Snak

Mere indhold efter annoncen
Til folk som skriver at Victor Nelsson havde været bedre end Zanka, husk lige på at der også er et U21 EM kvartfinale som skal spilles, hvor VN altså er anfører og har lukket ned for alt og alle i deres gruppekampe i de sidste 9 måneder.
Falliterklæring
Fodbold er sjælløst
Maxsø har spillet én!!!!! -landskamp! Han skal selvfølgelig ikke med til EM, hvad tænker I på...? Rutine frem for alt.

Oh Uhre på landsholdet? Keep dreaming... Men det må også gøre ondt at have nul spillere med til EM, når FCK har tre - og så har FCM en reservekeeper til reservekeeperen... fniiiis - rutine betyder bare mere til slutrunder, det kan vel ikke komme bag på nogen (men det gør det så alligevel) Hvis man kigger på FCKs hold i SL så er der bare væsentligt flere spillere med landskampe på CVet end der er i de andre klubber og det er derfor det er en skandale at de ender på en tredjeplads - selvom de var det bedste hold i mesterskabsspillet. Zanka har haft dårlige kampe i SL, ja, men på det seneste har han nu hævet sit niveau og når han altid har leveret for landsholdet, så er han ret svær at komme udenom. Jeg synes det er fuldt fortjent at han er med, og jeg ville være meget mere tryg ved at have ham skiftet ind til en EM-kamp end en grønært som Maxsø.
You come at the king, you best not miss.
Zanka kommer ikke på banen alligevel
Godt nok er jeg stor Brøndby fan og har svært ved at udstå både Zanka og Boilesen når jeg ser dem på tv eller reallife, men som Zanka spillede i derbyet og som han har gjort det på landsholdet forstår jeg udtagelsen. Det er ikke alene hans superliga sæson han er udtaget på baggrund af. Boilesen forstår jeg grundet hans topniveau og alsidighed, samt egenskaber på bolden i det opbyggende spil.
@Din ægte far

Synes at han bringer noget fart og minder lidt om vardy i spillestilen altså han kan lave et hurtigt løb uden bolden modsat dolberg, wind og cornelius der alle sammen er der lidt tunge angriber der ikke bringer rigtig meget fart på banen og især mod hold hvor vi ikke har bolden kunne det være fint med uhre i stedet for de andre
Hvor er det en fryd, og fuldt ud forståeligt, at hverken Uhre eller Maxsø er med i den endelige trup..!!!! Den må gøre nas på Vestegnen... :-D :-D
En slutrunde er ikke til eksperimenter da skader hurtigt kan få indvirkning på hvem der kan erstatte den enkelte, derfor er spillere sim Uhre og Maxsø og Scholz ikke med - mon dog ikke, at de vil være i kredsen om fremtiden - hvis de fortsætter dette års meritter?
Alt det piveri om zanka. Ja jeg synes ikke han skal med. Men han er 5 valg slap nu af. Han kommer til at sidde på tribunen.
uanset hvem der var blevet valgt i stedet for den kommende trup var resultaterne nok de samme. vi "taber" jo ikke em fordi maxsø ikke sidder på tribunen/ bænken. faktisk ser jeg dk lidt som bif. et hold uden stjerner og som ved det. det er holdet der skal vinde kampene og så skal hjemmebanen gerne gør en forskel
FHJ
annonce