Snak

Mere indhold efter annoncen
@Dummeidiot

Jaeh jeg har da ogs ondt i røven uden tvivl, men heldigvis lindrer det lidt at kunne læse hvor mange der græder salt over at Zanka er med fremfor Maxsø eller Shols? (eller hvad fuck han hedder


Godt med lidt selverkendelse og at udtagelsen kan levere lidt babypudder.

Personligt er jeg tilfreds med truppen. De spillere der bliver debatteret er lidt overraskende men ikke decideret kontroversielle.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Smider bare lige en kommentar ind der ikke nævner Zanka

... Argh, pis.
Heeeeelt latterligt med malmøAC over Jens J.... men hva ka man sige, det skinner igennem han har været fcn-træner :/
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Zanka er det 1ste april ???
@Bb12345

Synes også det er lidt underligt at der bliver udtaget cornelius i stedet for en angriber der kommer med noget de andre ikke har eksempelvis mikael uhre


Det er vel din joke? Hvad kan Uhre bringe til landsholdet som nogen af de andre ikke kan?
You come at the king, you best not miss.
Som det bliver nævnt så er både AC og Zanka nok med på yderste mandat (må man håbe). Selvom jeg på ingen måde er Zanka fan så giver det vel mening i form af en spiller der kan fjolle lidt rundt med godt humør og sikkert underholde et par journalister i ny og næ.
Zanka og Boilsen....... landstræneren pisser på SL spillerne med disse udtagninger. Man er i chok og reelt "synd" for både Zanka og Boilsen som inderst inde godt ved at deres præstationer ikke berigtige dem til en plads.
Tiden er ikke til eksperimenter, så Zanka er klart at foretrække.


Du har helt ret i, at der ikke er tid til eksperimenter. Det er også derfor, at folk ikke kan forstå, hvorfor Zanka er med, og hvorfor Hjulmand ikke har set nogle flere stoppere an i træningskampe/Nations League.

Ellers ender det sgu med, at man ikke har afdankede spillere tilbage, fordi man ikke ser nye an.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Zanka giver vel ok mening jf Hjulmands udmelding om relationer in mente. Når det så er sagt, så kommer han jo ikke til at spille - det må man da i hvert fald håbe for vores chance for at gøre en god figur, og så kan man måske argumentere for at det havde været bedre at udtage en fremtidens mand istedet for en der i den grad er færdig som topspiller. Victor Nelsson fx.

AC er også helt sindssygt. Der er mindst en håndfuld spillere der burde være foran i køen.
AaBager

Uagtet rutinen, har Zankas niveau i det store hele været rystende lavt.
Han har præsteret i enkelte kampe, men set i det store billede giver det ingen mening at han er med.
annonce