Snak

Mere indhold efter annoncen
De har forsøgt med de midler de har til rådighed at vise deres sympati og utilfredshed. Er det nok? Nej, ikke på den korte bane. Ændrer det noget for de døde arbejdere? Nej, intet kan bringe de døde tilbage. Men de har stillet op og taget tæsk som ikke var deres - det er det Hjulmand påpeger. Imens pressen sidder på hænderne og tæller clicks. Og I godhedstyper sidder og labber det hele i jer.


Det er jo fair nok, men så skulle DBU fra start lukke røven med deres værdier, og legitimere deltagelsen med, at man kan ændre mere indefra, "at man skal true med at dukke op - ikke blive væk" osv. DBU har selv valgt at forsvare deltagelse, med, at man ville vise sin modstand når man først var dernede. Da man så var dernede var der ikke så meget mod på at vise sin utilfredshed alligevel, for det måtte absolut ikke koste sportsligt, og nu har Hjulmand så åbenbart en masse blandede følelser omkring hele situationen, selvom han for lige over en uges tid siden havde svært ved at deltage som menneske.

Det er jo voldsomt utroværdigt.

Når man så samtidig leverer en af de ringeste præstationer af et dansk landshold ved en slutrunde bliver kritikken selvfølgelig det større.

Hvis I føler så hårdt for menneskerettigheder og lige forhold, så tag dog ud i verden og gør noget ved det i stedet for? Så længe I sidder på jeres flade og forventer andre tager jeres kampe for jer, er I kun en del af problemet.


Men der er jo ingen der nødvendigvis forventer at DBU tager den store kamp for menneskerettigheder på et globalt plan. Det forventes vel bare, at DBU ikke aktivt støtter op omkring krænkelsen af menneskerettigheder, og demokrati ved at legitimere et diktatorisk regime. Og det er jo det sidste DBU har gjort ved både at deltage, men også ved at nægte at vise deres utilfredshed, fordi det kunne have sportslige konsekvenser. I bakspejlet kan man jo nemt sige, at det ikke havde gjort nogen forskel ift de sportslige konsekvenser, når man leverer den omgang lort vi har gjort, men sådan er derjo så meget.
De har forsøgt med de midler de har til rådighed at vise deres sympati og utilfredshed.

Har de det? De prøvede at lave et gratis stunt, men så snart det ikke var gratis, så hoppede de fra. Hvis du vitterligt mener, at de prøvede med de midler de havde, så må du meget gerne fortælle hvad.
Jamen kære AMATØR BOLDSPIL UNION. Så skulle I vel have investeret i en bevilling af et mediehåndteringskursus til vores søde ven Kasper H. Han fremstår jo som en total rådvild AMATØR i medierne. Har vi ingen standard længere i vores ansættelser? Eller er der gået veganerklub i den i DBU toppen? Hold kæft hvor er I alle til grin. Medier er medier. Det kan sgu da for helvede ikke komme som en overraskelse for dig det her, Hr. Hjulmand? Du skal måske overveje en ny profession så du kan få tid og lov til at tale om moralpolitik og bløde værdier. Dansk landstræner er du IKKE egnet til - bring en type som Hareide tilbage, tak.
A.C. Milan 1899
Synes det er urimeligt, at spillerne og trænerne skal stå på skud, at de ikke støtter menneskerettigheder, når de spiller i Qatar. Det er DBU, de andre landes fodboldforbund, Rusland og Qatars skyld og BUNDKORRUPTE FIFA, at VM kom til Qatar!!!

Synes at de store forbund skal melde sig ud af FIFA, hvis der ikke kommer en ny transparent struktur omkring, hvem "vinder" slutrunder fremover.

VM i december holder bare ikke!
Uanset hvad og hvem der har mest ret her, så er det ikke et godt look at Hjulmand går i defensiven, efter det de har præsteret til det her VM. Den velvilje og alt det goodwill der var omkring landsholdet, indtil for bare et par dage siden, den er man fra DBUs side godt igang med at pille ned igen med lynets hast. Det ville simpelthen være ærgerligt hvis vi skal tilbage til den tid hvor spillerne boykottede pressen, og landskampene ikke engang kunne fylde Parken halvt ud, fordi man lukker sig inde om sig selv igen, og mener det er alle andres skyld end sin egen at man ikke præsterer ordentligt.
1års forberedelse men blank ift hvad pressen og befolkningen mente om slutrunden? Tænker at det er dumpekarakter, men kan da godt forstå at den kære Hjulmand gerne vil gå om.
Det er altså ikke på grund af Qatar vi har spillet en lorte slutrunde alle de andre hold minus Qatar og Danmark kan altså godt spille fodbold.
Ja det er hvad pressen og resten af danskerne fik ud af at fjerne spillernes fokus fra fodbolden og over til snak om boykot og armbånd.
Typisk Dansk mentalitet hvis man ikke leverer er det altid nogen andres skyld, pressens skyld, de hvides skyld, de brunes skyld, de sortes skyld, samfundets skyld, bare ikke min skyld.
Jeg er skuffet over denne slutrunde. Jeg hører til den gruppe der mener at når et landshold kan strejke for egne reklame rettigheder og satse fremtidige kval til både EM og VM men ikke ønsker at gøre noget for migranter og lgbtqia+. De kommer i min optik til at fremstå priviligeret og egoistiske. Jeg er skuffet over hjulmand og det pressemøde.

Selve slutrunde var ikke god, det er fodbold.

Glæder mig til at følge drengene med hjulmand i front i fremtiden.
Så slutter Hjulmand lige VM af med et selvmål.
annonce