Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad var det nu Carlo Ancelotti sagde? Noget med at man kan lære 10x så meget af et nederlag, som man kan af ti sejrer? Hvorfor skal man bare glemme de kampe, og smide en guldgrube af lærerigt materiale i skraldespanden? Fair nok at man ikke gider høre mere om det her, men jeg håber Hjulmand og Co. analysere de tre kampe, og deres egen ageren, så de kan suge så meget læring ud af det som muligt, så har det ikke været helt forgæves.
When I think of a Football fan, of any given club, I think of a man, and then I take away reason and accountability ... Vanity, definitely my favourite sin ...
Til næste VM burde man i hvertfald tænke om det mon var en ide at spille imod lande udenfor Europa og også at spille udenfor Europa da vi lignede et hold der var helt på månen i begge kampe mod de 2 hold der ikke var fra Europa.

På den anden side så vil Hjulmand helst spille i hjemlige, hyggelige omgivelser uden at skulle forholde sig til verdens situationen og så er det heldigt at det næste gang er en EM slutrunde så tæt som det næsten kan komme på hjemlige omgivelser, nemlig i Tyskland. Det bliver trods alt svært at finde politiske emner i Tyskland ;-)

On Topic så er Hjulmand åbenlyst presset nu og skal vise at VM slutrunden var en ordentlig smutter for er der slinger i valsen igen i kval. kampene næste år så bør man jo seriøst overveje en fyreseddel og hvis Hjulmands boddy Peter Møller ikke er sin opgave voksen så kan han sgu´ smutte samme vej...
annonce