Snak

Mere indhold efter annoncen
Vælger vores landstræner lige en Brøndby målmand i forhold til en Bundesliga målmand
Haha shit!
Det åbenbart ikke nok at spille for Herta Berlin
Mikkel Damsgaard har jo stort set ikke spillet?
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Kan se at FCK er det eneste superligahold med en markspiller i truppen, og så endda to af slagsen. Vældig fint.
You come at the king, you best not miss.
Fin trup... flere "kaniner" end jeg lige regnede med. Hjulmand nævnte at han nok udtog 1-2 yderligere spiller. Syntes kanterne og Angreb er lidt tyndt, og hvis Victor ikke er helt klar er en ekstra venstre back nok ikke helt usandsynligt, har svært ved at spotte andre end jens Stryger som gardering.

Gad bestemt godt se om Hjulmand kunne presse Jens odgaard ind på den højre kant, som egentlig mester de 4 forreste pladser.

Der er selvfølgelig også alternativerne i dem fra den danske andedam: vallys og isaksen. Zinckernagel i st. Liege er nok lidt for langt væk fra holdet. Jeg syntes odgaard er væsentlig mest spændende.

Andre alternativer findes heller ikke rigtig:
Dolberg: dårlig form
Y.poulsen: dårlig form
R.skov: skadet
J.bruun: skadet
A.cornelius: skadet
Futte baden: dårlig form
Riis jakobsen: skadet
Ja, iiihh hvor han kan. 1 år i suppen og direkte ind på landsholdet.
Ser meget fornuftigt ud, især med Billing.
Dejligt at han giver nogen nye chancen..-

Men Det fanme underligt, da Mads hermandens var bedste( han var pisse go) blev han ikke udtaget.
lige nu har han vel ikke været dårligere og så bliver han udtaget.
Lakris - ikke Nissen Kristensen, de andre du nævner, klart - ikke Wass og Poulsen... - i det hele taget ift. relationer: måske Hjulmand er blevet klogere, topform, sult og her-og-nu-kvalitet slår relationer - det er jo professionelle spillere der nemt lader sig indpasse. Det virker til at Hjulmand med den her udtagelse også siger: ja, jeg tog fejl. Den tolkning skal naturligvis også ses i det lys at en VM-slutrunde kalder på livrem og konservatisme og relationer og den tryghed Hjulmand selv havde til sine over lang tid udvalgte folk. Den her trup siger: "Det er sandt, jeg turde ikke satse, min fejl." Om ikke andet positivt.
Er det ikke efterhånden en betingelse for at komme på landsholdet, at man spiller eller har spillet for FCK eller Nordsjælland.
@Skyttegrav

Der er forskel på EM kval imod og så det at spille VM gruppespil, samt det at tre af de spillere som var med til VM, nu er skadet (Eriksen, Lindstrøm og ASO). Hvis dette var EM eller VM, så var Wass eller Nissen udtaget fremfor Jelert, men EM kvalen handler jo også om at arbejde sig hen imod et EM, og hvem der formentlig står klar til en afgørende slutrunde næste sommer.

Kan ikke forstå dem som mener vi er tynde i angrebet. Wind, Højlund, Ingvartsen OG Braithwaite kan dække den. Det er 4 angribere til et hold der oftest spiller med en angriber.
annonce