Snak

Mere indhold efter annoncen

Hjulmand tror på Frankrig: Deres reserver er sultne

Skrevet af bold
man 28. nov 05:30

Kasper Hjulmand er overbevist om, at Frankrig har kvaliteten til at tage point fra Tunesien, selv hvis de stiller med reserver.Læs hele nyheden her
Skrevet af Tenver237AndCounting
En dansk sejr vil være nok, men det er også svært nok i sig selv.
Skrevet af Toon Toon!
Det vil være en kæmpe fiasko hvis vi ikke går videre fra denne gruppe.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Bruger4321
Dansk sejr er i hvert fald påkrævet. Om det er nok afhænger af om Tunesien vinder, i så fald hvor meget kontra den sejr Danmark evt. må få
Skrevet af Kong Dario
Hvis vi ikke går videre fra den gruppe, er det en kæmpe skandale, og tuneringen vil blive husket som Hjulmands brøler ala 2010, hvor vi tog ALT for mange spillere med ude af kamp form.

Utroligt vi ikke har lært af fortidens fejl.

Håber det bedste - frygter det værste.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Geddar , moderator
Problemerne er primært på angrebspladserne. Hvilke formstærke spillere har Hjulmand udeladt, som burde være med?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af stik i rend dreng
Der må vel være tale om Isaksen, Ingvartsen eller Tengstedt.
Skrevet af Toon Toon!
Lige gyldig hvad, så er der INGEN undskyldninger for ikke at gå videre fra den gruppe. Tvivler på at Tunesiens og Australiens spillere er faste på deres klubhold.

Men altså...Vi slår da også Australien og går videre. Det ligger lige til.

Dog foruroligende at vi igen-igen skal være heldige med at gå videre fra gruppespillet til en slutrunde. Ved EM kun med 3 point og før det VM under Hareide. Jeg troede vi var blevet bedre.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Geddar , moderator
"Der må vel være tale om Isaksen, Ingvartsen eller Tengstedt."

Det er vel heller ikke prangende? Der er en bedre og formstærk spiller foran Isaksen og Tendstedt bomber i Norge..... Ingvartsen er den eneste af de nævnte jeg kunne se fidusen i.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mr Enrich
Helt enig @Geddar. Vores modstanders angribere hed Mbappe, Giroud og Benzema. Dem vi har med er nok de eneste, der når dem til sokkeholderne.
Og Messi i 1/8-finalen. Så lad os håbe at holdet stepper op nu det endelig gælder. Heldigvis har vi en overkommelig modstander her I vores 1/16-finale på onsdag og sandsynligvis igen en forholdsvis ´overkommelig´ modstander i 1/4-finalen. Vejen åbner sig fint op, hvis de endelig slipper tøjlerne!
Skrevet af Timjan
Bare rolig Australien , vi har udeladt kompetente angribere i Hjulmands trup , så mon ikke I kan få lavet et mål. Skandale trup fra Danamark.
Skrevet af Geddar , moderator
" vi har udeladt kompetente angribere i Hjulmands trup , så mon ikke I kan få lavet et mål"

Det hænger super godt sammen....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af TheUnitedWay
Vi krydser fingre for at de franske reserver giver en hjælpende hånd.

Det er ikke ligefrem fordi at Danmark vader i målfarlige spidsangribere, men alligevel bør vi være det bedre hold imod Australien.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af stik i rend dreng
Det er vel heller ikke prangende? Der er en bedre og formstærk spiller foran Isaksen og Tendstedt bomber i Norge..... Ingvartsen er den eneste af de nævnte jeg kunne se fidusen i.


Jeg er sådan set ikke uenig. Omend jeg godt kunne se Isaksen bringe noget xfaktor. I hvert fald baseret på hvad han har vist i Europa i denne her sæson.
Skrevet af MistGoose
Selvom det danske angreb langt fra burde skræmme nogen modstandere er der vel reelt ikke andre alternativer.
Jo, Ingvartsen har da scoret nogle mål, men han har ikke været inde omkring landsholdet, han har fået én kamp.

