Snak

Mere indhold efter annoncen
@Aab4life

Og som jeg nævnte, har de ikke engang økonomi til at hente en spiller til 350.000 uden playersponsorater.


Inden du lige spreder flere misvisende rygter, så bør du forstå, at de NETOP har hentet ham for 350.000 UDEN playersponsorater. Det der bliver nævnt er, at man i fremtiden vil forsøge sig med playersponsorater - idet man vil sikre klubben økonomisk - det er det der er hele klubbens fundament, og har gjort at man næsten år efter år har kørt med overskud. Man regner med at komme ud med et overskud på en halv million fra sidste sæson, samt man har en egenkapital på 10-15 mio. som er nævnt tidligere. Desuden forventer man at oprykningen kan indbringe 5-10 mio. kroner.

Hvad er problemet, med at man kører med deltidsproffer? Vi er gået total imod strømmen - og har banket fuldtidsproffer, samt har en bæredygtigt klub selvom det er en af de største oprykningssensationer nogensinde med en by på 10.000 indbyggere.

Kan du give mig én god grund til at Hobro bør droppe sit koncept og smide det hele over styr?
One step at the time..
[b]Forza Hobro![/b] [b]Liverpool FC[/b] [i]This is Anfield! In Jürgen Klopp we trust, come on ya Liverpool![/i]
AaB4life
Det jeg siger er, at selvom Hobro har spillet sig til Superligaen og dermed har fortjent at rykke op, mener jeg ikke at de har noget at gøre der, med det setup de har.


Det jeg siger er, at selvom Hobro har spillet sig til Superligaen og dermed har fortjent at rykke op, mener jeg ikke at de har noget at gøre der, med det setup de har.

Sådan, så er det rettet for dig!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
@Zapple

Okay, det var min fejl. Var helt sikker på, at have set at han var købt ved hjælp af playersponsorater, men du har ret.

Mit problem med det er, at professionelle fodboldspillere i den bedste række i Danmark, skal være professionelle, altså folk der udelukkende lever af fodbold og dermed kommer til at spille på et højere niveau. At Superliga-spillere nu er skolelærere og jeg ved ikke hvad, trækker niveauet i en forkert retning. Havde alle hold nu været deltidsproffer, havde vi aldrig set skyggen af europæisk bold og pladser for den sags skyld. Så mit grundlag for dette synspunkt, er for at opretholde et vist niveau i dansk fodbold.

Det er få fultidsproffer I har banket. Faktisk kun de i 1. div. og meget få gange i pokalen (pinligt AaB). Og det er jo heller ikke sådan, at I har lagt og bejlet til oprykning overhovedet de seneste sæsoner, nærmere tværtimod. For mig ligner dette en Herfølge, bare ved at i rykker op, altså en enlig svale. De andre prof. klubber i 1. div. har de seneste sæsoner derimod lagt omkring top 5, allesammen, hvilket vidner om niveauforskellen på prof og deltidsproffer (I år har der dog været svipser med Fredericia og Vejle, men Vejle med store økonomiske problemer).

Nu ved jeg ikke, hvad du tænker når du siger, at de skal droppe deres koncept. Men den gode grund til, at de for deres eget vedkomne bør blive prof. er, at de ellers ligeså godt nu, kan booke deres billet direkte tilbage til 1. div., hvilket de formegentligt godt kan alligevel. Men hvis de etablerer et fuldtidssetup, kan de på sigt, måske kæmpe om at komme tilbage eller blive, alt efter hvordan det nu går denne sæson.

"Første gang Hobro betaler transfersum for en spiller".

Betalte de ikke i sin tid for at hente Ruben Nygaard i Aarhus Fremad?

Så vidt jeg ved var Ruben Nygaard uden kontrakt i Aarhus Fremad, og så er det jo gratis at hente spilleren.
Succes is Temporary Loyalty is Forever Victoria Concordia Crescit
Aab4life: Du misser jo hele pointen med at de ikke vil skifte om til fuldtidssetup. Meningen med ikke at gøre det, er at lave et, på sigt, bæredygtigt fundament for klubbens fremtid. Klubben har simpelthen ikke råd til at køre fuldtidssetup. Hvis man valgte at gøre det, ville man sætte klubbens økonomi overstyr og de kunne risikere at gå konkurs og blive tvangsnedrykket til Danmarksserie (tror jeg det er). De har ikke de investorer i ryggen som større klubber i Danmark har, som kan redde deres røv gang på gang. Derfor bliver de nødt til at beholde setuppet (lige nu), med det i kikkerten, at man på sigt kan etablere sig bedre i dansk topfodbold og inden for en kort årrække (hvis man bliver oppe, nok kun 1 år) forhåbentlig have økonomien og branded, til at kunne skifte til fuldtidssetup.
Jeg misser intet som helst. Jeg er da udemærket klar over, at de ikke tør at gå over til fuldtid pga. af deres økonomi og at de godt ved, at de rykker ned til næste sæson. Dertil siger jeg bare, at så bør de ikke at have noget at gøre i Superligaen, som bør have så højt et niveau som muligt. Forstå det dog.

De har fortjent at rykke op, via. deres præstationer i 1. div. men hele klubbens struktur er slet ikke til det, og derfor rykker de med stor sandsynlighed direkte ned, igen. Og som tidligere nævnt, ligner dette en Herfølge om igen, bare hvor de rykker op i stedet for at vinde Superligaen, for de har de sidste par sæsoner endt på en 9. plads, hvilket nok er deres reelle niveau.
At de ikke BØR have noget at gøre i superligaen, er da muligt, men de er jo endt hvor de er fordi de ande hold ikke har været bedre. Så hører de vel ligeså meget til deroppe som de lavere placerede klubber i 1. div.
Du skrev først, at de ligeså godt kunne gå over til fuldtidssetup og prøve at blive oppe og at du så i øvrigt tolkede det, som at de ligesågodt kunne lade være med at rykke op fordi de godt selv vidste, at de ikke kunne blive oppe.
Mit svar til det, er (som tidligere beskrevet) at dette er rigtig godt for Hobro på længere sigt. Det er jo klart, at spillernes niveau højner sig, og at klubben i øvrigt får lidt mere rum i økonomien at gøre godt med samtidig med at klubbens brand vil blive langt bedre. Det hjælper altså klubben på sigt, at de kommer op nu. Så nej, de kan ikke ligeså godt lade være med at rykke op. Det er jo et (lang)sigtet projekt, hvor man i sidste ender håber på at kunne etablere sig i dansk topfodbold.
Så jeg har altså forstået det du skriver, du ser det derimod i sort/hvid.
annonce