Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er nu ret normal praksis at opfordre en part til at indgive en officiel protest for at belyse en sag.
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
Fint nok hvis det lever op til det niveau man som OB supporter forventer af klubben. - Jeg kan oplyse at her i det sydvestjyske er overlæggeren i forhold til forventningerne til EFB´s gøren og laden ekstremt meget højere!
Esbjerg FB Glejbjerg SF
Fint nok hvis det lever op til det niveau man som OB supporter forventer af klubben. - Jeg kan oplyse at her i det sydvestjyske er overlæggeren i forhold til forventningerne til EFB´s gøren og laden ekstremt meget højere!

Du er med på, at de fleste, der har kommenteret ikke er fan af OB, ikke? Det må være forstanden.
OB
Som supporter af en fodboldklub har man nogle forventninger til klubben for at man kan identificere sig med den omkring sportslige resultater, spillestil, etc. - men helt klart også omkring niveaet i forhold til den måde som klubben, spillerne og lederne agerer på.

Hvis jeg havde været OB fan ville jeg have haft det rigtig dårligt med den protest!!!
Esbjerg FB Glejbjerg SF
Som mangeårig EfB-mand ville jeg overhovedet intet problem have med, at klubben, hvis det på nogen måde kunne hjælpe eller belyse en sag, indgav en prostest vedr. en kamp eller en modstander. Det er ok at tabe en kamp, men det skal være på fair vis. Vores modstandere (læs Randers FC) er ikke for fine til at gå vores kort efter i sømmene
Esbjerg fB, Pokalmestre 2013 Liverpool FC BWA-Danmarks smukkeste stadion http://www.facebook.com/pages/Blue-Water-Arena/137711606265528
EFB fans behøver ikke nødvendigvis at være enige om alt :-)
Esbjerg FB Glejbjerg SF
Næh, der er heldigvis mange fornuftige Esbjerg-fans.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Det handler vist bare om at Glejbjerg ser generelt negativt på OB og derfor vil fordreje det der står i artiklen.

"For at få det belyst skulle vi indsende protesten. For at vide, hvad vi har at arbejde ud fra fremadrettet, var det bare vigtigt at få afklaret."

Det ville da være langt værre hvis OB ikke spurgte når der nu er uklarhed om spørgsmålet. Og måske senere røg i problemer med et lignende tilfælde. Så ville Glejbjerg nok være den første til at kalde OB amatører.

Og sidste sæsonafslutning hvor der pludselig blev flyttet points viser da at det er vigtigt at reagere omgående.
Hvis jeg havde været OB fan ville jeg have haft det rigtig dårligt med den protest!!!


Når jeg nu er fodboldfan, har jeg det ret dårligt med at DBU sender en besked til klubberne om onsdagen at hvis de skal have gjort deres nye spillere spilleberettiget skal de give DBU besked senest fredag kl. 15:00 ellers kan de ikke få kontrakterne godkendt og at de så alligevel gør det.

Når DBU har sendt den besked ud og Brøndby så sælger en spiller efter fristen til Hobro, burde de ikke kunne få kontrakten godkendt og derfor burde spilleren heller ikke være spilleberettiget og så er det naturligt at man indgiver en protest, når dem som skal godkende kontrakterne har sagt at det gør de ikke efter fredag kl. 15:00.

Meget pinligt af DBU, igen.

Gad vide om de også lige ville tage ind på kontoret og ordne det praktiske hvis det var Esbjerg der havde solgt en spiller til SønderjyskE eller om det var fordi det var naboen, som gentagne gange har fået særbehandling hos DBU.
Det flove fremgår af, at hvis mailen er formuleret som det står på DBU´s side skal man være mere en almindelig sinke, hvis man tror man har en sag.

Det er jo en service fra DBU lige som postvæsenet inden jul skriver, at hvis du vil være sikker på at dit brev kommer frem skal det være afsendt senest ...

Det er jo ikke en deadline. Det er for at være sikker på at få sin sag behandlet. Hobro kunne risikere IKKE at få antipas spilleberettiget fordi det var efter deadline. DBU var hurtige, så Hobro fik Antipas spilleberettiget.

Fordi DBU her yder en god service tror OB at de har en sag. Det er sgu flovt.
annonce