Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fetaehhgodt
Det har du en god poingte i Lakrids.
De minder lidt om hinanden der med at være boldsikre og “fodboldinteligente”.
Det der taler Billing lidt ned er at han ikke har spillet mange minutter for landsholdet og slet ikke den plads som falsk nier, og derfor ikke har de relationer med landsholdet som også er vigtigt.
Men som erstatning for Wind så absolut bedste valg.

Iøvrigt godt indspark. Jeg havde slet ikke overvejet Billing men du har en rigtig god poingte.
Skrevet af Mazraoui
Feta@ er enig. Selvfølgelige skulle Wind med. Han er netop verdensklasse i det du beskriver. Skulle vi have en erstatning ind, ville jeg også foretrække Billing. Dem der nævner JBL, sisto og daramy er jo useriøse!. Er godt nok tilhænger af Brøndby, men Uhre bliver bare på grænsen til det tossede...
Skrevet af MesutCazorla
Selvfølgelige skulle Wind med. Han er netop verdensklasse i det du beskriver. Skulle vi have en erstatning ind, ville jeg også foretrække Billing.

Under forudsætning af, at Wind var klar så skulle han selvfølgelig med, men det er han jo tilsyneladende ikke, så jeg kan ikke se pointen i at have taget ham med, hvis han alligevel ikke er klar.
Vi har ikke de normale tre uger til at se, om de kan ryste skader af sig, så derfor er det essentielt, at alle er plug and play og vi ikke skal bruge pladser på spillere, der alligevel ikke kan spille de første 1-2 kampe.
Skrevet af TheLastWord
Selvfølgelig skulle Wind ikke med.
Det var jo i direkte strid med Hjulmands udtalelse om at alle skulle være friske. Skaden var kendt og alternativet står i skrigende neon on blinker… Billing i topform i EPL… ubegribeligt at den udskiftning ikke er sket endnu.
Desuden var Wind før skaden ude a form (163min i den tyske liga på 6 kampe) tsk tsk
Skrevet af Mazraoui
Så det jo godt at vi kan skifte ud indtil 24 timer før kampstart. Hvad er det folk klager over?!. Folk står jo netop klar i kulissen hvis det skulle være nødvendigt.
Skrevet af MesutCazorla
Så det jo godt at vi kan skifte ud indtil 24 timer før kampstart. Hvad er det folk klager over?!. Folk står jo netop klar i kulissen hvis det skulle være nødvendigt.

Der klages over, at man nu er fire dage inde i den ene uges forberedelse man har, og Jonas Wind stadig ikke har været i stand til at deltage. Det står i skærende kontrast til tidligere udtalelser om, at kampform ville være et skærpet krav til dette VM, og det ligner efterhånden en dum beslutning at have ham med, når de få dages forberedelse så i stedet kunne have været brugt på at arbejde med en anden spiller, som rent faktisk var klar og ikke muligvis sendes hjem igen.
Skrevet af Slettet(500807230702)
til grin wind er med, han har ikke niveauet til landsholdet og så er han oven i købet småskadet. til grin hjulmand har udtaget ham. hent ingvartsen eller uhre ind. hjulmand viser ofte at han udtager de forkerte, samt han udtager en halvskadet/ude af form trup til dette VM. Håber vi får en mere kompetent træner som har erfaring fra den store scene
Skrevet af R4iN007
Hvorfor så overhovedet udtage ham, når vi har en klar og fit Rasmus højlund ??
Ja for den sags skyld også en phillip billing, som er i kanon form..
han spiller godt nok på midten, men det giver sku da ingen mening, og have en spiller med, der ikke deltager i træningen ??
Engang Brøndby - Altid Brøndby
Skrevet af R4iN007
Er enig i dit syn på Billing som oplagt afløser..
Men hvornår har billing spillet angriber ??
Så vidt jeg kan læse mig frem til, har han altid vekslet mellem 8´eren og 10´eren..
Men han er i kanon form, så forstår slet ikke han ikke er med..?
Engang Brøndby - Altid Brøndby
Skrevet af Beggeben13
Jeg tænker at Billings udtalelser til Pione i podcasten, gør at han ikke er med. Jonas har kastet fine “Illuminati” håndtegn efter scoringer, og derfor er han med uanset om han kan spille eller ej. Politik, sport, og ubevidst styring af pøblen i fuld flor!!
Skrevet af R4iN007
Tænker du han ikke er udtaget, på grund af han ikke er vaccineret ?
Med tanke på Wind, er udtaget på trods af billing, kan ideén godt give mening..
Men igen - håber og stoler da på, hjulmand er objektiv, og udtager den bedste hold muligt, og ikke på personligeholdninger, om man skal vaccineres eller ej…
Engang Brøndby - Altid Brøndby
Skrevet af Lakris
Men hvornår har billing spillet angriber ??

Ved nærmere eftertanke og eftersyn må jeg erkende, at "falsk nier" var et falsk minde :) Men han har dog af og til spillet helt på top - bl.a. mod Wolves og Arsenal i nærværende sæson - og dét du kalder 10´er kalder jeg i Billings tilfælde hængende angriber, da hans ageren på banen (i hvert fald i mine øjne) har mindet mere om dette frem for en playmakerDK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
annonce
0