Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand om manglende kvalitet: Har ingen forklaring

Skrevet af bold
tor 1. dec 05:30

Kasper Hjulmand forklarer, at han forsøgte at ændre på kampens udvikling mod Australien og ikke kan forklare, hvorfor intet ville lykkes for Danmark.Læs hele nyheden her
Skrevet af Flæske
Savnet af Delaney blev nok større, end man mistænkte i første omgang. For det, der først og fremmest har manglet, er noget Hjulmand ikke kan gøre så meget ved - nemlig spillernes personligheder. Det er hans ansvar at udtage de rette, så uden skyld er han ikke. Det skal lige slås fast!
Men på banen i går mangler der simpelthen ledere og voksne mennesker. Vi så en flok medgangsspillere, der ikke formåede at hive sig selv op. Mathias Jensen og Andreas Skov Olsen peger jeg på i første omgang, men også erfarne spillere fra toppen af hierarkiet, Eriksen og Christensen, fejler fuldstændigt som iværksættere af den rette ånd.
Hjulmand skal hjem og tænke sig godt om
Skrevet af Kleverson
Der manglede også gnist med delaney forstår ikke din konklusion.
Skrevet af Flæske
Du har ret mht. gnisten og Delaney i Tunesien-kampen.
Det ændrer dog ikke på min opfattelse af problemet: vi mangler spillere med de rette hoveder, og her er Delaney dog én af dem vi har med en god mentalitet
Skrevet af Soccerjedi
og valgte undervejs at sætte Alexander Bah, Kasper Dolberg, Mikkel Damsgaard, Robert Skov og Andreas Cornelius ind


Når 4 ud af 5 af de spillere man sætter ind ikke spillere kontinuerligt i deres klub, enten pga manglende kvalitet eller skader, så er det da et ok bud på hvorfor der mangler rytme.

Når man kigger ned over truppen er der 16 ud af 25 spillere der kommer uden kontinuerlig spilletid. Et par stykker kommer direkte fra skader og havde aldrig en chance for at bidrage, fx Kjær og Nørgaard.

Det er ganske enkelte en eklatant fejl, som stort set samtlige mandagstrænere var i stand til at se som problematisk, men Hjulmand hold fast og mente at relationer var vigtigere.
Skrevet af Kleverson
Flæske

Du har ret, sorry for min tone i beskeden.
Skrevet af JUXTAPOZ
Ingen forklaring!? Så må du se at finde en hjulmand. Vi har krav på en forklaring efter denne blamage.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af JakobFC
Det er Hjulmands skyld først og fremmest med en fuldkommen horribel trupsammensætning.

Vi kan alle hurtigt og blive enige om at premier league, Bundesliga, La liga osv er meget bedre end superligaen, men når de spillere der er udtaget er ude af form, så er det altså fuldstændig ligegyldigt hvor de spiller.

Kunne spillere som Isaksen og Daramy ikke have været lidt federe at smide ind mod de her defensive hold? Kampen igår skreg også på Jonas Wind, en pasningsstærk opspilsstation, men han er åbenbart udtaget uden at være i stand til at spille??

Det lyder fuldstændig vanvittigt at sige det, men i forhold til de angribere vi havde, så havde det jo været en opgradering at smide Patrick Mortensen eller Casper Tengstedt ind alene af den årsag at de er i form.

Australiens trup er jo et glimrende eksempel på at det ikke handler om klub eller niveau, når den spiller i deres trup der spiller i den højst rangerende klub, er Matt Ryan i FCK.

Bidstrup havde også været en opgradering på midtbanen, ligesom jeg havde foretrukket at smide Victor Kristiansen ind som backup på vb, i stedet for Robert Skov som er fuldkommen uduelig som venstreback. Lerager havde også været at foretrække alene på grund af hans vildskab, som vi mistede ved Delaneys skade.

Ja der er måske lidt fck/superliga bias i mine observeringer, men lige de eksempler, jeg nævner her, må de fleste kunne se ovenpå den med afstand pinligste indsats nogensinde ved et VM af et dansk hold der var (selv)udnævnt til dark horse.

Og så lige en sidste ting, så synes jeg der er gået ALT for meget data i den!!

Hver gang man så ud på bænken så sad Wieghorst og Hjulmand med hovedet ind i en skærm og analyserede data fra analyseinstitutter i stedet for at se fodbold og bruge deres intuition og erfaring.

Denne elendige VM kampagne bør være et åbenlyst eksempel på at man ikke kan vinde en skid ved at basere sine beslutninger udelukkende på data.

Alt lige fra udskiftninger til opspilsmønstre og dødbolde var bestemt på baggrund af data, det var især tydeligt ved hjørnespark, hvor vi udelukkende havde én eneste variant (en høj svævende bold mod Joachim Andersen i feltet). Der har siddet en eller anden og udregnet sandsynligheden for mål på hjørne og derfor har vi blindt troet på denne taktik igennem en hel slutrunde. Og det gav os da et mål på hjørne så tillykke med det. Nørder...
Skrevet af Esbjerg - fan
Meget enig - Yossouf Poulsen og Wind blev ikke smidt ind i går fordi de åbenbart ikke var i stand til at spille.

Hvorfor var de så overhovedet med i truppen ?

Det samme med Corner, Dolberg, Damsgaard, Nørgaard, Kjær osv. - de er jo ikke i kampform.
Skrevet af Beggeben13
Hvis man spiller mod et hold som kriger sig igennem kampen. Ville det give god mening at have krigere på holdet til at slås med dem. Her savnede jeg igår en til midtbane kriger, og måske en primitiv spids helt fra start til at tage sig af opspillet når det nu engang kom op på den sidste banehalvdel. Det var som om at landstræneren havde tænke at det var med hæl og tå den kamp skulle spilles, og fandt ud af det for sent og så ikke kunne nå at ændre det. Synd for drengene, og landstræneren må tilbage til udgangspunkt og lige tage en puster og så bygge på.
annonce
0