Snak

Mere indhold efter annoncen
Hjulmand har tabt sutten. Ingen Dalsgaard og Schøne i truppen, men plads til Både Zanka og Boile der gør det dårligt i superligaen. Det er er ubegribeligt.
Dem der mener Cornelius ikke hører til har ikke set ham spille i år. Han er uden tvivl den bedste danske target angriber pt. og har gjort det ganske udmærket på et svagt hold.
Til folk som skriver at Victor Nelsson havde været bedre end Zanka, husk lige på at der også er et U21 EM kvartfinale som skal spilles, hvor VN altså er anfører og har lukket ned for alt og alle i deres gruppekampe i de sidste 9 måneder.


Undskyld mig, men er u21 landsholdet ikke et udviklingslandshold? Hvis Victor Nelsson er den bedste af ham og Zanka, og det er han by far, så skal han da med på A-landsholdet. Særligt in mente at det alligevel er yderste mandat og når han så samtidig har både international erfaring og erfaring fra topkampe
Boile og i über særdeleshed Zanka er skudt helt ved siden af. Ellers ser det ok ud.
Skuffende Hjulmand. hvordan kan du udtage zanka. Det er ikke fordi han ikke har været eller er en god spiller, men hvad er det for et signal du sender til de andre vi har der i øjeblikket er markant bedre - scholtz og Maxsø. Det er jo fuldstændig lige meget hvad de gør for at komme med så er de fravalgt på forhånd. Det er sgu pinligt, så render du rundt på de danske superliga stadioner. Det er jo ikke andet end spil for galleriet.
Det er sgu en ommer. Det kommer nok til at give bagslag , du tør jo åbenbart intet når alt kommet til alt - ingen fornyelse.
Zanka Smadrer EM oplevelsen for DK og de andre lande hvis han spiller.
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
Undskyld mig, men er u21 landsholdet ikke et udviklingslandshold? Hvis Victor Nelsson er den bedste af ham og Zanka, og det er han by far, så skal han da med på A-landsholdet. Særligt in mente at det alligevel er yderste mandat og når han så samtidig har både international erfaring og erfaring fra topkampeJamen, hvis du skulle vælge mellem at spille en kvartfinale for U21 (og potentiel semi- og finale) eller sidde på bænken som 5. valg til en EM slutrunde for A-Landsholdet (som du alligevel kommer med på de næste slutrunder da du til den tid spiller i prem) Hvad ville du så vælge? :)
Jubi64
Fornyelse? Det gør man sku da ikke til en slutrunde. Zanka har altid været god på landsholdet og spillet mange gode kampe ved siden af Kjær hvis nu AC bliver skadet ( igen).
Direkte pinligt da landstræneren skal forklare
hvorfor Zanka er udtaget iforhold til eks. Maksø. Det er pga hans relationer og altså ikke de spillemæssig kvaliteter pt. En ren falliterklæring og direkte usportslig og i princippet ikke specielt fedt for Zanka at vide, at hans kandidatur kun bygger på tidligere relationer.
Ja, det gælder om at være gode venner med Hjulmand, så er man sikker på en plads...
annonce