Højlund, som ikke er nævnt, har heller ikke været inde over landsholdet, endnu. Det skal nok komme. Men det havde måske været urealistisk og ligge sådan et pres på en 19 årig, og forvente at han kunne gøre som Mbappe gjorde i 2018.


Frankrig burde vinde over Tunesien, også selvom de ikke stiller i stærkeste opstilling.
I første omgang skal Australien besejres, og deres defensiv afviste Tunesien godt og Ryan stod en god kamp, så spørgsmålet er om Danmarks offensiv kan få hyl på bylden, eller det bliver endnu en 0-0 kamp.
Jeg tror ikke på Danmarks videre deltagelse. Jeg håber, at jeg tager fejl. Men medmindre Danmark finder EM spillet frem, behøver vi heller ikke gå videre.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af SotD
Jeg forstår simpelthen ikke den snak om den skide Frankrig - Tunesien kamp.

Forventer nogen at Frankrig lægger sig ned og taber 0-5 eller hvad? I skrivende stund ligger vi foran Tunesien fordi vi i modsætning til dem har scoret et mål.

Det vil sige, at vi har det totalt i egne hænder, da vi "bare" skal matche Tunesernes sejr over Frankrig - hvis de da skulle vinde over dem.

Hvis alt går helt vildt for sig, så vinder Tunesien med 2 over Frankrig. Det er det absolut vildeste scenarie jeg kan se for mig. Men så kan vi vel også jagte en sejr på 2 mål over et australsk hold der lige har tabt 1-4 til Frankrig og burde have tabt til Tunesien.
Silkeborg IF
Skrevet af Kong Dario
Dolleren, Yusuf Poulsen og Wind har jo ikke spillet sig til VM her i efteråret pga spillet på banen, men pga relationerne - lidt tankevækkende at det skal være det fedeste kriterie for at komme med.

Jeg havde personligt taget Ingvartsen med sammen med Billing og Daramy i stedet for.

Vores bedste kort på hånden i angrebet er nu Corner, som skal spille sig halvvejs i form.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg tror da sagtens vi kan blive enige om at det eksisterende udvalg i truppen ikke er godt nok, men det er jo igen et spørgsmål om alternativer. Ingvardsen kunne klæde holdet, men jeg synes alligevel ikke han har et niveau, der ville gøre ham til en oplagt bedre løsning. Og det er trods alt ikke fordi Hjulmand ikke ved hvad han kan. Daramy kunne måske give lidt i bredden, men det er jo ikke fordi han har sat meget i brand i efterhånden lang tid. Og Billing gør det godt i PL, men han passer ikke vildt godt ind til den måde vi spiller på. Det ville da være okay at have ham i truppen grundet fysikken og hans evne til at komme i feltet, men det er langt fra noget der skriger til himlen som noget, der vil have en signifikant effekt på vores muligheder ved slutrunden.

Udvalget er der bare ikke, som jeg ser det.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af SotD
Jeg forstår heller ikke helt debatten. Landstræneren kan jo kun vælge blandt dem med dansk pas. Og her vælger han spillere der har bevist at de kan score mål på det her niveau over nogle der ikke har. Det er vel ikke super odiøst.

Jo, det er da dumt hvis man tager 3 angribere med der er skadet at de ikke kan gøre en forskel, men jeg forstår da vitterligt godt hvorfor man hellere vil have Yussuf, Wind og Cornelius med. Der er sgu da en grund til at de spiller i hhv. RB Salzburg og Wolfsburg, og den sidste lige er blevet topscorer i Trabzonspor. Det gør de jo fordi de har bevist at det er den hylde (eller omtrent) de hører til på. Det er muligt at Uhre, Tengstedt og hvad der ellers er blevet kastet ind i debatten også kan det, men de har i hvert fald ikke bevist det endnu.

Jeg er på linje med Geddar, Ingvartsen havde givet mening - men havde han gjort det bedre? Det er ren gætværk.
Silkeborg IF
Skrevet af Beggeben13
Jeg kunne godt savne en daramy med lidt list og fut i fødderne.
annonce
0