Snak

Mere indhold efter annoncen
Forventet udmelding fra Hjulmand. Han er bare så passiv-aggressiv.
Den danske presse er vand ved siden af pressen i fx. England, Frankrig, Spanien og Tyskland. Tør nu øjnene.
Nu ser vi deres sande ansigter igen. Tudeprinser!! Mon ikke de boykotter pressen i en periode.

AaB fan til jeg dør..bum bum!
@Cornholio

Gælder den positive tilgang også de mange migrantarbejdere der er døde under slavelignende forhold? Derudover taler vi jo ikke om frivillige ved en festival, men om folk der er lokket til under falske forudsætninger, har fået inddraget deres pas og haft nul muligheder for at komme ud igen, når først de er i landet.

Ift pointen om ´hykleri´, så er din pointe bare, at man aldrig kan kritisere nogle former for politik, andre menneskers rettigheder eller behandlingen af samme. Det synes jeg ikke er en relevant nuancering. Selvfølgelig kan man efterspørge en konsekvens, men kritikken - i det her tilfælde af FIFA og at slutrunderne villigt bruges til at legitimere undertrykkende regimer - skal jo også starte et sted.

Personligt har jeg været imod VM i Qatar hele vejen igennem, og det påstår DBU jo også at have været (samme med spillerne og Hjulmand). Hvorfor så pludselig ændre mening iden offentlige kommunikation når man først er taget med? Hvad med næste gang DBU, spillerne osv. begynder at snakke om noget der ligger dem nært? Hvorfor skal man tage det alvorligt?
Det er altså ikke på grund af Qatar vi har spillet en lorte slutrunde alle de andre hold minus Qatar og Danmark kan altså godt spille fodbold.

Wales har heller ikke mødt op, og er placeret dårligere end Danmark.

Tyskland, Serbien, Canada og Uruguay kan stadig at blive dårligere placeret end Danmark.
Canada kan endda nå at blive dårligere placeret end Qatar.
Farvel og tak, bold.dk
Cornholio

Nej nej nej. Hjulmand påtager sig en offerrolle nu, og det er der ikke brug for. Det er ikke sådan en leder agerer og reagerer på en kæmpe fiasko. Det er altså ikke woke legestue det her. Hvis Hjulmand og spillerne ikke kan abstrahere fra pressen, menneskerettigheder osv., så har de en meget svagere mentalitet end jeg troede.
Hvad mon iranerne tænker...
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Fyr Hjulmand.

En joke han er blevet kåret til årets leder.. store ledere viser sig først i modgang...

En lille smule modgang og han taber momentet fuldstændig
Bosse,

Enig. Jeg skyder også efter alle sofa-kartoflerne, især pressen. Det har været for nemt at kaste med lort. Og det fortsætter så.

Ift. hele presse-virakken har vi jo selv tilladt at skabe det her kaos omkring landsholdet. Pressen fra deres side har på intet tidspunkt reflekteret over at give landsholdet gode arbejdsbetingelser, DBU har først sagt fra bagefter og ladet Hjulmand og spillerne (primært Kjær) stå med lorten. Jesper Møller kom meget sent på banen.
Kejser
Selvfølgelig gør den ikke det, men ligesom der er negative sider af sagen, så er der også positive sider, og det er nuancerne som mangler, og jeg savner at vores medier tør at servere dem for os. Det gælder jo ikke kun VM i Qatar, men mange forskellige debatter, som løbende er relevante.

Selvfølgelig kan man kritisere, det er der intet i vejen for, men mængden af opstandelse over Qatar og VM har været helt ude af proportioner, hvor man langt hen ad vejen har krævet decideret aktivisme, protestaktioner og endda boykot af de deltagende aktører, mens man i hverdagen, ingen problemer har med samhandel og økonomiske interesser i Qatar, Saudi Arabien og, for den sags skyld, Kina med flere.
Men nu hvor vi får smidt det helt op under næsen, så kan vi godt føle, at det er forkert og kræve ændringer, men ellers er vi jo ligeglade. Det er forkælet, at vi gerne vil tage det alvorligt, når vi bliver tvunget til at kigge på det, men ellers ikke engagerer os i hverdagen, og det bliver hyklerisk, når vi så desuden selv bidrager til dårligdom rundtomkring i verden.
Når VM i Qatar er slut, så snakker vi jo heller ikke om migrantarbejdere længere, men mon ikke det fortsætter som hidtil, samtidig med at turismen nok er en god investering for Qatar-styret?

