Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand håber at se tyske tilstande i pokalen

fre 27. maj 2022

Kasper Hjulmand synes, at man skal gøre endnu mere ved pokalturneringen. Den danske landstræner peger på, at pokalen er noget af det største i eksempelvis Tyskland. Læs hele nyheden her
Det er jo begrænset med hold af kvalitet i Danmark i forhold til Tyskland. Chancen for et 1. divisionshold i finalen er meget lille, og 2. division og ned er tættere umuligt end muligt.
Men smid alle hold ind i turneringen på samme tid, drop ekstra spilletid og gå direkte til straffespark efter ordinær spilletid, så åbnes der mere op for overraskelser langt hen i turneringen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Hvorfor skulle det gøre pokal turneringen mere attraktiv?
Til en start kunne man lade være med at placere kampene på håbløse tidspunkter. Kl. 16 en hverdag er da set og selvfølgelig, som traditionen er i Danmark, skal kampene spredes ud over flere dage. Ja, nogen gange endda uger. Gør som i Norge og spil alle kampene samme dag og gør det til pokaldage.
Vejle BK siden 1984
Hvem siger vi skal have overaskelser?

For mig handler det mere om at man prioritere den. Dvs ikke Varde - Brøndby på Brøndby stadion.

Hjemmehold er hjemmehold. Der er sgu noget charmerende ved at se dem klæde om på nærmeste skole osv.
Kan fans ikke opføre sig ordentligt, må det store hold stå for sikkerheden af egne fans, evt. have mindre med.

Mere hype og ingen kvart eller semifinaler over to kampe. Fuld smadder i en enkelstående kamp.

Bedste eksempel er Falster - Fck, som bare understregede alt hvad der er fedt ved pokalfodbold

Værste pokaleksempel i den nye struktur er B93 - AGF (fra forrige sæson) hvor B93 jo var bedre hjemme (som ikke var hjemme, men Farum park), men fordi de havde tabt første kamp i Aarhus røg de ud.

Så længe Superligaen prioriteres langt over pokal af TV bliver det aldrig rigtig fedt.
AGF og kun AGF!! KSDH!!
Var det ikke bedre med tyske dommere ?
De danske dommere, er virkelig elendige.
[quote] men fordi de havde tabt første kamp i Aarhus røg de ud.[/quote] men havde det været over en kamp var de jo stadig røget ud ;-)
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
At man er sikret et europæisk gruppespil må da være rigeligt med motivation. De små serieklubber er jo motiveret af at møde de store klubber alene. Men Hjulmand har en pointe - desværre.
Nu blev varde - Brøndby jo faktisk spillet på Varde stadion ;) som Brøndby tabte 4-2 :)
Hasse

Når du siger alle hold, så bliver der vel nød til at være en grænse f.eks. ved Danmarksserie eller 3. division? Hvis hold helt ned til serie 5 ryger ind i pokalen samtidig med Superligaholdene, så bliver det lige pludselig en voldsom omfattende turnering.

Men derudover er jeg enig med dine forslag - det ville øge chancen for overraskelser.
SL-holdende skal ind i turneringen noget før, evt med seedninger i første runde og der skal spilles i weekenden frem for i hverdage. Så må man smide en ligarunde en onsdag i stedet. Det vil automatisk øge opmærksomheden og flere små klubber vil få en klassekamp. Aalborg Frejas kamp mod Brøndby var noget af det bedste for den klub, når det kom til økonomi og opmærksomhed.
annonce