Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis han bliver skadet træder joachim a eller vestergaard nok op før zanka
Falk?
Dem der mener Cornelius ikke hører til har ikke set ham spille i år. Han er uden tvivl den bedste danske target angriber pt. og har gjort det ganske udmærket på et svagt hold.

Nej jeg har ikke set ham, men ja han må da bestemt være skarp hvilket 1 mål i 26 kampe vidner om ... derudover er han ofte skadet hvilket jo også er rigtig positivt... så alt i alt er det fuldt forståeligt han udtages... eller
ER landstræneren blevet sindsyg???
Jeg er hvid indtil jeg dør...
ER landstræneren blevet sindsyg???


+1
SønderjyskE aka NordschleswiG FTW St. Pauli siden 1977, da Niels Tune var skarp ;) RIP Walter Frosch
@Dummeidiot

Stort set enig. Har det fint med at Zanka er med. Han har gjort det godt på landsholdet. Har været en del holdet over en længere periode. Løftet niveauet på det seneste.

Jønsson istedet for AC, men hvem ved, måske vurderede de også at han personlighedsmæssigt ikke passer optimalt ind i gruppen. Der er utallige faktorer vi ikke kender til.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
+4
Syntes det den stærkeste trup vi har haft i årevis. Havde dog foretrukket Billing istedet for Anders Christiansen. Tænker Hjulmand har sine grunde. Kom så Danmark!
Ærgerligt Jønsson ikke er med. Han har været en kæmpe gevinst i La Liga og gjorde en rigtig god figur sidst på landsholdet.

Og så gør det ondt at der findes plads til Zanka. Han er simpelthen for fuld af sig selv og ulidelig at høre på og vigtigst har han heller ikke niveau.

Og så må udtagelsen gøre ondt at læse for Jesper Hansen. Ham har jeg ondt af - både i denne sammenhæng og også hans fravalg i FCM. I mine øjne en bedre keeper en Lossl. Ulækker lokumsaftale der blev indgået der på Steinleins Pissoir.
Ny landstræner tak! Tåkrummende pinlig udtagelse.


I sandhed en tåkrummende pinlig udtalelse.
Manchester United Chicago Bulls
annonce