Snak

Mere indhold efter annoncen
@Midtjyde
Zanka ?
Elendig overvurderet spiller - selv mod SL hold har han floppet gang på gang
Ekstrem arrogant og usympatisk
What´s not to dislike


Som du kan læse i tråden her, er han undervurderet. Ekstrem arrogant og usympatisk, måske for en midtjyde, men det er han heldigvis også overfor modstanderne til EM - hvis han kommer på banen. Det håber jeg ikke, for det vil betyde skade til Kjær eller Andreas C. Eller måske, fordi vi er videre fra gruppen efter to kampe :)
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Zanka er så meget "over the Hill" og så hellere Maxsø på landsholdet. Men god gammel kammerateri kan jo også noget
Zankas topniveau er højere end Marxø. Zanka har vist det to gange i 2021. Det er åbenbart nok for Hjulmand. Jeg er egentlig enig - så må vi bare bede til at Zanka rammer dette topniveau, hvis han overhovedet kommer på banen.
Hej
Zanka er med på grund af relationerne. Han kender de andre forsvarsspillere, og plejer at steppe op når det gælder landsholdet. Dermed ikke sagt at han har været god i suppen, for der har han dælme set skidt ud ved mange lejligheder.

AC forstår jeg dog ingenting af. Bevares, han er en stor profil i Allsvenskan, men forklaringen med at have relationerne på plads kan ikke bruges i hans tilfælde, hvilket også gør sig gældende for Jönsson og Billing, i øvrigt. Men de to sidstnævnte, især billing, har været markant bedre og har nogle helt andre kompetencer som AC ikke bidrager med. Han er definitionen af det tynde øl på dette hold.

Men ja ja, Hjulemanden og hans stab må have set noget som os sofatrænere med statsgaranti ikke ved en hat om.
Sempre Milan.
Ved godt ingen af dem er udtaget, men hvorfor foretrækker folk Marxsø frem for Scholz? Er det bare Brøndby-iver eller vurderer I ham til at være en bedre spiller?
Jeg har ingen tilhørsforhold til nogen af dem, er bare nysgerrig. Af hvad jeg har set, har Scholz virket til at være på et lidt højere niveau, og jeg havde personligt foretrukket ham frem for Zanka.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
2002 - opstilling da vi nakkede frankrig 2-0
SØRENSEN Thomas, HENRIKSEN René C, LAURSEN Martin, HELVEG Thomas, JENSEN Niclas, TØFTING Stig, GRAVESEN Thomas, JØRGENSEN Martin, POULSEN Christian B. TOMASSON Jon Dahl, ROMMEDAHL Dennis

Jeg skrev VM i Frankrig. Jeg forstår nok ikke, hvorfor du svarer med en holdopstilling fra Sydkorea.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet https://www.dr.dk/sporten/fodbold/efter-slutfloejtet-ved-vm-i-qatar-har-migrantarbejdernes-forhold-aldrig-vaeret
Der er fremtid i Maxsø og fortid i Zanka. Hvorfor ikke tage Maxsø med? Zanka vil have nul chancer for at få spille tid. Så skal der gå mange midtstoppere i stykker. Maxsø kunne lære en hel del af denne slutrunde.
Ærgerligt.
Positivt Damsgaard er med.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Så at Hjulmand var til stede i Århus i torsdags. Mon han har haft solen så meget i øjnene at han er blevet blind. Det må være den eneste forklaring på at Maxsø ikke er udtaget. I stedet er udtaget to afdankede FCK folk. Godt nok er venstre back billigt til salg, men havde det ikke været bedre at udtage en et-benet med krykker i stedet for Bolilesen. Og Zanka er stærkt opreklamer, som han altid har været, Der er ikke meget logik i dette.
Spændende trup. Mange sagde sig selv. Jeg syntes Hjulmand begrundende perfekt sine valg. Jeg er fuldstændig enig - zanka har ikke spillet en dårlig landskamp under Hjulmand. Han har leveret stærkt når han har stået ved siden af f.eks. kaptajn kjær.

AC er et mega fedt valg. Han er en super overset spiller. Jeg husker ham tydeligt fra Lyngby tiden, aggressiv, energisk og teknisk dygtig spiller, og kun blevet endnu bedre. Han har noget x factor. Så er jeg egentlig ligeglad med han spiller i allsvenska - hvor han i øvrigt i flere år er kåret til ligaens bedste.

Cornelius er et godt valg, til en plan b/c/d. Han høre bare til.

Personligt håbede jeg på at Daniel Iversen fik 3. Målmand pladsen. Havde også gerne set Billing i truppen, på baggrund af hvordan han har leveret i foråret og den ene landskamp han har fået, hvor han gjorde det hæderligt. Men for hvem, ja så skulle det måske være for Zanka. Jønsson er overflødig - vi har Nørgaard - som har mere teknik også. Schøne er overflødig - vi har Mathias Jensen. Dalsgaard og Bah er overflødige - der er wass, Stryger og mæhle. Uhre er overflødig - dolberg, wind og Cornelius kender systemet. Maxsø havde fortjent det, men forstår begrundelsen af zanka tilvalg.

Kom så Danmark - det bliver godt.

I øvrigt mega fed præsentationsvideo af truppen.
Så kom Zanka med. Klogt af Hjulmand med ærgerligt for FCK. Så bliver der ikke meget ferie til ham hvis han kommer tilbage til os. Måske endda småskadet. Kunne de ikke bare have taget ham der MAxøe i stedet og lade Zanke få noget restitution.
Det samme med Boilesen. Klogt valg men trist for FCKere at hans skrøbelige fysik skal udfordres af EM.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce