Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand sætter ord på VM-nedtur i interview lørdag aften

Skrevet af bold
fre 9. dec 14:34

Landstræner Kasper Hjulmand er med i DR's optaktsstudie lørdag aften, hvor han sætter ord på Danmarks dårlige slutrunde.Læs hele nyheden her
Skrevet af Latinovikingo
Jesus Christ. Det er ikke fordi vi havde en spiller, som fik et hjertestop på banen igen. Alt for meget drama om en slutrunde, som gik galt. It happens. Prøv at se Italien og Tyskland i de seneste to VM i streg.

Jeg var lige så skuffet som alle andre, da Danmark røg ud - på fortjent vis, desværre. Men det har folk accepteret - videre til det næste slutrunde og stop med at fokusere på fortiden. Fokus på fremtiden i stedet.
Skrevet af Tenver237AndCounting
Tja, hvad kan Hjulmand reelt sige (forklare sig med)?

Det var ikke Danmarks slutrunde. Forberedelse til slutrunden ikke mulig. Usikkerhed omkring spillere. Det gik jo nærmest mere op i menneskerettigheder end fodbold.


Hjulmand er stadig helt sikker mand i sædet.

Det næste EM bliver vel spændende med danske briller.
Skrevet af fetaehhgodt
Enig i begge indlæg ovenover.
Og er altså tit de helt små marginaler der er afgørende. Havde Danmark bare scoret i starten mod enten Tunesien eller Australien, så set helt anderledes ud-
Tror faktisk (selvom det gør ondt at tænke på) at vi ville kunnet gøre det rigtigt godt efterfølgende i turneringen.
Men fortjent vi røg ud, og var altså en del ting, og uenig med indlæg ovenover vi bare helt skal glemme, som jeg mener vi skal kunne forbedre.
Ved de sidste to VM der syntes jeg der har været en stor nedgang fra før op til VM til efter VM lejren og de første VM kampe.
Når det er sagt så bliver EM noget helt andet.
Vi har en let kvalifikation, så går selvfølgelig ud fra vi let kvalificerer os. Og så bliver det med næsten hjemmelige forhold, og tæt på Danmark, så den støtte fra mange roligans vil vi få her.
Skrevet af Sebos
Man kan sagtens spørge ham kritisk ind til spillernes tilgang og attitude.

Det må være DET han skal forklare.

Måden der blev tabt på, var ganske enkel skammelig. Og det skal han, som alle andre chefer, redegøre for.

Ja, Tyskland skuffede også fælt, men på ganske anderledes vis.
Skrevet af Gentile
Tag dog konsekvensen og gå, Hjulmand. Det har bedre trænere end dig gjort.
Du kunne jo ikke formå at sætte spillerne op med den gejst og motivation, der skulle til. Og det er bestemt en mangelvare i din fodboldfaglige kunnen.
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Så snakker han igen

Det kunne være fedt, hvis han talte mindre og trænede mere.
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af Connaisseur
Ja, det er forrykt at han stiller op til interview…. og svarer på spørgsmål omkring vores VM-exit - jeg ved ikke hvad det ligner!!
Han skulle i stedet gå i gang med træne…. (altså de spillere der er på juleferie - og her foreslår jeg online teams træninger…..).
Ellers synes jeg Hjulmand skulle følge lidt mere med i kommentatorsporet på bold.dk hvor der er et hav af intelligente råd…….. Jøsses.
Skrevet af Geddar , moderator
Haha! Spot on.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Grizz
Han kan vel desværre ikke åbent kritisere DBU for at ikke at tage ansvar og mangle klar kommunikation. Det kan ikke være nemt at blive spurgt om kritiske spørgsmål til menneskerettigheder, når man ikke engang ved om ens forbund har en mening.

DBU har jo ikke, måske lidt efter det pressemøde de holdte, formået at sende et klart budskab om hvad de (og deraf spillere og træner) synes. Jeg ved ikke om det har været overraskende for dem at et VM i Qatar var kontroversielt, men det er da underligt at man først debatterede at spille med det armbånd og potentielle konsekvenser efter VM begyndte, selvom man har vidst i 12 år at det skulle holdes i Qatar som ikke har de bedste rettigheder for homoseksuelle.
Skrevet af RupertPupk1n
Hjulmand har forberedt sig på det her VM et helt år. Forberedelse er alt. Men hvis spillerne går på banen og skal udføre en alt for detaljeret plan på banen, så skal de tænke alt for meget og så dør spillet. Man er nødt til at sætte spillerne fri, når de går ind til kampen, træn detaljerne op til, til hudløshed, og når kampen skal spilles, skal de glemme det hele og bare stole på det sidder et eller andet sted, og gå ind og have det sjovt. Der er formentlig ikke kun én ting der går galt, men jeg er i hvert fald nysgerrig på om Hjulmand har lagt for mange detaljer i hovedet på spillerne op til kampene, det er i hvert fald en fare, når man har forberedt sig så minutiøst over så lang tid.
When I think of a Football fan, of any given club, I think of a man, and then I take away reason and accountability ... Vanity, definitely my favourite sin ...
Skrevet af RupertPupk1n
Hvad var det nu Carlo Ancelotti sagde? Noget med at man kan lære 10x så meget af et nederlag, som man kan af ti sejrer? Hvorfor skal man bare glemme de kampe, og smide en guldgrube af lærerigt materiale i skraldespanden? Fair nok at man ikke gider høre mere om det her, men jeg håber Hjulmand og Co. analysere de tre kampe, og deres egen ageren, så de kan suge så meget læring ud af det som muligt, så har det ikke været helt forgæves.
When I think of a Football fan, of any given club, I think of a man, and then I take away reason and accountability ... Vanity, definitely my favourite sin ...
Skrevet af Shamran
Til næste VM burde man i hvertfald tænke om det mon var en ide at spille imod lande udenfor Europa og også at spille udenfor Europa da vi lignede et hold der var helt på månen i begge kampe mod de 2 hold der ikke var fra Europa.

På den anden side så vil Hjulmand helst spille i hjemlige, hyggelige omgivelser uden at skulle forholde sig til verdens situationen og så er det heldigt at det næste gang er en EM slutrunde så tæt som det næsten kan komme på hjemlige omgivelser, nemlig i Tyskland. Det bliver trods alt svært at finde politiske emner i Tyskland ;-)

On Topic så er Hjulmand åbenlyst presset nu og skal vise at VM slutrunden var en ordentlig smutter for er der slinger i valsen igen i kval. kampene næste år så bør man jo seriøst overveje en fyreseddel og hvis Hjulmands boddy Peter Møller ikke er sin opgave voksen så kan han sgu´ smutte samme vej...
annonce
0