Snak

Mere indhold efter annoncen
Hjulmand har selvfølgelig ret, og det er en sand skam, hvis man ikke formår at se det. Her har vi trods alt en mand, som har stået midt i krydsilden og har mærket det hele på egen krop, lige siden han tog over fra Åge.
Når en mand med den erfaring åbner munden, så burde man lytte og tage ind, for han har om nogen indsigten qua sit arbejde.

"Hjulmand stikker til pressen" - Det burde vi alle sammen sgu gøre. Der har siden 2010 tegnet sig en ensidig fortælling om VM i Qatar, på trods af at alle vestlige lande fint lever med alverdens skrupler og elendigheder, som vi har bidraget til rundt omkring.

Den rigtige fortælling ER nemlig kompliceret og IKKE sort/hvid. Og vi burde alle kræve mere af vores medier, så vi får serveret alle perspektiver, og ikke kun de vinkler, som passer ind i en specifik agenda. Medierne skal viderebringe fakta og fortælle relevante historier, som folk kam bruge til at forblive oplyste og danne egne meninger. Men medier med egne agendaer formår at danne og forme meninger uden forbehold, og så bliver det farligt, da vi generelt har en stor portion tillid til vores medier.

Point til Hjulmand for at åbne munden, selvom det nok viser sig at være omsonst.

If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Den rigtige fortælling ER nemlig kompliceret og IKKE sort/hvid


Hvilke nuancer er det du (og Hjulmand måske) savner? Nu skriver du godt nok, at folk i ´vesten´ alligevel lukker øjnene over for det ene eller andet. Men det er vel ikke den "vigtige nuance" der savnes i debatten?
Fint at Hjulmand skyder lidt igen. Det har jo fyldt alt, alt for meget, i forhold til hvor hans og spillernes fokus burde være - nemlig på banen.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
@Lynild

Jeg synes ærlig talt der skal være plads til lidt bitterhed. Der er ingen som prøver at fralægge sig ansvar for det sportslige, som jeg ser det, men pressen og den danske befolkning står klar med fakler og høtyve.
Pressen hyler op om tilgang til spillere, de rigtige spillere og hvad der svares på. Under hele VM har politiske forhold fyldt en helvedes masse, hvor pressen konstant stiller spørgsmål. Når man så ryger ud på røv og albuer er det første spørgsmål om det politiske har fyldt for meget og holdet håndteret det for dårligt. Det uagtet at pressen har stået for bombardementet. Det er lidt som når kæresten bliver ved at spørge dig om du er sur til du faktisk bliver det. Jeg tror Hjulmand og spillerne er mere interesseret i at reflektere over den sportslige og personlige skuffelse lige nu, men det gives der ligesom ikke noget plads til.

Logikken blandt enkelte skvadderhoveder lader også til at være, at når man alligevel spiller dårlig fodbold har man fejlet totalt, når ikke Schmeichel står mellem stængerne i et regnbuefarvet tutu-skørt som politisk kompensation for den brøde der foregår på grønsværen. Det er meget bizart.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Demagogiske pylrerøv...
I red på ryggen af hesten med de gratis holdninger og statements, indtil de gjorde ondt at det ikke længere var gratis og havde konsekvenser, så faldt jeres holdninger til jorden.
Integritet havde klædt jer.
AGF - Spurs - BvB - Barcelona - Bordeaux - Inter
@Kejseren

Jeg savner nogle nuancer når man ser på hvad som forventes af de enkelte aktører, samt en smule mere selvindsigt fra flere, heriblandt pressen. De forventninger virker til at være helvedes dårlig afstemt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
SÅ KOM VI OP PÅ 2 MÅL !!!
Det sidste godt nok et selvmål af Hjulmand, men det er nok også nogle andres skyld.

Nemt at være leder i medgang.

Hvad er der dog sket med den mands psyke? Den der offerrolle er da rimelig kvalmende.
Vavro skal aldrig over midten, og gerne tilbage til Lazio.
Kejser
Ét perspektiv er fx de omtalte migrantarbejderes holdning til VM, og hvor positive de egentlig er overfor at have muligheden for, at deltage og se kampene for næsten ingen penge.
I vores medier kender deres lidelser vel nærmest ingen ende, men fortællingen er en helt anden, hvis du rent faktisk møder dem.

Hykleriet er jo desuden til at tage og føle på, når man råber højt om menneskerettigheder, mens man selv har bidraget til elendigheder rundt om i verden. Så ja, det er da et relevant perspektiv med den gode gamle "kaste med sten/ bo i glashus." Vi shamer jo andre for dobbeltmorale, hvorfor ikke os selv? Så jo, det er også klart en vigtig nuance i debatten.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Jeg sympatiserer fuldstændig med Hjulmand, når han siger
"Jeg synes, det er ekstremt kompliceret, og der er mange modsatrettede følelser i det"
og:
"Dem, der har svarene på alt, dem prøver jeg altid at være i opposition til.
debatten har mange ben at gå på"


Men jeg mener (håber) han tager fejl ift:
"(I) mener, I har svarene. Jeg kan læse en gang imellem, at det er sådan her, det er. Det er facitlisten. Det er sådan her, verden er, og det burde være sådan her".
og:
"i det øjeblik man har forsøgt at nuancere den, har det været sådan, at enten er man for menneskerettigheder og gør en helt masse ting, eller også vil man skide menneskerettigheder et stykke, fordi man bare vil koncentrere sig om at spille fodbold."

Jeg håber ikke han har mødt et eneste medie, der mener, at det har svarene. Medier er til for at beskrrive, hvad der rører sig i verden. Konkret og opinionsmæssigt og det hele. Medier har - i første runde - ikke en mening ! (de kan så i efter-refleksionen, fx på lederplads, tilkendegive egen holdning, det er jeg med på, men ikke i deres arbejde-i-marken). Det er mediers opgave at beskrive virkeligheden, herunder: Hvem mener (og gør) hvad? FIFA, sheikerne, de-frelste og mange andre. Og det er mediers opgave at vinkle denne virkelighed ved bl.a. - i forhold til enhver af de nævnte parter - at give den som Djævelens advokat: Over for alle - også over for Hjulmand - at presse ham på hans udmeldinger&adfærd. ... Medierne mener som sådan - i første omgang - ikke noget. De arbejder ude-i-marken på vegne af os andre, ... og vi andre vil gerne have at FIFA, sheikerne, de-frelste, DBU, Hjulmand bliver udfordret på deres mening ...

Har du nogensinde læst eller set "et medie", Forza?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce