisk er frisk. Ingvartsen eller Højlund hvis Wind fortrinsvist er tænkt som angriber, eller måske Sisto, Bruun Larsen eller hvem han måtte tænke kunne fortolke den venstre kant, som Wind ikke rigtigt kan dække.

Det virker lidt voldsomt at have Wind med til en evt. 1/8 finale. Man risikerer jo slet ikke at komme så langt, hvis vores offensiv ikke fungerer.
Silkeborg IF
Skrevet af Vladivostok
og rent faktisk er både Cornelius, Poulsen og Wind Super skrøbelige så det kan ende helt galt det her. kommer der ikke nye folk ind er det sindsygt af Hjulmand
Skrevet af LARSENSmening
Wind er ikke fit. YP har ingen kampform og det samme gælder Mikkel Damsgård. Disse 3 skulle ikke have været udtaget.
LARSENsMening
Skrevet af Lange
Brun Larsen er et evigheds talent, der endnu ikke er slået til på andet end U niveau.
Han er 24 år nu. Tvivler på at han rent faktisk er stærk nok til toppen af Superligaen, som starter.

Sisto må have været en stavefejl. Han laver stadigvæk børne fejl. Og er vel også lidt i samme kategori.
Han har - modsat brun Larsen. Trods alt bevist at han har et højt top niveau.
Skrevet af Matters
Også underligt at nogle af de angribere, som rent faktisk har præsteret indenfor det seneste år, må blive hjemme, for at give plads til halvskadede.
Skrevet af Bruger4321
Hvorfor fanden er manden så med? Troede Hjulmand ventede med de sidste 5 netop af den årsag, at de skulle vise de har helt klar og ikke småskader. Så udtager han alligevel en der er skadet. Det fatter man jo ikke
Skrevet af SotD
Brun Larsen er et evigheds talent, der endnu ikke er slået til på andet end U niveau.
Han er 24 år nu. Tvivler på at han rent faktisk er stærk nok til toppen af Superligaen, som starter.

Sisto må have været en stavefejl. Han laver stadigvæk børne fejl. Og er vel også lidt i samme kategori.
Han har - modsat brun Larsen. Trods alt bevist at han har et højt top niveau.


Du er simpelthen så velkommen til at komme med andre forslag. De to jeg nævnte var lige umiddelbart dem jeg vurderede lå øverst på Hjulmands liste over ikke-udtagede venstre kanter. Det er ikke vigtigt for mig hvem han udtager, men derimod at ham han udtager udfylder en rolle og en plan.

Dit ævl bidrager lige præcis med absolut ikke en skid. Og det er nok egentlig ret sigende for debattens niveau. En hel masse tøffelhelte der bitcher og whiner over hvem der ikke skal være der - mens det er noget sværere at få selvsamme til at fremhæve realistiske navne, som ikke tilfældigvis tørner ud for favoritklubben hver eneste uge. Der er for lidt substans, slet og ret.
Silkeborg IF
Skrevet af Sebalist
Havde til hver en tid foretrukket Daramy over både JBL og Sisto - men jeg forstår ikke, hvorfor vi snakker om den type spillere, som alternativ til Wind?
"Que la chupen y sigan chupando"
Skrevet af pendlermilton
Mærkelig udtagelse, han har spillet 50 min og blev så skadet igen ???
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Skrevet af TheLastWord
Wins skulle aldrig have været udtaget… Hjulmand sagde selv at det ville være en skadsefri trup.
Billing bør få den plads. Har spillet på den plads i EPL. Nu missede Hjulmand nogle vigtige dage i optakten. Kom nu igang.
Skrevet af 1992
Et underligt valg når manden er skadet? Det er som om træneren føler han skylder alle fra EM truppen et eller andet???
Skrevet af Shotcaller
Super. Jeg så ham også gerne sendt hjem og byttet med en anden. Mest fordi jeg ikke kan se talentet.. jeg er helt sikkert påvirket af tilhørsforholdet, men han har ikke spillet nogle brandkampe for holdet, og er med fordi det er svært at finde kvalitet. Præcis som med YP og til dels MB.

Men netop derfor, burde man havde satset på et af ydertalenterne, og set om de kunne vokse i løbet af turneringen. Det er set mange gange før på andre hold.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Skrevet af fetaehhgodt
Uenig med næsten alle af kommentarerne :-).
Ærgerligt med Wind hvis ikke helt klar. Tror netop han havde været god i vores kampe hvor vi bliver spilstyrende. At have haft ham til afløse feks Dolberg i 2 halvleg eller modsat starte i 1 halvleg havde givet mening. Han har virkeligt rykket sig og lagt på i Bundesligaen.

Som type er Wind vigtig at have med. Han er en helt anden type angriber end de øvrige vi har med. Virkelig god som hængende opspilstation. Her er han faktisk verdensklasse. Kombinationsspil på højt niveau og har den “sjældne fodboldhjerne” til se og åbne et modstanderhold op.

Der nævnes andre alternativer men mener slet ikke de kunne erstatte det Wind tilfører.
Højlund som type minder meget om Cornelius. Hvorfor have 2 ens typer ? Så ihvertfald sikkert en af dem slet ikke bliver brugt ved Vm. Ingvartsen gjorde det fantastisk her op til VM men tilfører slet ikke det som Wind som type kan tilføre vores landshold.

Håber han bliver helt klar.
Skrevet af Tom Wanks
Det ser ikke godt ud - og nu kan Hjulmand så blive pløkket for panden over at han vurderede at Wind som typespiller kunne blive værdifuld for truppen (nogenlunde enig med fetah).
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Lifetec
Wind er ikke fit. YP har ingen kampform og det samme gælder Mikkel Damsgård.


Jeps, og hvilken kampform er Dolberg, Kjær, Mæhle, og Delaney i? Desuden har Schmeichel haft en svær sæson. Puha, jo mere jeg tænker over det, jo mere bekymret bliver jeg......
Skrevet af Niller03
Uhre kunne jo gerne ofre sin ferie….
Skrevet af Lakris
Billing er oplagte erstatning

Han kan sagtens spille 9’er og falsk 9’er (har god erfaring med det) og samtidig agere tiltrængt backup på 8’eren

Han kan meget af det samme Wind - og han er i form

DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af ViggoSS
Kan i Brøndby fans ikke snart glemme Mikael Uhre? Han har ikke niveauet til international fodbold og så gav han op på alt hvad der har noget med landsholdet at gøre med et uambitiøst skifte til USA.
annonce
0