Snak

Mere indhold efter annoncen
Zanka ????......hold da op der må være nogle forsvarsspillere, der føler sig overset....mange endda
Zanka????????
Jeg bliver nødt til at anholde endnu en undervurdering af vores hold til VM i Frankrig. Det er det bedste hold, vi har haft, medens profferne har måttet deltage.

Ja ja, jeg ved det: #KontroversielUdmelding


Det var slet ikke noget dårligt hold. Helt enig. Men i forhold til 1986 og nu, så er det meget mere attraktive klubber vores spillere spiller i, syntes jeg.

2002 - opstilling da vi nakkede frankrig 2-0
SØRENSEN Thomas, HENRIKSEN René C, LAURSEN Martin, HELVEG Thomas, JENSEN Niclas, TØFTING Stig, GRAVESEN Thomas, JØRGENSEN Martin, POULSEN Christian B. TOMASSON Jon Dahl, ROMMEDAHL Dennis

IKKE BENYTTET
KJÆR Peter
CHRISTIANSEN Jesper
HEINTZE Jan
LUSTÜ Steven
JENSEN Claus
MICHAELSEN Jan
SAND Ebbe
LØVENKRANDS Peter

Synes det er mere sexy nu :)
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
juggs: Kan du ikke sammenligne med 1998-holdet i stedet?
Manchester United siden 92, GF siden 96.
ZANKA? Ej, hold op!
Zanka er overvurderet.

Hans pasningsspil er til serie 4 (måske en højere serie, men overdrivelse fremmer som bekendt forståelsen). Han bliver fyldt med hævntørst, når han føler sig urimeligt behandlet af modspillere/dommeren, og så mister han klarsynet (=udsætter holdet for stor risiko). Ikke god til at skille sig af med bolden. Vil gerne iscenesætte sig selv frem fpr holdet. Han har et godt hovedspil og har råstyrke, men på det her niveau kan det slet ikke opveje og berettige til en plads i en EM trup.

Og så har vi meget bedre pg i øvrigt nok midterforsvarere, så jeg så helst at fx Dalsgaard fik hans billet.
Jeg forstår godt at Zanka er med. Han har været dårlig med resten af FCK, men har stadig enorm international erfaring og vil højest sandsynligt ikke komme i spil. Skulle uheldende være ude, vil jeg også fortrække en mand som kender gamet og har relationerne på plads med både Kjær og AC.

At malmø AC er med er dog uforståeligt. Jønsson og i særdeleshed Billing er langt mere oplagte og skulle man ønske en spiller med mere tekniske færdigheder ville jeg langt hellere have Falk med.

Boilesen forstår jeg heller ikke til trods for mit FCK hjerte. Han er simpelthen for langsom og Højer og Bah´s sæsoner fortjener i langt højere grad en udtagelse som VB reserve.

Ellers er alt vel som forventet.
HSV FCK Tottenham
Zanka er vel fordi han er god for truppen. Kan ikke forstille mig han kommer til at spille. Men hvad fanden laver den falske AC på det hold?!?!? Stakkels Jønsson!!
@TheUnitedWay
Ha ha det her hold når ikke 1998-holdet til sokkeholderne. Jeg tvivler på at vi når ret langt, der mangler spillere med X-Factor. Det er vel kun Schmeichel der har lidt.


Lad os da håbe du ikke har ret. Det var også et fedt hold, desværre med en aldrene P Schmeichel, der til synd og skam kostede mod Brazilien. Men det er svært at konkurrere med brd. Laudrup. Men fine spillere i fede klubber. Søren Colling som nok svageste led. Jeg ved ikke om spillerne på 1998 holdet var startere i deres klubber, men listen i dag, synes jeg er federe. Ku godt bruge noget Laudrup i dag, selvfølgelig, men jeg er ikke ked af det.
Til gengæld er vi denne gang på hjemmebane, og holdet er blevet mere sammenspillet og modent siden 2018, hvor det gik skide godt, og kun var en - ikke fejl-40, men en fejl-11m fra kvartfinalerne, som jeg stadig vil mene vi kunne have vundet. Det fandt vi desværre aldrig ud af
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Zanka ?
Elendig overvurderet spiller - selv mod SL hold har han floppet gang på gang
Ekstrem arrogant og usympatisk
What´s not to dislike
annonce