Det er fint at være imod, det har vi jo alle sammen været, jeg er det også selv. Men personligt er jeg også træt af debatten og de manglende nuancer.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Men når vi på den ene side har 6-7000 døde arbejdere, så er det ikke en ´vigtig´ nuance at man kan finde bare dobbelt så mange (eller 10 gange så mange), der har været ´glade´ for oplevelsen.

Det bliver da først totalt absurd, hvis man begynder at lede efter solstrålehistorierne, fordi der er blevet snakket for meget om døde arbejdere, homoseksuelles rettigheder, kvinders rettigheder etc. Du kan da sikkert også finde folk der bliver behandlet pænt i Nordkorea, men hvad skulle formålet være med det? Hvad er det for en nuance man søger her? At diktatorer faktisk kan være nogle fine fyre, og at der på trods af slaveri og manglende rettigheder også er nogen der hygger sig?

men mængden af opstandelse over Qatar og VM har været helt ude af proportioner


Det har den da ikke. Vi taler om et land med en mikroskopisk befolkning, en ikke-eksisterende fodboldkultur og hvor slutrunden kun har kunne lade sig gøre pga. slaveri og døde arbejdere. Der er ikke noget tidspunkt hvor den kritik bliver ´for meget´. Vi er ude i, at der køres med udendørs aircondition i november måned, fordi der ellers er for varmt. Det er da at pisse energi (og forurening) direkte ud i atmosfæren i en periode hvor rigtig mange menneskers liv bliver påvirket af en energikrise.

Jeg har iøvrigt masser af problemer med, at vi til daglig har samhandel med de lande du nævner i det omfang tilfældet er. Og jeg stemmer konsekvent på partier der ikke ønsker at ligge under for sauderne eller andre mellemøstlige skodregimer.

Men nu hvor vi får smidt det helt op under næsen, så kan vi godt føle, at det er forkert og kræve ændringer, men ellers er vi jo ligeglade


Tal for dig selv.

Det er fint at være imod, det har vi jo alle sammen været, jeg er det også selv. Men personligt er jeg også træt af debatten og de manglende nuancer.


Du er imod, men synes også det er vigtigt at fremhæve alt det ´positive´ så vi kan finde lyspunkter ved hele det her cirkus som du åbenbart er sådan imod. Jeg tror ikke rigtigt på dig kan jeg godt mærke. Det her VM er jo ikke meget anderledes end OL i Berlin i 1936.
Syntes ikke hjulmand skal gå eller fyres. Dog er der et par af spillerne der skal skiftes ud/genovervejes til næste slutrunde imo. Wass, Stryger, Robert Skov, Braithwaite, Yussuf Poulsen, Cornelius og måske endda Delaney bør absolut ikke være sikre kort ved EM i 24 (hvis vi kvalificere os selvfølgelig). Tror på at både Schmeichel, Kjær og Eriksen har en slutrunde eller to i sig endnu, men når man kigger på talentmassen er er vi virkelig godt dækket ind. V Kristiansen, O’Riley, Hjulmand, Billing, Kjærgaard, Højlund og Sertdemir muligvis, kunne overtage for de syv førstnævnte. Derudover skal en Dolberg til at tage sig sammen hvis han også vil med. Kunne være fedt hvis vi lige fik opdaget/udviklet en diamant/klasse 9’er i mellemtiden. Wind, Højlund, Faghir osv er alle stadig unge. Desuden er Corner og Dolleren heller ikke gamle, men ingen af dem har været decideret fremragende på landsholdet eller på klubplan for den sags skyld. Mika Bierith som er ejet af Arsenal er spændende, men også meget ung/uprøvet på højt niveau. Har ikke den store tiltro til Ingvartsen, Uhre og Odgaard eksempelvis.
DBU skulle have beskyttet både Hjulmand og spillerne bedre. Der har været fokus på alt andet end fodbold, og det er nok en del af forklaringen for den ringe præstation.
annonce